Ölüm korkusu

Yarayı farkettiğimde acımaya başladı. O ana kadar hiç bir şey hissetmedim.
Çok geçmiş olsun canım kandan filan belki sen anlamadın ama sonuçta kaza yapan insanları muayene ediyorlar sizi etmediler mi Allah beterinden korumuş her dakika insanın başına birşey gelebilir bu yüzden bol bol dua edeceğim kötü ölüm ve ölüm ani yaşamamak icin

Kızılderililer acı hissettiklerinde ruhlarını bedenlerinden uzaklaştırabiliyorlar. Bir kitapta okumuştum.

Kızılderililer acı hissettiklerinde ruhlarını bedenlerinden uzaklaştırabiliyorlar. Bir kitapta okumuştum.
Bilemiyorum mümkün olabilir tabii ama ölüm anında Allah bizim amelimize göre ruhumuzu alır diye düşünüyorum.kizilderililerin yaptığı bir tür meditasyon olabilir

Kaza anında tek hissettiğim ölüm korkusu oldu. Bedenimiz ne olursa olsun hayatta kal diye programlanmış. Adrenalin o kadar yükseliyorki, acı aklınıza gelmiyor.

Bilemiyorum mümkün olabilir tabii ama ölüm anında Allah bizim amelimize göre ruhumuzu alır diye düşünüyorum.kizilderililerin yaptığı bir tür meditasyon olabilir
Kızılderililer, acı veren deneyim geçince bedenlerine geri dönüyorlar. Ruh olmayınca beden bir makinadan ibaret. Evet bir tür meditasyon.

Bu öd patlaması dedikleri aslında adrenalin patlaması bence gerçekten. Bak misal önceki gün eşimle eve çıkacağım kizimda kucağımda tam arkamı döndüm yolda adımımı atacağım yerde bir fare kedi yavrusu kadar var ama ben bastım çığlığı o an korkudan kalbimin atış sesini dahi duydum çünkü korku anında benim kalp atışım hissedilir derecede artıyor bu durumda nefesimi kesmeye yetiyor zaten
Kaza anında tek hissettiğim ölüm korkusu oldu. Bedenimiz ne olursa olsun hayatta kal diye programlanmış. Adrenalin o kadar yükseliyorki, acı aklınıza gelmiyor.

Hic genel anestezi oldunuz mu? besten geriye saydirrken, ucten ikiye gecemezsiniz bile
Olunce de aynen oyle olacak. HIC BIRSEY HISSETMEYECEKSINIZ.
Buna korku da dahil.
Bitecek. hic bir sey olmayacak cunku sizin evreniniz sizin beyin ve duyularinizdan iibaret. Bilinciniz yapay zekaya aktrarilmadikca hic bir sey geri gelmeyecek.
Ama kaza ve saglik problemi daha kotu. Mumkun oldugunca kazalardan korunun ve sagliginiza dikkat edin.
Buna zihin sagliginiz da dahil.
Korkularinizin cogu cevreden tehdit hissetmenizden kaynaklaniyor.
Ben Turkiye'ye gelince insanlarin asabiyetini cok derinden hissediyorum. Herkes cok sinirli ve uzuntulu.
Size tavsiye ederim, yurt disinda cikin, sakin bir ulkeye gidin ve dinlenin.
O zaman anlayacaksiniz problem sizden mi cevrenizden mi kaynaklaniyor.

Aw kedi yavrusundan korkmak .. demek ki sizde fobi var, kucukken hayvanlari tanitmamis aileniz, ne buyuk bir kayip! Hayvanlar bu bahsettiginiz stresi alir goturur, onlarin hayat filozofisi cok daha genis ve dogaldir , neler kaybettiginizi bir bilseniz!

Kedi yavrusu kadar fare görmüş.

Şu anda kucağımda kedim uyuyor. Onu rahatsız etmemek için yatağıma gidemiyorum.

Bende timsahlardan nefret ederim cocukken tahta divanlarimiz vardi yere kadar da ortuleri olurdu ya timsahlar ordan cikar gelirse diye korkardim hala icim bir hos olur iyy ne manyakmisim..

zamanin da yüzüm yanmisti kizgin yag patlamasi, o aciyi asla unutamam ...deniz de ayagima kramp girmisti boguldum resmen gittim yani halan deniz degil havuza dahi giremem ....ikisini de asla unutmam en cok korktugum da yanarak yada bogularak ölmek....okuyunca yine aklima geldi :/

Ben de sizin gibi çok korkuyırum o şekilde ölümlerden ama sizin kadar değil sanırım

En iyisi Allah tan ölümün de hayırlısını istemek

korkularından kurtulmak için dua et
bir de rasulullah sav den gelen şöyle dualar var:
“Allahım, yıkılmaktan, düşmekten, boğulmaktan, yanmaktan, bunaklık derecesindeki ihtiyarlıktan Sana sığınırım. Ölürken şeytanın imanımı kapmasından, Senin yoluna arka çevirmiş olarak ölmekten ve zehirli hayvanlar tarafından sokularak ölmekten de Sana sığınırım.”

bundan başka benzer dualar da var .
Allah duaları kabul eder. içini rahat tut, ayrıca her yananın aynı derecede acı çektiğine inanmıyoum ben .
Hatta yansa bile acı çekmeyen insanlar var. Bir adam varmış kendini yakıyor sonuna kadar orda bağdaş kurup oturuyor, en son yere düşüyor ateş bitiyor kalbinin yanmadığını görüyorlar.
bazen yatağında uykusunda ölen bile çok acı çekebilir ama zor diye bildiğin tersine kolaydır. Bunları ben de araştırmıştım.
Hikmetini Allah bilir.
çok derin konular bunlar.
Allah merhametli dua et ona güven rahat ol.

Yaşadığınız şey anksiyete. Benim 13 yıldır yaşadığım hastalık. İlaçların çok azı uyku yapar, benim ilacımın yan etkisi uykusuz bırakmak mesela. İlaç kullanmayınca artıyor. Lütfen 1 yıl ilacınızı kullanın, hayatın tadını o zaman anlayacaksınız. Sonra doktor kontrolünde bırakın.

Bende timsahlardan nefret ederim cocukken tahta divanlarimiz vardi yere kadar da ortuleri olurdu ya timsahlar ordan cikar gelirse diye korkardim hala icim bir hos olur iyy ne manyakmisim..
Ay bizimde vardı ben hep kuru kafa iskelet cikicak bacagimdan çekip oraya sokacak yiyecek beni zannederdim divanın yanına geldiğimde 1 metre öteden sicrayip çıkardım üstüne

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın bende denizdeyken yengem üstüme düşmüştü nasıl becerdiyse kilolu bide ölüyorum sandim

Aynı şeylerı mi yaşadın canım çok geçmiş olsun ben tekrar gideceğim inşaAllah atlatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…