Şimdi önceki konumu bilenler bilir ama ben özet geçeyim. Üç yıllık sevgilim vardı. Hayatımda sevebileceğim en büyük aşkla sevdim. Sonra onun okul sonrasındaki dünyayı sallamıyomuş tavırları, evlilik konularını çat susturması vs derken kopuşlar oldu. Burnu sürtsün mantığıyla ayrılık konuşması yapmıştım ve o da "haklısın"la başlayıp, her şeyi düzeltip 1 sene sonra 3 sene sonra da olsa gelicem demişti. Durur muyum adama bak be 3 sene sonra diyo bi'de nasıl sevgimden emin deyip gurur yapıp döndüğünde beni bulabilirsen dedim.
Çünkü inanın öyle böyle sevmiyodum ve farkındaydı buna rağmen bu aptal cümleleri kurup gidebilmişti. O da çok seviyodu ama o ben gibi duygularını mantığının önüne geçirmiyodu.
Sonra noldu ben inada bindirdim, akrep burcuyum bi'de yakar yıkar sonra tükürdüğümü yalarım huyumdur. O inatla birine tamam dedim. 7.günümüzde de yani 8 ay sonra benim büyük aşk döndü. Yalvardı yakardı ama yine istediğim, duymak istediğim cümleleri çıkaramadı ağzından. Burada da herkes yeni ilişkine odaklan dedi.
Dürüst olup ogün eskiyle yaptığım konuşmayı, niye yaptığımı anlattım ve Allah'ın her günü başıma kaktı. Barıştı, güldük, eğlendik eve dağıldık sen böyle böyle yaptın dedi yine ayrıldı. Okadar kötü hissettirdi ki resmen birini üzdüm, güvenini kırdım diye perişan oldum, göz altlarım çöktü ağlamaktan nasıl birini üzdüm diye. Çünkü beni hiç üzmediler ya çok takığım oyüzden (mal ben).
Sonra bi'gün yakınlaşıp, beni öptüğü gün çok mutsuzum, sen o adamı unutamadın vs deyip ayrılıyodu ki çat instagramdan iş arkadaşına denk geldim. Bunun evinde çekilmiş kahveler, mumlar altında kalpler, aşkla yapılmış işler bıdıbıdı. Adamın memleketten gelmiş hediyeler altında güzelliğim bundan değil aşktan yazmalar. Neyse işin özü o kabul etmese de aldattığına ikna oldum ben beynimde. Çünkü kız ne hikmetse adama bu ne dediğimin saniyesinde profilini gizledi. Ertesi gün instagramdan ekledi geri çekti yanlışlıkla, facebooktan hayırdır dedim görmedi adama sorduğumun dakkasında kız engelledi gecenin kaçında.
Asıl sorun ben inadımı kırdım. Çirkin bi'tabir biliyorum ama ciddi ciddi köpek gibi pişman oldum. Şimdi size sorum ayrılıp, başkasıyla çıkıp tekrar biraraya gelip mutlu olan var mı? Geçen uzun uzun mailleştik o da hala seviyo ama kırgınlıklar var bi'de benim bu aptallığım