- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
-
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Çok doğru söylüyorsun canım en Zayıf anımda böyle düşünüyorum zaten gece Kalkıp yoklamalarım da refleks oldu artık içim rahat etmiyor
Bide beni en çok korkutan dayım ve yengemin ölümünde
5 saat banyoda kalmışlar ve evde de insanlar varken düşünüyorum ya herkesin sesini duydular ama sesleri çıkmadı sessizce oldukları yerde herkesi herşeyi duyarak öldüler kimbilir içten içe ne kadar yalvardılar duyun bizi diye...
Canım dayım kapının yanına oturmuş ama kapıyı açmayı düşünmüş de beyni komut vermediği için oturmuş kapının yanına Öylece ...
Çok Sağol canım ya Allah Razı olsun sendenlütfen bunları düşünme aklından çıkarmaya çalış...
hani kk da okuyoruz ya bazen eşim annesine çok düşkün vs.. ya senin oğlunun eşide aynı konuyu buraya açarsa...
o sana Allahın bir emaneti sende keza öylesin.. birbirinize iyi bakın gerisini Rabbime bırakın.
bilmiyorum seni ne kadar rahatlatır ama gece yatmadan özellikle bol bol dua et eşine evladına seni sevenlere...
onların iyi olduğunu gördükçe sende daha iyi olacaskın...
Âmin canım çok SağolMilletin ağzı çuval değil ki büzesin..
Mekanları cennet olsun.. Allah sizlere de dayanma gücü versin..
Âmin teşekkür ederimbasınız sağolsun Allaj rahmet eylesin
cümlemizdenÇok Sağol canım ya Allah Razı olsun senden
sevdiklerinizi kaybetmek cok zordur eminim Allah sabır versin size sağlık versin hayata daha sıkı tututunun artık üzülmeyin dicem ama elde değil biliyorumÂmin teşekkür ederim
Ayy canım benim ya çok Sağol ya gerçekten hepinizden Allah Razı olsun iyiki varsınız birazda olsa rahatladım gerçektensevdiklerinizi kaybetmek cok zordur eminim Allah sabır versin size sağlık versin hayata daha sıkı tututunun artık üzülmeyin dicem ama elde değil biliyorumcok üzüldüm nezaman sıkılırsanız yazın lütfen
Âmin canım çok Sağol Allah Razı olsunBaşınız sağolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah
sen de daha fazla sıkma canını artık lütfen canım hayat devam ediyor dediğim gibi nezaman moralin bozulursa paylasAyy canım benim ya çok Sağol ya gerçekten hepinizden Allah Razı olsun iyiki varsınız birazda olsa rahatladım gerçekten
Sağol canımsen de daha fazla sıkma canını artık lütfen canım hayat devam ediyor dediğim gibi nezaman moralin bozulursa paylas