• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olumlu duygular!!!

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
358
45
Dikkat! Duygularla ilgili çok önemli bir açıklama. Lütfen kendinizi ve etrafınızdakileri haberdar ediniz.

Bizim hamurumuzda olumsuz duygu yok.

Biz olumlu duygu kaynağıyız Öz'ümüzde.

Kendimizi "kötü" hissettiğimizde şunu hep hatırlayalım:

Bu "olumsuz" duygular SONlu.

Yani ben istesem de bu duygunun içinde boğulamam.

Bir örnek verelim:

Olumsuz duyguları bir okyanusun içine atılmış buz kalıpları olarak düşünelim.

Farkındalığımızı yani kendimizi gözlemleme özelliğimizi de ışın tabancası olarak düşünelim.

Olumsuz duygular (buz kalıpları) her farkındalığımıza çıkışlarında ışın tabancasına maruz kalacaklar ve eriyip okyanusa karışacaklar.

Hehehe, ne güzel :)

Hatırlamamız gereken bir nokta da şu ki;

Işın tabancasıyla buz kalıbını eritirken buz kalıbı hakkında yorumda bulunmazsak işimizi daha çabuk hallederiz.

''Yok efendim şekli düzgün değil,''

''Yok efendim ne garip duruyor,''

Gibi yorumlardan kaçınalım.

Olur mu?

Hani oyalanmamak adına:1rolleyes:.

sevgilera.s.

Zaten herşeyi olumsuzlukları ile görsek,hayat yaşanmaz bir hal alır.Ben hayata ,Bir bardakta olan yarım su diye bakmamaya çalışıyorum.Bardağın yarısına kadar su dolu deyip,güzellikleri görmeye çalışırım.

herşey insanın kendini ve yaşamı sevmesiyle başlıyor.neden ben ,neden hayat bana bu kadar acımasız davranıyor soruları yerine,hayata daha pozitif bakmalı...
sevgiyle kal canımŞeniz

Zaten herşeyi olumsuzlukları ile görsek,hayat yaşanmaz bir hal alır.Ben hayata ,Bir bardakta olan yarım su diye bakmamaya çalışıyorum.Bardağın yarısına kadar su dolu deyip,güzellikleri görmeye çalışırım.

harika bir bakış açısı
bayıldım bunaa.s.

mutluluğu yakalamanın bir yoluda hayata pozitif bakıp, bardagın hep dolu tarafını görebilmektir...işte o zaman gerçek mutlulugun aslında hep yanıbasımızda oldugunu farkederiz..

herşey insanın kendini ve yaşamı sevmesiyle başlıyor.neden ben ,neden hayat bana bu kadar acımasız davranıyor soruları yerine,hayata daha pozitif bakmalı...
sevgiyle kal canımŞeniz

kısaca hayatı her zaman şükrederek yaşamasını öğrenmek gerekiyor aslında
her işte bir hayır vardır mantığıyla
zaten bu şekilde yaşamaya başlayınca,başımıza gelen her kötü olaydan bir hayır çıkartma becerisine erişebilirsek inanın hayat çok daha güzel ve kolay oluyor
ne mutlu başarabilenea.s.

Back
X