Kuzucuk yapılacak bir şey yokHerkese iyi akşamlar.Buradaki ilk konum hatta bu konuyu açmak için üye oldum. Üniversite öğrencisiyim hukuk okuyorum, istanbulda yaşıyorum. Ailem bir doğu ilinde yaşıyor. Yıllardır korkunç bir baba gölgesinde yaşıyoruz. Ben kendim için bir şey istemiyorum artık, yalnız “o adamla ” aynı evde yaşayan 3 kardeşime acıyorum. Lütfen yardımcı olabilecek varsa olsun.
Gelelim “o adama”... baba kelimesini onun için kullanamıyorum artık. Neden mi?
-küfrün en iğrençlerini 8 yaşındaki kız kardeşime bile eder
-20 yıldır anneme şiddet uygular, biz ayırmaya çalışırsak bize de uygular.
-tam bir şizofrendir. Sürekli kafasında olmayan şeyleri kurar. Arkasından iş çevirmeye çalıştığımızı düşünür.
-yıllardır annemi aldatıyor. Küçükken bile biliyordum bunu. Hem de basit bir aldatma değil. (Aşağıda ayrıntıya gireceğim.)
-bizi ölümle tehdit eder. “sizi mermi manyağı yaparım,bu evi parçqlarım, ben azrailim” sözleri ağzına yapışmıştır artık.
-daha önce öldürmeye de kalktı. Ben ve 2 yaş küçüğüm olan kız kardeşim kapıyı zor kapatıp kitledik.
Daha iğrenç bir sürü özelliği var. Biz tüm bunlara sabrettik yıllardır. Ancak geçen yıl kız kardeşimle korkunç bir şey öğrendik. “o adam”ın erkeklerle mesajları... aktif eş cinsellik yani. Bu konuda anlayışlı insanlar olabilir, ancak o günden beri suratına bakmayı midem kaldırmıyor. 1 senedir tek kelime konuşmadık. Bunu öğrendiğimiz gece korkunç bir kavga oldu evde. Bizi öldürmeye çalıştı vs.
Şimdi birçoğunuz annemin boşanmasını tavsiye edeceksiniz ama bazı engeller var. Örneğin:
-adam deli ve öldürme fikrine takılıp kalmış.
-ailesi aşiret ve bizi öldürüp elini kolunu sallayıp dışarda gezebilir. Daha önce de yapılmış böyle şeyler. Çok tehlikeli bir aile.
-devletten de yardım alamıyoruz çünkü kendisi gazeteci. Evet bunları yapan adam“eğitimli”. Ve tanıdığı bir sürü polis,hakim savcı vs. Var. Şöyle söyleyeyim istese kendi deliliğine rağmen bizi tımarhaneye attırabilir. Çünkü dışarda melek gibi görünüyor kimse bize inanmaz.
-ondan ayrılan nilanlısının annesini bacağından vurdurmuş. Annem aşiretten birilerinin bize bir şey yapmasından korkuyor.
Uzattım,kusura bakmayın. Ama bizim için yer demir gök bakır. Lütfen yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi esirgemeyin. Teşekkürler...
İnanın ben kendimi düşünmüyorum. Onunla aynı evde yaşayan annemi ve kardeşlerimi düşünüyorum. Üstelik biri üni sınavına hazırlanıyor...Kuzucuk yapılacak bir şey yok
sen ne güzel okuyorsun sabret sık biraz daha dişini
Sen savcı avukat hakim olduktan sonra hiçbir şey yapamaz
İnanın arkadaşlarımın babalarını gördükçe benim de onları öpesim geliyor...Yapabileceğin tek şey sabredip okulunu bitirmek o zaman kardeşlerinide alırsın yanına, olmaz mı? Ne dieceğimi şaşırdım gidip babamı öpesim geldi valla.
Diyorum ya yer demir gök bakır...feci bir durum şimdi böyle bir adamdan neden 4 çocuk diyicem ama o adam ona da takar of çok zor ya ne yapılır ki bu adama .
öyle demeyin Allahtan umut kesilmez öyle bir kapı açılır ki hiç ummadığız anda , çok büyük bir imtihandasınız eminim bir çıkış yolu bulunur mazlumun ahı yerde kalmaz o adam yaptıklarını bir gün feci ödiycek bence.Diyorum ya yer demir gök bakır...
Bu konuda içim ferah. Hakkımız onda kalmayacak, biliyorum.öyle demeyin Allahtan umut kesilmez öyle bir kapı açılır ki hiç ummadığız anda , çok büyük bir imtihandasınız eminim bir çıkış yolu bulunur mazlumun ahı yerde kalmaz o adam yaptıklarını bir gün feci ödiycek bence.
siz de onu tehtid edemez misiniz? mesajlarını aşirete duyurucağınızı ve elinizde delillerin olduğunu söyleseniz? peşimizi bırakmazsan şunu bunu yaparız falan?..Herkese iyi akşamlar.Buradaki ilk konum hatta bu konuyu açmak için üye oldum. Üniversite öğrencisiyim hukuk okuyorum, istanbulda yaşıyorum. Ailem bir doğu ilinde yaşıyor. Yıllardır korkunç bir baba gölgesinde yaşıyoruz. Ben kendim için bir şey istemiyorum artık, yalnız “o adamla ” aynı evde yaşayan 3 kardeşime acıyorum. Lütfen yardımcı olabilecek varsa olsun.
-tam bir şizofrendir. Sürekli kafasında olmayan şeyleri kurar. Arkasından iş çevirmeye çalıştığımızı düşünür.
-yıllardır annemi aldatıyor. Küçükken bile biliyordum bunu. Hem de basit bir aldatma değil. (Aşağıda ayrıntıya gireceğim.)
-bizi ölümle tehdit eder. “sizi mermi manyağı yaparım,bu evi parçqlarım, ben azrailim” sözleri ağzına yapışmıştır artık.
-daha önce öldürmeye de kalktı. Ben ve 2 yaş küçüğüm olan kız kardeşim kapıyı zor kapatıp kitledik.
Daha iğrenç bir sürü özelliği var. Biz tüm bunlara sabrettik yıllardır. Ancak geçen yıl kız kardeşimle korkunç bir şey öğrendik. “o adam”ın erkeklerle mesajları... aktif eş cinsellik yani. Bu konuda anlayışlı insanlar olabilir, ancak o günden beri suratına bakmayı midem kaldırmıyor. 1 senedir tek kelime konuşmadık. Bunu öğrendiğimiz gece korkunç bir kavga oldu evde. Bizi öldürmeye çalıştı vs.
Şimdi birçoğunuz annemin boşanmasını tavsiye edeceksiniz ama bazı engeller var. Örneğin:
-ailesi aşiret ve bizi öldürüp elini kolunu sallayıp dışarda gezebilir. Daha önce de yapılmış böyle şeyler. Çok tehlikeli bir aile.
-devletten de yardım alamıyoruz çünkü kendisi gazeteci. Evet bunları yapan adam“eğitimli”. Ve tanıdığı bir sürü polis,hakim savcı vs. Var. Şöyle söyleyeyim istese kendi deliliğine rağmen bizi tımarhaneye attırabilir. Çünkü dışarda melek gibi görünüyor kimse bize inanmaz.
-ondan ayrılan nilanlısının annesini bacağından vurdurmuş. Annem aşiretten birilerinin bize bir şey yapmasından korkuyor.
Uzattım,kusura bakmayın. Ama bizim için yer demir gök bakır. Lütfen yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi esirgemeyin. Teşekkürler...
İnanın arkadaşlarımın babalarını gördükçe benim de onları öpesim geliyor...
Kesinlikle polise gidin tadik polis arkadslari olmasi kanundan yararlanamycaginiz anlamina gelmez gerekli onlemler alinir bosasr gerekrse ailen senin yanina yerlesir o adama boyun egmeyin. Allah yardimciniz olsunHerkese iyi akşamlar.Buradaki ilk konum hatta bu konuyu açmak için üye oldum. Üniversite öğrencisiyim hukuk okuyorum, istanbulda yaşıyorum. Ailem bir doğu ilinde yaşıyor. Yıllardır korkunç bir baba gölgesinde yaşıyoruz. Ben kendim için bir şey istemiyorum artık, yalnız “o adamla ” aynı evde yaşayan 3 kardeşime acıyorum. Lütfen yardımcı olabilecek varsa olsun.
Aşirette onun yaptığını yapan adam kaynıyor. Siz ne diyordunuz...(siz de onu tehtid edemez misiniz? mesajlarını aşirete duyurucağınızı ve elinizde delillerin olduğunu söyleseniz? peşimizi bırakmazsan şunu bunu yaparız falan?..