Ölümle tehdit eden baba

Bana bu kadar kurgu fazla geldi. Biraz daha sadeleştirseydiniz inanabilirdim belki
E yuh artık. Sizin gibi komplo teorisyenlerine cevap bile yazmamak lazım da işte.. ben canımla uğraşıyorum kardeşim seninle uğraşamaycağım.

Tabi ki rahat bırakmaz. Saplantılı bir manyak. O ölene kadar kurtulamayacağız galiba...

Bu ne aşireti? Eşcinsel aşireti falan mı?
Siz bilmiyorsunuz sanırım. Doğudaki birçok ailede erkekler her pisliği yapar. Eğer ortaya çıkarırsanız bu pisliklerini adı sanı duyulmamış köylerdeki akrabalarıyla öldürtürler. Allaha yemin ederim en küçük bir abartma yok. Bunlar olmuş şeyler. Tabi ben yeni yeni öğreniyorum. 19 yaşındayım henüz

Valla ben de doğuluyum ama doğuda böylelerini öldürüyorlar benim bildiğim.
Ayrıca o zaman biz sizin yerinize şikayet edelim forum olarak. Gerekli her şeyi yaparlar. Kimse sizden de şüphelenmez. Ne dersiniz??

Valla ben de doğuluyum ama doğuda böylelerini öldürüyorlar benim bildiğim.
Ayrıca o zaman biz sizin yerinize şikayet edelim forum olarak. Gerekli her şeyi yaparlar. Kimse sizden de şüphelenmez. Ne dersiniz??
Nasıl yani? Ne yönden şikayet edeceksiniz? Daha önce kameraya almayı falan düşündük ama bir yakalarsa ... cümlenin sonunu getiremiyorum.

Havlayan kopek ısırmaz, konu gerçekse kesinlikle şikayet edin. Gerekirse insanlari inandirmak icin ses kaydi alin, madem mesajlasmalar var kopyalayin, böyle yasanir mi?

Nasıl yani? Ne yönden şikayet edeceksiniz? Daha önce kameraya almayı falan düşündük ama bir yakalarsa ... cümlenin sonunu getiremiyorum.

Yani böyle böyle biri varmış antepte. Senin ip adresinden falan da öğrenirler. Böyle çok oldu burda. Bu insanı sizden uzaklaştırmaları lazım..

Havlayan kopek ısırmaz, konu gerçekse kesinlikle şikayet edin. Gerekirse insanlari inandirmak icin ses kaydi alin, madem mesajlasmalar var kopyalayin, böyle yasanir mi?
Telefonuna dokunamıyorum midrm kaldırmıyor. Artı adam gazeteci. İnanın kurnazlıkta şeytana ders verir. Ses kaydı alamıyoruz çünkü konuşmuyoruz genelde. 2 gün önce geldi kapının önünde(odanın) bir sütü tehdit etti. Bırakın ses kaydı almayı nefes alamadım donup kaldım. Ciddi anlamda bir akıl hastası...

Antepten 2 gün önce nasıl geldi ya? Şu an İstanbulda olduğunu söylemiştin...

Yani böyle böyle biri varmış antepte. Senin ip adresinden falan da öğrenirler. Böyle çok oldu burda. Bu insanı sizden uzaklaştırmaları lazım..
BUnları da düşündük. İnanın onun başına bir şey gelse bakın hapse girse demiyorum mesela ifadeye çağrılsa bizim işimiz biter. Öyle iğrenç bir aile ki birbirlerini her pislikte korurlar. Gerekirse adam da öldürürler ki geçmişte örneği olmuş...

Ayy Allah aşkına yapmayın. Bu ülkede hak var hukuk var ya.. Hiç bir halt da yapamaz...

Ayy Allah aşkına yapmayın. Bu ülkede hak var hukuk var ya.. Hiç bir halt da yapamaz...
Ya normalde hakkını arayan kendini hiç ezdirmeyen bir insanımdır kolay kolay korkmam. Beni bile ne hale getirdi bu durum. Bizi öldürmeye çalıştığı gece polis çağırmayı düşündük. Polisi çağırdık diyelim ne olacak sonra? Adamlar zabıt tutup iki nasihat edip gidecek. Sonra o gece başımıza neler gelecek kim bilir...

Hukuk okuyosun zamanı gelince kurtar aileni sığınma evidemi olmaz kimseye yeride söylemiyorlar diye biliyorum off rabbim yardımcın olsun

Bence siz olacak, yapacaklar edecekler diyerek hiçbir şey yapmıyorsunuz.
İki gün önce antepten babanız mı geldi de sizi kapıda dinledi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…