Ölüm hepsinden acı

kendimi senin yerine koydumm cnm beni sakın yanlış anlama olurmu çok soru sordum die kızmaa.

merak ettim peki cenazeye gittinmi.çok zor bşi durum gitsen belki tepki alacaksın gitmesen için yanacak naptınn

canım onlara gelmicem desemde yinede gittim.uzaktan baktım herkes dağlınca mezarına gittim.ya bu duygu inanın anlatılmaz çok acı çokk.ölmeden önce son aradığı kisi yine benim.oda benden kopamadı ama arada kaldı.sonunda olan yine ona oldu(((

bak ben neler gordum canım bıraz daha zaman gecsın ahh bız ne yaptık dıyecekler sn merak etme .. sen acına ve esının ruhuna sahıp cık ve onune bak ..

beddua nın ucu sizinde canınızı yaktı ama 8 sene paylaşılmış bi ömür neredeyse.. inşallah en kısa zamanda atlatırsın
insallah ama o kayınvalıdeyı bana verecekler ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .......

Düşünüyorum da terkeden o olduğu halde ben ölsem;üzülmezdi;ne ailesi ne kendi.O kadar katı yürekliydiler.Bunu bilmek acı veriyor.Hiç kıymet verilmemek daha da acı..Ölümden acı..Ölüm temizdir oysa..

Son düzenleme:

şuan okadar kötü oldumki anlatamam,4 gün önce bende bir konu açtım..bende eşimle ailesi yüzünden boşanmak üzereyim,ailesi ya bizi sil ya onu demiş oda beni ve çocuğunu sildi ve eve gelmiyor,aileside birkere dahi aramadı 2 aydır,öyle kötü günler geçiriyorumki hergün beddua ediyorum çok canım yanıyor çookk..bunu okuyunca tüylerim ürperdi,nasıl canının yandığını ve hangi ruh haliyle içten söylediğini tahmin ediyorum çünkü şuan bende aynısını yaşıyorum...yapılan hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz kalmasında ama bu acı olmuş gerçekten..allah rahmet eylesin

cnmmm yaaa okurken bile yüreğim daraldııı.allah sabır versin sana eşininde sualını kolay geçirsinn.
ama eşinin ailesine kızma cnm.onlar sonuçta ciğerleirni kaybettiler.sana öfkelenselerd ekızma onlaraa ciğer acısı hiç bişeye benzemezzz.allah herkesi kalbiyle iflah etsnnn

allah yardımcın olsunn.demek çocuğa rağmen evi terk etti.peki cnm özel değilse kayınvalidenler snei ne bahane gösterip istemiolarrr

işte insanlar hayatta ölümünde olduğunu unutunca Allah böyle acı derslerle hatırlatıyor.ne vardı sevenleri ayırmasalardı herkes mutlu olsaydı.şimdi çok mu mutlular acaba o ayıranlar..yazık valla yazık...

başın sağolsun canım.sözün bittiği yerdeyiz

allah sabırr versin kaza görüntülerini nasıl gördünüz ?keşke görmeseydiniz dahada acı çekiyorsunuz

Ne denilir ki, ateş düştüğü yeri yakıyor.. Allah rahmet eylesin..

Ölümü duyunca, çevremizdekileri hatırlıyoruz; ama o bile anlık..

canım onca seye ragmen esime bi gün kötü söz söylemedim.davayı ona açtırsalarda beni hiç madur etmedi.maddii anlamda hep yanımda oldu.manen bile hala mutlu olmam için çabaladı.ama dedimya onu okadar canım yanarken söyledimki beni arayan herkes nasıl bi ah ettin dedi..keske onla yanmasaydı benim yüreğim ama rabbim onuda çok seviyomuski hiç birimize bırakmadı((

[table="width: 500"]
[tr]
[td]undefined[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

canım zaten onlarada dedim acınızı benden çıkarmayın.siz yaktınız bizi die.simdi ağlasalarda sızlasalarda bos.giden gitti.

kızsam ne olcakkı gerimi getircek onu.en güzel yasında topraga verdiler iste.bizi mutlu etmediler rabbim daha acısını yasattı herkese

BASINIZ SAGOLSUN,ALLAH RAHMET EYLESIN,MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)

mekanı cennet olsun çok üzüldüm hayattaki en büyük korkularımdan biri sevdiğim birini kaybetmek, içim acıdı ,Allah sana sabır versin...

inanılmaz üzüldüm..Allah rahmet eylesin..YÜrekten edilen beddua tutuyor demek ki...yine de sizin canınız yandı beddua sonucu.. Allah size ve sevenlerine sabır versin..

başınız sağolsun, Allah eşinize rahmet etsin size de sabır versin... gerçekten çok zor ve üzücü...

hayattaki olay örgüleri çok karışık. eğer yaşasaydı ve yeniden biriyle evlenseydi onun düğün günü aynı acıyı yine çekecektiniz.
allah taksiratını affetsin. fazla denecek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…