Evet yolların kapalı olduğunu biliyorum. Belki farklı bir fikir çıkar diye açtım konuyu. Fake falan değil ama istediğinize inanacaksınız yine...Ben bu konudan çıkıyrum. Çünkü bütün alternatifleri kapatmışsın. Pek inandırıcı da gelmedi doğrusu. Neyse... Size kolay gelsin.
İnşallah faketir diye temenni ediyorum..
Bu yorumu begendim ve katiliyorum. Escinsel olduguna dair mesajlasmasini kayit ettiyseniz onunla tehdit edebilirsiniz. Asiret ağlarina yayarsaniz vururlar babanizi zaarMadem aşiret etrafa yayın eşcinsel diye. Bakalım aşiret onu vurmuyor mu?
Hadii bi de bunu deneyin...
Yapılacak tek şey bu herhalde...bol bol dua edin .
kızmayın ama bu ülkede hak da hukukda güçlünün yanında. yok öyle hak hukukAyy Allah aşkına yapmayın. Bu ülkede hak var hukuk var ya.. Hiç bir halt da yapamaz...
Ona göre en normal kişi o...Eşcinsel olduğunu sakladığı icin yıllardır bunları yapiyor olabilir mi acaba? kendisini eksik hissettigi icin siddete basvurup güçlüyüm imajı cizmeye calisiyordur belki. Keske bir psikiyatriste görünse çünkü belki kendi icinde üstesinden gelemeyip size boyle yanlis davraniyordur. Siddete egiliminin ustesinden belki doktorla birlikte gelinebilir ama herhalde babaniz yardim almayi kabul etmez bu konuda.
Aynen öyle adamın arkasında iş adamı akrabaları,emniyet müdürü hakim savcı arkadaşları var. Nasıl biri olduğunu ortaya çıkarsak bizi tımarhaneye kapatır.kızmayın ama bu ülkede hak da hukukda güçlünün yanında. yok öyle hak hukuk
Yukarıda yazmıştım bunlar bilinen şeyler. Bu ailede her türlü pislik var. Kadın pazarlayan bile var.Ben boyle bi adami yukardada soylendigi gibi asirete yayarim.
Hadi bakalim escinsel hayatini yasa bi guzel.
Ne kdr yasaya bilirsen.
Tovbe estagfirullah ya.Yukarıda yazmıştım bunlar bilinen şeyler. Bu ailede her türlü pislik var. Kadın pazarlayan bile var.