- 28 Ocak 2009
- 33.735
- 54.914
-
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Âmin teşekkür ederimBaşınız sağolsun.
Âmin teşekkür ederimBasiniz sagolsun ne denir ki.
Âmin canım çok SağolAllah sabir versin ..cok guclu birisin..hepimiz sevdiklerimizi kaybettik..zamanla artacak bu sayi yas ilerledikce..
Allah zamanli olum nasip etsin herkese...
Kari koca birlikteler simdi olum dahi olsa..allah birbirlerinin acisini yasatmamis..
Yok canım çok şükür isyan etmedim
Ama oğulları isyan etti maalesef tabutların üzerine çıkıp tekmelediler koca koca adamlar
O anlarda aklımdan çıkmıyor arbede doluydu
Normal bi cenaze değildi
Allah'ım inşallah böylesini göstermez bi daha amin
Aynen öyle oldu sinir krizi geçirdilerNasil tabuta cikip tekmelediler?
Tekmelediler drken bildigin ayaklariyla vurdular emi?
Neye vurdular? Anasi babasi icinde olan tabutlarami?
slm kızlar
12 gün önce Sevdiğim iki insanı ani bi Ölümle kaybettim canım dayım ve yengemi...
Çok özlüyorum onları psikolojik olarak çok yıprandım her an korkuyorum yine böyle haberler alıcam diye
Kömürden zehirlenerek öldüler Yürek dayanmadı acıyada Rabbim sabrını verdi işte...
Nasıl toparlanıcam bilmiyorum
Doğru söylüyorsunacı malesef bir anda değil zamanla hafifleyen bir duygu..
seninde sabretmen lazım... fakat hayatına acaba yine öyle bir haber alacak mıyım diye düşünerek devam edemezsin..
Olum zordur. Acisi daha zordur. Allah sabir versin.[/QUOTE
Âmin canım Sağol
Doğru söylüyorsun
Ama elimde değil kontrol edemiyorum bu duygumu her sabah hemen annemi arıyorum oğlum başka odada oynuyorsa tedirgin oluyorum bi Sürü şey geliyo aklıma zamanla geçer evet ama zor olacak
Ne kadar da beni anlatmışsın aynen Öyleyim babam ve abim öldüğünden beri böyleyim hatta...bende bir dönem böyle bişey yaşamıştım kız kardeşimle annem benden önce yattılarsa odaya gizlice girip nefeslerini dinlerdim.. hatta dokunur soğuklarmı diye bakardım hatta ve hatta annem uyanır yine mi diye terlikle kovalardı
Ne kadar da beni anlatmışsın aynen Öyleyim babam ve abim öldüğünden beri böyleyim hatta...
Mesela kaç kez kalkıyorum oğlumu kontrol ediyorum
Eşim horlamazsa korkuyorum horlayınca çok rahat hissediyorum kendimi Saçma ama böyle
Oooo ben kendim için ne senaryolar yazıp ağlıyorum bi bilsen oğlum ne yapar bensiz deyip başlıyorum ağlamayayemin ederim aynen.. kendim içinde yaşamıştım o korkuyu ama şöyle ben ölürsem annemler ne yapar?? nasıl yaşarlar..
hatta kafayı yemiştim düşünmekten.. ağlamak geliyordu sürekli içimden..
Oooo ben kendim için ne senaryolar yazıp ağlıyorum bi bilsen oğlum ne yapar bensiz deyip başlıyorum ağlamaya
Ne sevdiklerimi kaybetmek istiyorum ne benim acımı yaşayıp ağlasınlar...
Çok doğru söylüyorsun canım en Zayıf anımda böyle düşünüyorum zaten gece Kalkıp yoklamalarım da refleks oldu artık içim rahat etmiyorölüm kötü belki ya da güzel ama iki türlü de kaşış yok malesef canım benim...
ama Rabbim verecekse de hayırlı ölüm versin...
ve sende ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama bunu aşmaya çalış.. ileriyi bir düşün böyle korkularını büyütürsen neler kaçıracaksın onu liste yap.. sonra bak bakalım yaşama ve yaşatma arzusu mu yoksa ölüm korkusu mu ağır basıyor