- 8 Şubat 2015
- 51
- 8
- 29
E yuh artık. Sizin gibi komplo teorisyenlerine cevap bile yazmamak lazım da işte.. ben canımla uğraşıyorum kardeşim seninle uğraşamaycağım.Bana bu kadar kurgu fazla geldi. Biraz daha sadeleştirseydiniz inanabilirdim belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E yuh artık. Sizin gibi komplo teorisyenlerine cevap bile yazmamak lazım da işte.. ben canımla uğraşıyorum kardeşim seninle uğraşamaycağım.Bana bu kadar kurgu fazla geldi. Biraz daha sadeleştirseydiniz inanabilirdim belki
Aşirette onun yaptığını yapan adam kaynıyor. Siz ne diyordunuz...(
Tabi ki rahat bırakmaz. Saplantılı bir manyak. O ölene kadar kurtulamayacağız galiba...Yurtdisina cikma sansiniz Yokmu okulla ilgili master erasmus falan orada calisma imkani buldugunuz anda ailenizide yaniniza alio tamamen uzaklassaniz baba be aileden? Avukat hakim savci olsaniz bile bu adam rahat birakmicakmis gb gelio cnk ya da gercek yuzunu asiretine gosterecek bi kanit bulmaya calissaniz? Gerçekten zor bi durum Allah sabir versin.
Siz bilmiyorsunuz sanırım. Doğudaki birçok ailede erkekler her pisliği yapar. Eğer ortaya çıkarırsanız bu pisliklerini adı sanı duyulmamış köylerdeki akrabalarıyla öldürtürler. Allaha yemin ederim en küçük bir abartma yok. Bunlar olmuş şeyler. Tabi ben yeni yeni öğreniyorum. 19 yaşındayım henüzBu ne aşireti? Eşcinsel aşireti falan mı?
Ailem antepte yaşıyor ama o adam ve aşireti diyarbakırlı...ailen nerde yaşıyor peki*
Siz bilmiyorsunuz sanırım. Doğudaki birçok ailede erkekler her pisliği yapar. Eğer ortaya çıkarırsanız bu pisliklerini adı sanı duyulmamış köylerdeki akrabalarıyla öldürtürler. Allaha yemin ederim en küçük bir abartma yok. Bunlar olmuş şeyler. Tabi ben yeni yeni öğreniyorum. 19 yaşındayım henüz
E yuh artık. Sizin gibi komplo teorisyenlerine cevap bile yazmamak lazım da işte.. ben canımla uğraşıyorum kardeşim seninle uğraşamaycağım.
Nasıl yani? Ne yönden şikayet edeceksiniz? Daha önce kameraya almayı falan düşündük ama bir yakalarsa ... cümlenin sonunu getiremiyorum.Valla ben de doğuluyum ama doğuda böylelerini öldürüyorlar benim bildiğim.
Ayrıca o zaman biz sizin yerinize şikayet edelim forum olarak. Gerekli her şeyi yaparlar. Kimse sizden de şüphelenmez. Ne dersiniz??
Nasıl yani? Ne yönden şikayet edeceksiniz? Daha önce kameraya almayı falan düşündük ama bir yakalarsa ... cümlenin sonunu getiremiyorum.
Telefonuna dokunamıyorum midrm kaldırmıyor. Artı adam gazeteci. İnanın kurnazlıkta şeytana ders verir. Ses kaydı alamıyoruz çünkü konuşmuyoruz genelde. 2 gün önce geldi kapının önünde(odanın) bir sütü tehdit etti. Bırakın ses kaydı almayı nefes alamadım donup kaldım. Ciddi anlamda bir akıl hastası...Havlayan kopek ısırmaz, konu gerçekse kesinlikle şikayet edin. Gerekirse insanlari inandirmak icin ses kaydi alin, madem mesajlasmalar var kopyalayin, böyle yasanir mi?
Telefonuna dokunamıyorum midrm kaldırmıyor. Artı adam gazeteci. İnanın kurnazlıkta şeytana ders verir. Ses kaydı alamıyoruz çünkü konuşmuyoruz genelde. 2 gün önce geldi kapının önünde(odanın) bir sütü tehdit etti. Bırakın ses kaydı almayı nefes alamadım donup kaldım. Ciddi anlamda bir akıl hastası...
BUnları da düşündük. İnanın onun başına bir şey gelse bakın hapse girse demiyorum mesela ifadeye çağrılsa bizim işimiz biter. Öyle iğrenç bir aile ki birbirlerini her pislikte korurlar. Gerekirse adam da öldürürler ki geçmişte örneği olmuş...Yani böyle böyle biri varmış antepte. Senin ip adresinden falan da öğrenirler. Böyle çok oldu burda. Bu insanı sizden uzaklaştırmaları lazım..
BUnları da düşündük. İnanın onun başına bir şey gelse bakın hapse girse demiyorum mesela ifadeye çağrılsa bizim işimiz biter. Öyle iğrenç bir aile ki birbirlerini her pislikte korurlar. Gerekirse adam da öldürürler ki geçmişte örneği olmuş...
Ya normalde hakkını arayan kendini hiç ezdirmeyen bir insanımdır kolay kolay korkmam. Beni bile ne hale getirdi bu durum. Bizi öldürmeye çalıştığı gece polis çağırmayı düşündük. Polisi çağırdık diyelim ne olacak sonra? Adamlar zabıt tutup iki nasihat edip gidecek. Sonra o gece başımıza neler gelecek kim bilir...Ayy Allah aşkına yapmayın. Bu ülkede hak var hukuk var ya.. Hiç bir halt da yapamaz...
Hukuk okuyosun zamanı gelince kurtar aileni sığınma evidemi olmaz kimseye yeride söylemiyorlar diye biliyorum off rabbim yardımcın olsunHerkese iyi akşamlar.Buradaki ilk konum hatta bu konuyu açmak için üye oldum. Üniversite öğrencisiyim hukuk okuyorum, istanbulda yaşıyorum. Ailem bir doğu ilinde yaşıyor. Yıllardır korkunç bir baba gölgesinde yaşıyoruz. Ben kendim için bir şey istemiyorum artık, yalnız “o adamla ” aynı evde yaşayan 3 kardeşime acıyorum. Lütfen yardımcı olabilecek varsa olsun.
Gelelim “o adama”... baba kelimesini onun için kullanamıyorum artık. Neden mi?
-küfrün en iğrençlerini 8 yaşındaki kız kardeşime bile eder
-20 yıldır anneme şiddet uygular, biz ayırmaya çalışırsak bize de uygular.
-tam bir şizofrendir. Sürekli kafasında olmayan şeyleri kurar. Arkasından iş çevirmeye çalıştığımızı düşünür.
-yıllardır annemi aldatıyor. Küçükken bile biliyordum bunu. Hem de basit bir aldatma değil. (Aşağıda ayrıntıya gireceğim.)
-bizi ölümle tehdit eder. “sizi mermi manyağı yaparım,bu evi parçqlarım, ben azrailim” sözleri ağzına yapışmıştır artık.
-daha önce öldürmeye de kalktı. Ben ve 2 yaş küçüğüm olan kız kardeşim kapıyı zor kapatıp kitledik.
Daha iğrenç bir sürü özelliği var. Biz tüm bunlara sabrettik yıllardır. Ancak geçen yıl kız kardeşimle korkunç bir şey öğrendik. “o adam”ın erkeklerle mesajları... aktif eş cinsellik yani. Bu konuda anlayışlı insanlar olabilir, ancak o günden beri suratına bakmayı midem kaldırmıyor. 1 senedir tek kelime konuşmadık. Bunu öğrendiğimiz gece korkunç bir kavga oldu evde. Bizi öldürmeye çalıştı vs.
Şimdi birçoğunuz annemin boşanmasını tavsiye edeceksiniz ama bazı engeller var. Örneğin:
-adam deli ve öldürme fikrine takılıp kalmış.
-ailesi aşiret ve bizi öldürüp elini kolunu sallayıp dışarda gezebilir. Daha önce de yapılmış böyle şeyler. Çok tehlikeli bir aile.
-devletten de yardım alamıyoruz çünkü kendisi gazeteci. Evet bunları yapan adam“eğitimli”. Ve tanıdığı bir sürü polis,hakim savcı vs. Var. Şöyle söyleyeyim istese kendi deliliğine rağmen bizi tımarhaneye attırabilir. Çünkü dışarda melek gibi görünüyor kimse bize inanmaz.
-ondan ayrılan nilanlısının annesini bacağından vurdurmuş. Annem aşiretten birilerinin bize bir şey yapmasından korkuyor.
Uzattım,kusura bakmayın. Ama bizim için yer demir gök bakır. Lütfen yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi esirgemeyin. Teşekkürler...
Ya normalde hakkını arayan kendini hiç ezdirmeyen bir insanımdır kolay kolay korkmam. Beni bile ne hale getirdi bu durum. Bizi öldürmeye çalıştığı gece polis çağırmayı düşündük. Polisi çağırdık diyelim ne olacak sonra? Adamlar zabıt tutup iki nasihat edip gidecek. Sonra o gece başımıza neler gelecek kim bilir...
Hayır okulum ara tatile girince ben eve döndümBence siz olacak, yapacaklar edecekler diyerek hiçbir şey yapmıyorsunuz.
İki gün önce antepten babanız mı geldi de sizi kapıda dinledi???
Hayır okulum ara tatile girince ben eve döndüm