- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
-
- Konu Sahibi Lovedreams
Çok geçmiş olsun canım kandan filan belki sen anlamadın ama sonuçta kaza yapan insanları muayene ediyorlar sizi etmediler mi Allah beterinden korumuş her dakika insanın başına birşey gelebilir bu yüzden bol bol dua edeceğim kötü ölüm ve ölüm ani yaşamamak icinYarayı farkettiğimde acımaya başladı. O ana kadar hiç bir şey hissetmedim.
Kızılderililer acı hissettiklerinde ruhlarını bedenlerinden uzaklaştırabiliyorlar. Bir kitapta okumuştum.Ölümü hem manevi hem de tıbbi olarak araştırın konunun üzerine gitmek belki size ters etki yapabilir. İnançlı bir insan iseniz dua Edip kuran okumanız size iyi gelebilir ölüm öyle birşeydir ki nasıl öldüğün değil nasıl ruhunun çekildiği önemlidir senin bedenim diri diri yanarken yada paramparçaolurken Allah o ruhu bir uykudaymis gibi bir anda aliverir ki siz bunu uyku hali gibi hissedersiniz bedeninize olanlar size etki etmeyebilir ölüm de zaten bir uyku hali değil midir korkmayın Allah a sığınin dua edin
Bilemiyorum mümkün olabilir tabii ama ölüm anında Allah bizim amelimize göre ruhumuzu alır diye düşünüyorum.kizilderililerin yaptığı bir tür meditasyon olabilirKızılderililer acı hissettiklerinde ruhlarını bedenlerinden uzaklaştırabiliyorlar. Bir kitapta okumuştum.
Kaza anında tek hissettiğim ölüm korkusu oldu. Bedenimiz ne olursa olsun hayatta kal diye programlanmış. Adrenalin o kadar yükseliyorki, acı aklınıza gelmiyor.Çok geçmiş olsun canım kandan filan belki sen anlamadın ama sonuçta kaza yapan insanları muayene ediyorlar sizi etmediler mi Allah beterinden korumuş her dakika insanın başına birşey gelebilir bu yüzden bol bol dua edeceğim kötü ölüm ve ölüm ani yaşamamak icin
Kızılderililer, acı veren deneyim geçince bedenlerine geri dönüyorlar. Ruh olmayınca beden bir makinadan ibaret. Evet bir tür meditasyon.Bilemiyorum mümkün olabilir tabii ama ölüm anında Allah bizim amelimize göre ruhumuzu alır diye düşünüyorum.kizilderililerin yaptığı bir tür meditasyon olabilir
Kaza anında tek hissettiğim ölüm korkusu oldu. Bedenimiz ne olursa olsun hayatta kal diye programlanmış. Adrenalin o kadar yükseliyorki, acı aklınıza gelmiyor.
Merhaba hatunlar benim bir derdim var maalesef
25 yaşındayım evli 1 çocuk annesiyim çok önceden süre gelen bir sorunum var. Hatta bir kaç tane var ama bir tanesi benim hayatımı zehir zindan ediyor özellikle gece yatağa yattığımda aşırı yoğun oluyor bu korkum bir türlü yenemiyorum doktora gittim ama ilaç verdiler antidepresan almadım kızım var ağır gelir diye (uyku yapıyormuş doktor demisti).
Feci ölüm korkusu. Normalde ölüm hak herkes ölecek elbet ama benim asıl korkum ölüm değil acı çekerek ölmekten korkuyorum duyuyorum misal adam ölmüş kaza yapmış arabanın içinde sıkışmış araba yanınca adam da icerde diri diri yanıyor. Başka bir kadın yolda yürürken kamyon altında kalıyor eziliyor ölüyor. Başka bir olayda adam çiftçi ve ayı saldırısına uğruyor ayı adamı canlı canlı yiyor parçalıyor.
Ben normalde bu tur haberleri izlemiyorum. Ne kadar dikkat etsemde maalesef bi yerden denk geliyorum birşey oluyor o zaman sanki içimde birşeyler kopuyor ölümden değil yanmaktan parçalanmaktan boğulmaktan korkuyorum bu psikolojiyi içimde ilaçsız nasıl yenebilirim çok yoruldumkizima bişey olur düşer canı acır acı çeker diye içim gidiyor istemsiz ağlıyorum sürekli bu durum 2 3 hafta sürüyor sonra normale dönüyorum ama yine denk geliyorum yine aynı kısır döngü gibi.
Aw kedi yavrusundan korkmak .. demek ki sizde fobi var, kucukken hayvanlari tanitmamis aileniz, ne buyuk bir kayip! Hayvanlar bu bahsettiginiz stresi alir goturur, onlarin hayat filozofisi cok daha genis ve dogaldir , neler kaybettiginizi bir bilseniz!Bu öd patlaması dedikleri aslında adrenalin patlaması bence gerçekten. Bak misal önceki gün eşimle eve çıkacağım kizimda kucağımda tam arkamı döndüm yolda adımımı atacağım yerde bir fare kedi yavrusu kadar var ama ben bastım çığlığı o an korkudan kalbimin atış sesini dahi duydum çünkü korku anında benim kalp atışım hissedilir derecede artıyor bu durumda nefesimi kesmeye yetiyor zaten
Kedi yavrusu kadar fare görmüş.Aw kedi yavrusundan korkmak .. demek ki sizde fobi var, kucukken hayvanlari tanitmamis aileniz, ne buyuk bir kayip! Hayvanlar bu bahsettiginiz stresi alir goturur, onlarin hayat filozofisi cok daha genis ve dogaldir , neler kaybettiginizi bir bilseniz!
Şu anda kucağımda kedim uyuyor. Onu rahatsız etmemek için yatağıma gidemiyorum.Aw kedi yavrusundan korkmak .. demek ki sizde fobi var, kucukken hayvanlari tanitmamis aileniz, ne buyuk bir kayip! Hayvanlar bu bahsettiginiz stresi alir goturur, onlarin hayat filozofisi cok daha genis ve dogaldir , neler kaybettiginizi bir bilseniz!
Bende bugün ufak bir araştırma yaptım mesela yanarak ölen bir insanın yanma sırasında vücudunun sinir uçları tamamen yanana kadar acı çekermiş sonra sinir uçları öldüğü için acı yerini hissizlige bırakırmış yani o uzmanların bu adam 45 saniye yandı tespiti bu olsa gerek ve o yangında insan havasızlıktan önce bilinci kapanır sonra ölürmüş maalesef bir defa da iki acı işte ne kadar acı az olsada hem yanma hem boğulma offf off
Ah pardon, tesekkur duzelttiginiz icin.Kedi yavrusu kadar fare görmüş.
Ay bizimde vardı ben hep kuru kafa iskelet cikicak bacagimdan çekip oraya sokacak yiyecek beni zannederdimBende timsahlardan nefret ederim cocukken tahta divanlarimiz vardi yere kadar da ortuleri olurdu ya timsahlar ordan cikar gelirse diye korkardim hala icim bir hos olur iyy ne manyakmisim..
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınzamanin da yüzüm yanmisti kizgin yag patlamasi, o aciyi asla unutamam ...deniz de ayagima kramp girmisti boguldum resmen gittim yani halan deniz degil havuza dahi giremem ....ikisini de asla unutmam en cok korktugum da yanarak yada bogularak ölmek....okuyunca yine aklima geldi :/
Aynı şeylerı mi yaşadın canım çok geçmiş olsun ben tekrar gideceğim inşaAllah atlatmak istiyorumYaşadığınız şey anksiyete. Benim 13 yıldır yaşadığım hastalık. İlaçların çok azı uyku yapar, benim ilacımın yan etkisi uykusuz bırakmak mesela. İlaç kullanmayınca artıyor. Lütfen 1 yıl ilacınızı kullanın, hayatın tadını o zaman anlayacaksınız. Sonra doktor kontrolünde bırakın.