Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olumsuz transfer yeni tup bebek merkezi
- Konu Sahibi Sebo03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2023
- 666
- 362
- 23
- 41
- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
- 33
Cok tesekkurler arastiracgimÇok geçmiş olsun
Ben Maslak Acıbadem de Prof yiğit Çakıroğluna gidiyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Öncesinde bahçeci Fulya, Şişli memorial ve Halkalı Acıbadem ile görüştüm ama benim içime Acıbadem sinmişti
- 9 Kasım 2022
- 333
- 172
- 33
- 27
Siz hangi aşamadasınız acabaÇok geçmiş olsun
Ben Maslak Acıbadem de Prof yiğit Çakıroğluna gidiyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Öncesinde bahçeci Fulya, Şişli memorial ve Halkalı Acıbadem ile görüştüm ama benim içime Acıbadem sinmişti
- 1 Eylül 2023
- 666
- 362
- 23
- 41
Ben genetik taramalı tüp bebek yaptım düşüklerim var olduğu için öyle karar verdikSiz hangi aşamadasınız acaba
Yaklaşık 2 hafta sonra transfer olacak inşallah
MerhabalarMerhaba arkadaslar dun dusuk yaptim vve yeni tup bebek merkezi arastiriyorum Istanbul'da Sisli Memorial mi Bahceci mi tercih edilir sizce yoksa daha iyisi var mi yardimci olur musunuz
Bahçecide ebru hocaya başladım ben
İnanılmaz şeker biri
Merkezi de sevdim açıkçası
Şimdilik vitaminleri başlattı
20 nisanda bir daha görecek
İnanılmaz sevimli gerçekten
- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
- 33
Çok tesekkurlerMerhabalar
İnanılmaz şeker biri
Rica ederimÇok tesekkurler
- 2 Ekim 2023
- 805
- 1.606
- 33
- 28
- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
- 33
Cok tesekkur ederim tebrik ederimMerhaba Şişli Memorial de tedavi gördüm ocak ayında transfer oldum ve şu an hamileyim ilk denemem de olumlu sorunsuz bir sonuç aldık kesinlikle tavsiye ederim
- 3 Nisan 2023
- 487
- 383
- 23
- 38
Merhaba, benim de tekrarlayan normal gebelik kayıplarım vardı bu sebeple artık tüp bebek yapacağız. Ben Brüksel Tüp Bebek Merkezi Prof.Dr.Yücel Karaman ile anlaştım, ilk reglimde gideceğim 75.000 TL tedavi ücreti ilaçlar dahil değil bilgi olması için paylaşmak istedim. araştırarak içinize sinen biryer bulursunuz umarım zor süreçler.
- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
- 33
Cok tesekkurler oraya da bi bakayimMerhaba, benim de tekrarlayan normal gebelik kayıplarım vardı bu sebeple artık tüp bebek yapacağız. Ben Brüksel Tüp Bebek Merkezi Prof.Dr.Yücel Karaman ile anlaştım, ilk reglimde gideceğim 75.000 TL tedavi ücreti ilaçlar dahil değil bilgi olması için paylaşmak istedim. araştırarak içinize sinen biryer bulursunuz umarım zor süreçler.
Merhaba bende Ebru hoca ile Mehmet reşit hoca arasında kararsızım. İlk denemem olacak o yüzden ilgisiz birine denk gelmekten korkuyorum Ebru hocanin muayeneleri nasıl geçiyorMerhabalar
İnanılmaz şeker biri
Selam bahçecıye gitmeyın benim ilk denemem orda oldu kımyasal , hastane sadece para odaklı doktorlarda ilgısız şimdi maslak acı badem başladım harikaMerhaba arkadaslar dun dusuk yaptim vve yeni tup bebek merkezi arastiriyorum Istanbul'da Sisli Memorial mi Bahceci mi tercih edilir sizce yoksa daha iyisi var mi yardimci olur musunuzae
Ben mehmet hocada oldum çok ilgisiz , kendısı 3 dakıka zor goruyorsun , aaa hemşireleri aksıne çok ılgılı ıyı ,Merhaba bende Ebru hoca ile Mehmet reşit hoca arasında kararsızım. İlk denemem olacak o yüzden ilgisiz birine denk gelmekten korkuyorum Ebru hocanin muayeneleri nasıl geçiyor
Merhabalar. Ebru hanım aşırı güleryüzlü ve ilgili asistanları da çok şeker gerçekten değerli hissettirdi bize. Ben çok ağlamaklı bi haldeydim sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil resmen o benim modumu yükselttiMerhaba bende Ebru hoca ile Mehmet reşit hoca arasında kararsızım. İlk denemem olacak o yüzden ilgisiz birine denk gelmekten korkuyorum Ebru hocanin muayeneleri nasıl geçiyor
Ben de mehmet reşit hoca ile arasında kalmıştım ama cidden mehmet beyin az vakit ayırdığı bi gerçek kendisi de videolarında bazen Belirtiyor ben az vakit ayırıyorum vs diye
Ebru hanımı tanımalısınız mutlaka
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için Ebru hocaya karar verdim ilgi bekliyor insan böyle Bir süreçte doktorla konuşmak görüşmek istiyorsunMerhabalar. Ebru hanım aşırı güleryüzlü ve ilgili asistanları da çok şeker gerçekten değerli hissettirdi bize. Ben çok ağlamaklı bi haldeydim sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil resmen o benim modumu yükseltti
Ben de mehmet reşit hoca ile arasında kalmıştım ama cidden mehmet beyin az vakit ayırdığı bi gerçek kendisi de videolarında bazen Belirtiyor ben az vakit ayırıyorum vs diye
Bende Nisan sonunda gideceğim görüşmeye Sizin yumurta toplama ne zaman olacak başladınız mı iğneleri kullanmayaMerhabalar. Ebru hanım aşırı güleryüzlü ve ilgili asistanları da çok şeker gerçekten değerli hissettirdi bize. Ben çok ağlamaklı bi haldeydim sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil resmen o benim modumu yükseltti
Biz daha vitamin kullanma aşamasındayızBende Nisan sonunda gideceğim görüşmeye Sizin yumurta toplama ne zaman olacak başladınız mı iğneleri kullanmaya
Ben bir hastalık atlattım
Hastalığın tanısını almadan önce 6 aydır bebek tedavisi görüyordum
1 sene yasak yedim olduğum tedaviden dolayı
Dolayısıyla yasak dolduktan sonra vakit kaybetmemek adına önden sürece basladık
Yasak haziranda doluyor ben pcos hastasıyım
Sizin şikayetiniz ne acaba
Benim AMh 0.52 ve FSH 20 çıktı eşimde de sperm sorunu var öğretmen olduğum için yazin tedavi sürecini geçirmek istiyorumBiz daha vitamin kullanma aşamasındayız
Ben bir hastalık atlattım
Hastalığın tanısını almadan önce 6 aydır bebek tedavisi görüyordum
1 sene yasak yedim olduğum tedaviden dolayı
Dolayısıyla yasak dolduktan sonra vakit kaybetmemek adına önden sürece basladık
Yasak haziranda doluyor ben pcos hastasıyım
Sizin şikayetiniz ne acaba