Ölüm hiç uzak değilmiş..........

R

REYYAN

Ziyaretçi
arkadaşlar bugün çok yalnış birşey yaptım ohaoldumsmile temizlik yaparken banyoda iki temizlik maddesini karıştırdım wc temizlik maddesini sonrada çamaşır suyunu döktüm pek önemsemedim ne büyük bir hata Allahım eğerki kusmasaydım ölüyordum akannehir lütfen rica ediyorum siz siz olun bu hatayı yapmayın ...bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım..
kokular birbirine karışınca agırlaşır iyice dokanırbilmiyorumkismile

arkadaşlar bugün çok yalnış birşey yaptım ohaoldumsmile temizlik yaparken banyoda iki temizlik maddesini karıştırdım wc temizlik maddesini sonrada çamaşır suyunu döktüm pek önemsemedim ne büyük bir hata Allahım eğerki kusmasaydım ölüyordum akannehir lütfen rica ediyorum siz siz olun bu hatayı yapmayın ...bilmiyorumkismile

bu hatayı en az bir kere çok kadın yapmıştır eminol
daha vahimi unutup tekrarlamak ben iki kere yapmıştım işgüzarlık işteakannehir

sağolun arkadaşlar çok büyük bir hata bir dahamı tövbe...

bende yenı kıraladıgımız evı temızledım annemle boyatmamıstık sılınen boyaydı duvarları camasır suyu ıle sıldık camlar acıktı ama ona ragmen beynıme kafama bısey olmustu sonra gectı ama zarar verdıımı bılemıyorum gecmıs olsun

geçmiş olsun canım :KK43:

çok kötü bi durum
komşumuz hastaneye kaldırılmıştı sen iyi atlatmışsın neyse ki...

canlarım dilekleriniz için tşkler
buraya taşımamın sebebi böyle bir hata yapılmasın ama malesef hanımlar bunu yapıyor

Çok geçmiş olsun canım a.s.

Benim kayınvalidem de gençken çamaşır suyuyla kireç sökücüyü karıştırmış ve hastanelik olmuş.

Aman dikkat edelim bizler de..

X