Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de öyleydi hatta ellerim kollarım bacaklarım uyusuyordu felc iniyor sandım bır keresinde. cozumu yok ay boyunca ayaklarını sıcak tut asla taşa mermere basma bır de her ay boyle olacaksa mecbur igne yaptır ben oyle yaptırıyorum voltaren yapıyorlar geciyor. ya da serum. baska turlu gecmez evde falancok ileri derecede adet agrim var doktora gittim tedavi oldum gecmedi 6 ay sonra tekrarladi duramiyorum kusuyorum üşüyorum ustume kalin seyler ortuyorum sonra terliyorum dayanilicak gibi degil yazamiyorum bile lutfen bi onerisi olan aynısıni yasayan varsa yazsin
Daha 20 yaisndayim canimm cok var ama sagol aklimda bulunucak evlenirkenEvliler imam nikahında hoca bir dua okuyormuş bunun için aklınızda olsun tazeleyin nikahları
BuraDa bir arkadsin tavisiyesi uzerine bir kadin dogum.uzmaninim videosunu izlemistim. Videolar arasinda adet sancisindan nasil kurtulabilirsiniz diye video vardim bendede o dert olduğu icin baktim hemen.benim de öyleydi hatta ellerim kollarım bacaklarım uyusuyordu felc iniyor sandım bır keresinde. cozumu yok ay boyunca ayaklarını sıcak tut asla taşa mermere basma bır de her ay boyle olacaksa mecbur igne yaptır ben oyle yaptırıyorum voltaren yapıyorlar geciyor. ya da serum. baska turlu gecmez evde falan
Soda da magnezyum kaynağıdır aklında olsunBu dertten bende muzdaribim sizler kadsr olmasada. Agri kesicisiz duramiyorum. Kivraniyorum. Doktorlara deme rağmen birsey demediler ama en son artik doktoruma. Ben her ay boyle acimi cekecegim dedim o da bir sey yazdi hamileikte bile kullanabiliyormussun. Dur adina bakayim MAGVITAL MAGNEZYUM. Karin magnrzyum eksikliğinden agrir dedi bunu verdi bir kac gun kullandim bitirmedim kutuyu. Bu ay hic bir adet belirtisi sancisi yasamadan bir baktim adet olmussum sadece 2. Gun falan agridi onceki siddetlerin yaninda yok gibiydi ki ben sadece 2-3 poser kulandim paketten. Ishal yapti beni o yuzden birakmistim ama kullanmaya devam edicem.
Bende baya ise yaradi. Hata dusukten sonra 1 ay boyunca adet sancisi cekip adet olmamıştım bu 2. Adetim cok rahat gecti.
Bir doktora danisarak kullan istersen.
evet ben de aynı sekilde anladıgım an agrı kesici alıyorum ama bazı aylar cok siddetli oluyor o zaman o kusma vs yasadıgım zamanlar yani, mecburen hastaneye gidiyorum. bu arada o magnezyum hapı tavsıyesi icin de tesekkurler. magnezyum eksikligi yapıyor kesinlikle katılıyorum. doktora danısacagım ben deBuraDa bir arkadsin tavisiyesi uzerine bir kadin dogum.uzmaninim videosunu izlemistim. Videolar arasinda adet sancisindan nasil kurtulabilirsiniz diye video vardim bendede o dert olduğu icin baktim hemen.
Adet olacağınızi anladiignizda agri kesici yutun 1 saatte ancak etkisini gosteriyor ve 8 saatte bir icin (agrinkesicinin etkisi 8 saat suruyormus) boylelikle hic agri cekmeden atlatmis olursiniz demis. Ve kimisi dayanamayip igne vurduruyor ama ikiside agri kesici bir farki yok. Tek farki ilac agizdan alindigi icin islemesi 1 saati buluyor igne kalcadan yedigin icin direk kana karisiyor ve agriyi hemen kesiyor. Dedigim gibi 8 saate bir yutaraaniz agri cekmesiniz diye acillamis. Ama seninki ve konu sahibinin kusmasi falanda varmis. Onları bilmiyorum tabiiki.
Bilmiyorum neden ama ben magnezyum kullandiktan sonra bu ay hic hissetmeden adet oldum. Ondan once 1 hafta onceden agrilarim baslar, bide adetin 2 gunune kadar surerdi. Danismakta fayda var.evet ben de aynı sekilde anladıgım an agrı kesici alıyorum ama bazı aylar cok siddetli oluyor o zaman o kusma vs yasadıgım zamanlar yani, mecburen hastaneye gidiyorum. bu arada o magnezyum hapı tavsıyesi icin de tesekkurler. magnezyum eksikligi yapıyor kesinlikle katılıyorum. doktora danısacagım ben de