Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var

ezelimsin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
43
18
38
Başlıkta belirttiğim gibi olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var. belki yazdıklarım çok uzun olabilir şimdiden özür dilerim. lütfen eleştirmeden önce çok bunalımda olduğumu, artık karar verme yetimi kaybettiğimi bilerek çok kırıcı olmadan yorum yapın. 9 senelik evliliğim sonunda şuan rezalet bir durumdayım sadece bunları haketmedim diyebiliyorum. görücü usulü tanışmış olsakta 10 ay flört sonrası aşkla evlendik. Hemen hamile kaldım bir kızım oldu şuan 8 yaşında. Olaya geçeyim. Geçen sene eşimin teyze kızının sünnetine eşimde bende okadar hazırlık yaptıkki. kardeş gibi büyümüşler herşeyini biz hallettik. sonra düğünde teyzesinin 2 kızı onların arkadaşlarıyla sabaha kadar eşleri olmadan sadece benim eşim varken gece sabaha kadar sohbet muhabbet eğlendik. eşim bir duble, bir duble derken beni sarhoş etti. alışkın olmadığımdan çarpıldım. sesimde hatırı sayılır derece güzeldir türkü ,şarkı, şunu söyle, bunu söylederken o arada eşim sürekli öpmeler sarılmalar. gel görki ortamdaki bayanlardan birisi eşime bana davranışına tav oluyor. ben sarhoş farkında değilim. o gece eşime abi diye hitap ediyor. oda sarhoş olmuş. eşimle teyzesinin kızı evine bırakmak için yola çıkıyorlar. bayan evli. eşi doğuda astsubay olduğu için gitmemiş. burda 2 çocuğuyla beraber kalıyor. eşimde merhameti batsın neye ihtiyacın olursa yardımcı olurum diyerek evine bırakıyor. Biz bu düğünden 2 sene öncesi 2. çocuk için uğraşmaya başladık. Ancak olmadı. Bıraktık uğraşmayı. Düğünden 3-4 gün sonra allah buya ben hamile kalmışım. düğün sonrası birkaç gün içinde eşimin telefonlara şifre konulmaya, gelen mesajlar sürekli silinmeye başladı. faceden bile anlamayan adam whatsapp instagram yükledi. sürekli açık olmaya başladı. Ben 1 aylık hamile olduğumu öğrendim daha 5. gün sabah ekmek almaya gittiğinde telefonunu evde unuttu. Kayıtlı olmayan bir numaradan 'günaydın cnm' msjı. ben hemen teyze kızını aradım. numara kime ait bul dedim. buldu hiç tanımadığımız biri. meğer eşimle konuşmuş eşim çakma isim vermiş bana demesi için konuyu kapat demiş. o düğündeki bayanmış teyze kızının arkadaşı. benim haberim.bile olmadı. Kıyametler koptu .Ben bayanı arattım. bayan eşime adıyla hitap etti. inkar etmedi sadece telde görüşüyorduk. burda bile yaşamıyor dedi o düğündeki olduğunu demedi. sadece bir boşluk dedi özürler affettircem demeler. affettim. hamileydim. 1 ay sonra eve hışımla gelerek teyzesinin evli kızının biriyle beraber olduğunu bilip bilmediğimi sordu. bildiğim halde yok dedim. söyleyen şahıs beraberler ve senin eşine çocuğunu bırakıp gidiyor demiş. doğal olarak inanmadı boğazıma yapıştı ama çabuk sakinleşip bıraktı gitti yattı. bundan sonrası ise tam bir kabus. 2 aylık hamileydim. şuan doğum yaptım. 2 aylık oldu oğlum. doğumuma kadar eve gece 3-4 de küfelik denecek kadar sarhoş gelmeler. sürekli beni teyze kızına afedersiniz p..z.k ile suçlamalar. bildiğimi, çocuğunada baktığımı itiraf ettim. Halbuki sadece 2 sefer hastaneye gidiyorum diye bırakmıştı. ama eşim yinede inanmadı. sendemi gittin ondan sakladın diye bile suçladı beni. Hamileliğim süresince elini bile değmedi . Sarılmadan uyumayan adam bir anda elim değse itekler oldu. Hatta 1 liralık çikolatayı bile çok gördü getirmedi. Dul bir annem var anlatamadım ona. doğuma kadar çekerim sonra düzelir dedim. düzelmedi. Doğumdan sonra bazı rahatsızlıklar dolayısıyla 5 gün 40 derece ateşle hastane hastane gezdim. Neyin var diye sormadı bile. bebeğim 20 günlükken artık yorulduğumu neden böyle olduğunu sordum. yine aynı suçlamalar üstelik bu sefer sen sakladın kesin seninde sevgilin vardı dedi. dayanamadım çıktım geldim anneme. 25 gün durdum. birgün çat kapı teyze kızları geldi. meğer olay eşim taa o düğünden sonra o bahsettiğim bayanla telefonda görüşmeye başlamış. teyze kızı sevgilisiyle yakalanınca inkar etmiş, sonra karınında haberi vardı, bana hep yardım etti hatta benlede geldi gibi bir imada bulunmuş. eşim onu tehtid etmiş sevgilini bırak eşine derim demiş oda bunu tehtid etmiş bende senin o kadınla görüştüğünü söylerim diye. eşimde gerçeğini öğrenmek için o bayanla ilişkiyi ilerletmiş. bayana teyze kızlarını konuşturup ses kaydı aldırmış. teyze kızı çocukluğundan beri eşime aşık olduğunu beni sevmediğini söyleyip eklemiş. onuda götürdüm sevgilisi yoktu ama bulsam yok demezdi. falan demiş. eşim çıldırmış. Riskli hamile olduğum içinde soramamış. ama hayatıda bana zindan etmiş ve kullanıcam gerçeği çıkarcam derken o bayanlada işi ilerletmiş. bayanı bırakmış bi ara. kadın teyze kızını arayıp intihar ettim hem seni hem sevgilini hemde benim eşimi anlattığı bir mektup bıraktığı söylemiş. eşimle teyze kızı evine gitmişler hastaneye götürmüşler. sonraki gün teyze kızı evine çağırmış sabaha kadar içip sızmışlar. sonra ben anneme gelince ortalık karışmış teyze kızıyla birbirlerine girmişler o bunu tehtit etmiş bu onu. meğer anlaşmışlar beraber 4lü evde toplanıp sabahlara kadar içmişler ben hamileyken. eşim ben çıkıp gelince deliriyo teyzesinin damadını arayıp anlatıyo teyzesinin kızıda herşeyi geldi bana anlattı. o bayanın eşinin tayini çıkmış bunlarıda alıp burdan gitmişler 1 ay önce. eşimin ailesi arkamda durdu çocuklarını reddetti. eşimde yüzsüz yüzsüz geldi bir özür bile dilemeden sizi eve götürcem çocuklar var o kadınıda sadece kullandım dedi. pişman değilmiş. vicdanı 1 senedir kafasını duvarlara vura vura ölmüş. özür dilemesi gerektiği 2 kişi varmış oda çocukları ben değilmişim. gönderdim geri. yarın yine gelecekmiş duydum. ama yine özür dilemeyecek biliyorum. eleştirmeyin beni deme sebebim ise bunca olaya haksızlığa yalana rağmen hala seviyorum. ihaneti aklımdan çıkmasada hala gözümde o mükemmel olduğu günler. güvenim sonsuzdu. sürekli öper sarılır jest yapar sevdiğini söylerdi. kızıyla ilgilenirdi. 1 senedir hiç görmedi kızını desem yanlış olmaz. şimdi ayrılma arifesindeyiz bayram sonu tedbir nafakası için dava açıcam. ama hala boşanma açmayı kalbime kabul ettiremedim. yani gururum bir özür bile dilemeyen bu adamı kabullenemiyo. kalbim ise boşanma fikrini düşününce felaket acıyor. bir özür dileseydi pişmanım deseydi affedermiydim bunca yılın hatırına, aşkıma, çocuklarım için bilemiyorum. çok kötüyüm sırtımdan vuruldum dayak yedim iftiraya uğradım. ve bunların hepsi hamileyken oldu. sevgiye şefkate en çok ihtiyacım varken. ama yinede çok sevmişim bu adam sanki başkası. benim eşimi 1 sene önce kaybetmişim gibi canım yanıyor. zamana bıraktım. yapacak birşeyim kalmadı. kafanızı ağrıttım uzun uzun anlattım kimseye diyemediklerimi çok dolmuştum. Okunmasada rahatladım. şimdiden teşekkür ediyorum.

Ara ara ilişkileri karıştırsam da okurken,sonuç olarak eşinizden bi cacık olmayacağı sonucunu çıkarabilmiş bulunuyorum..
9 senenin 8 senesi mükemmeldi. son 1 senedir evet mikrop, pislik bir koca. banada olur gibi gelmiyor ama böyle düşününcede canım yanıyor.

İnşallah her sey eski gunlerdeki gibi olur buraya mutlu olduunuzu da yazarsin
inşallah canım zor ama allah büyük. dua edin ne olur bizim için. ben unutabileyim bu yaşananları. oda affettirebilsin kendini. kızım ve oğlum için. en çokta kendim için yine eskisi gibi sevilmek istiyorum.

Ilk öğrendiğinizde boşansaydınız şu an canınızın acısı hafiflemiş olurdu.
Acı çekme sürecini uzatmışsınız.

Esinizin taraf komple cort...

Sizi elestirmeyecegim ama su gercegi de unutmayin. Esiniz artik sizi sevmiyor, cocuklari icin evliligi devam ettirecek. Aksi halde sizden ozur dileyip kendini affettirmesi lazimdi.

Bu uzun yazıda size olumlu gelicek tek şey boşanıp yeni hayat kurmak olur zira karşı taraftan bi halt olmaz

Ilk öğrendiğinizde boşansaydınız şu an canınızın acısı hafiflemiş olurdu.
Acı çekme sürecini uzatmışsınız
ilk öğrendiğimde sadece mesajdı hiçbirşey yok sadece telefonla görüştük bu şehirde bile yaşamıyor. sadece bir resmini gördüm dedi affettirecekti özürler diledi 1 aylık hamileydim. görmediği biri meğer değilmiş düğündeki bayanmış ve devam ettirmiş. güya benimde teyze kızıyla gidip gitmediğimi öğrenmek için tam 8 ay telefonda ve 8 ay süresince 3 seferde teyze kızının evinde görüşmüşler benim doğumdan 10 gün sonra ayrılmışlar. ben bunları bebeğim 40 günlükken anne evimde öğrendim. açıklaması sadece olayın aslını öğreneyim diye kullanacaktım iş ilerledi dedi. benden özür yok. sadece çocuklarından özür dileyecekmiş. üstelik bu olaylara ben sebep olmuşum. ilk başta sakladığım için. o sebeple pişmanda değilmiş.

Adam teyze kızının olayını bilmeden konuşmaya başlamış o kadınla. Nasıl sizin suçunuz olur. İki iki dört kadar kendi suçu. Bu durumda

Duygusal acidan boslukta oldugunuz icin sadece iyi gunlerinizi hatirliyorsunuz.
Dunyada sizden ve sizin caninizin parcasindan daha onemli kimse yada hicbitsey yok. Bu zor gunleriniz de gececek ama sizden ozur dilemekle yasamis olduklariniz gecmeyecek. Sut veriyor olmalisiniz. Bebeginiz icin kendinize gelin ve olmasi gerekeni yapin!!!!!!

X