Ölüm korkusu...

Allah sabir versin ..cok guclu birisin..hepimiz sevdiklerimizi kaybettik..zamanla artacak bu sayi yas ilerledikce..
Allah zamanli olum nasip etsin herkese...
Kari koca birlikteler simdi olum dahi olsa..allah birbirlerinin acisini yasatmamis..

Allah sabir versin ..cok guclu birisin..hepimiz sevdiklerimizi kaybettik..zamanla artacak bu sayi yas ilerledikce..
Allah zamanli olum nasip etsin herkese...
Kari koca birlikteler simdi olum dahi olsa..allah birbirlerinin acisini yasatmamis..
Âmin canım çok Sağol
Bizde birbirimizi böyle teselli ediyoruz birbirlerini çok seviyorlardı en azından Dediğin gibi birbirlerinin Acısını görmediler

sevdiklerinini ebediyen kaybetmek çok zor..ama sen çok güçlüsün..çok çok yakınını kaybetmişsin..güçlü kalmışsın yinede..belli bir zaman sonra kabullenmek zorunda kalıyor insan ..bende çok kaybettim..zamanla kabullendim..kafanı başka şeylere ver..tanrı sana güç versin..

Nasil tabuta cikip tekmelediler?
Tekmelediler drken bildigin ayaklariyla vurdular emi?
Neye vurdular? Anasi babasi icinde olan tabutlarami?

acı malesef bir anda değil zamanla hafifleyen bir duygu..

seninde sabretmen lazım... fakat hayatına acaba yine öyle bir haber alacak mıyım diye düşünerek devam edemezsin..

acı malesef bir anda değil zamanla hafifleyen bir duygu..

seninde sabretmen lazım... fakat hayatına acaba yine öyle bir haber alacak mıyım diye düşünerek devam edemezsin..
Doğru söylüyorsun
Ama elimde değil kontrol edemiyorum bu duygumu her sabah hemen annemi arıyorum oğlum başka odada oynuyorsa tedirgin oluyorum bi Sürü şey geliyo aklıma zamanla geçer evet ama zor olacak

Doğru söylüyorsun
Ama elimde değil kontrol edemiyorum bu duygumu her sabah hemen annemi arıyorum oğlum başka odada oynuyorsa tedirgin oluyorum bi Sürü şey geliyo aklıma zamanla geçer evet ama zor olacak

bende bir dönem böyle bişey yaşamıştım kız kardeşimle annem benden önce yattılarsa odaya gizlice girip nefeslerini dinlerdim.. hatta dokunur soğuklarmı diye bakardım hatta ve hatta annem uyanır yine mi diye terlikle kovalardı

Ne kadar da beni anlatmışsın aynen Öyleyim babam ve abim öldüğünden beri böyleyim hatta...
Mesela kaç kez kalkıyorum oğlumu kontrol ediyorum
Eşim horlamazsa korkuyorum horlayınca çok rahat hissediyorum kendimi Saçma ama böyle

yemin ederim aynen.. kendim içinde yaşamıştım o korkuyu ama şöyle ben ölürsem annemler ne yapar?? nasıl yaşarlar..

hatta kafayı yemiştim düşünmekten.. ağlamak geliyordu sürekli içimden..

yemin ederim aynen.. kendim içinde yaşamıştım o korkuyu ama şöyle ben ölürsem annemler ne yapar?? nasıl yaşarlar..

hatta kafayı yemiştim düşünmekten.. ağlamak geliyordu sürekli içimden..
Oooo ben kendim için ne senaryolar yazıp ağlıyorum bi bilsen oğlum ne yapar bensiz deyip başlıyorum ağlamaya
Ne sevdiklerimi kaybetmek istiyorum ne benim acımı yaşayıp ağlasınlar...

Oooo ben kendim için ne senaryolar yazıp ağlıyorum bi bilsen oğlum ne yapar bensiz deyip başlıyorum ağlamaya
Ne sevdiklerimi kaybetmek istiyorum ne benim acımı yaşayıp ağlasınlar...

ölüm kötü belki ya da güzel ama iki türlü de kaşış yok malesef canım benim...

ama Rabbim verecekse de hayırlı ölüm versin...

ve sende ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama bunu aşmaya çalış.. ileriyi bir düşün böyle korkularını büyütürsen neler kaçıracaksın onu liste yap.. sonra bak bakalım yaşama ve yaşatma arzusu mu yoksa ölüm korkusu mu ağır basıyor

Çok doğru söylüyorsun canım en Zayıf anımda böyle düşünüyorum zaten gece Kalkıp yoklamalarım da refleks oldu artık içim rahat etmiyor
Bide beni en çok korkutan dayım ve yengemin ölümünde
5 saat banyoda kalmışlar ve evde de insanlar varken düşünüyorum ya herkesin sesini duydular ama sesleri çıkmadı sessizce oldukları yerde herkesi herşeyi duyarak öldüler kimbilir içten içe ne kadar yalvardılar duyun bizi diye...
Canım dayım kapının yanına oturmuş ama kapıyı açmayı düşünmüş de beyni komut vermediği için oturmuş kapının yanına Öylece ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…