- Konu Sahibi beautymoon
-
kendimi senin yerine koydumm cnm beni sakın yanlış anlama olurmu çok soru sordum die kızmaa.
merak ettim peki cenazeye gittinmi.çok zor bşi durum gitsen belki tepki alacaksın gitmesen için yanacak naptınn
bak ben neler gordum canım bıraz daha zaman gecsın ahh bız ne yaptık dıyecekler sn merak etme .. sen acına ve esının ruhuna sahıp cık ve onune bak ..amin canım ben dualarımla hep onun yanındayım,bizi bu dünyada kavusturmadılar rabbim cennetinde bulustursun..ailesi hala canımı yakmak için uğrasıyo.çünkü dedimya kendilerine itirafları çok acı ve benim ahımı aldıklarını çok iyi biliyolar..
insallah ama o kayınvalıdeyı bana verecekler ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .......beddua nın ucu sizinde canınızı yaktı ama8 sene paylaşılmış bi ömür neredeyse.. inşallah en kısa zamanda atlatırsın
arkadaslar benim sorunumu hatırlayanlar vardır belki.esimle seve seve ayrılmak zorunda bırakıldık.esimin ailesinin baskıları esimin onlara söz geçirememesi,vb sebeplerle davayı esim açmıstı ve inatla bosanmayacağımı söylemistim.mart ayındadada durusmamız vardı.esimi hala çok seviyodum onunda sevgisini biliyodum ama hayat bizi zorladı biraraya getirmedi.acaba düzelirmiyiz acaba barısırmıyız acaba zamanmı lazım derken.geçen hafta ayrılmak üzere olduğum esimi trafik kazasında kaybettim.inanın ayrılıyo olsanızda çok acı bu.Allah kimseye yasatmasın.keske ayrılsaydım ama o yasasaydı diorum simdi.ölümün her hali soğuk.gencecik yasta topraga verdm onu.asıl içimi yakan ayrılırken ailesine ALLAH bosandığım günü görmeyi size nasip etmesin ve sizinde ciğeriniz yansın demistim.keske böyle olmasaydı keske yine sevdiğimle canım yanmasaydı((sevdiklerinize ne olursa olsun sahip çıkın...
canım onlara gelmicem desemde yinede gittim.uzaktan baktım herkes dağlınca mezarına gittim.ya bu duygu inanın anlatılmaz çok acı çokk.ölmeden önce son aradığı kisi yine benim.oda benden kopamadı ama arada kaldı.sonunda olan yine ona oldu(((
şuan okadar kötü oldumki anlatamam,4 gün önce bende bir konu açtım..bende eşimle ailesi yüzünden boşanmak üzereyim,ailesi ya bizi sil ya onu demiş oda beni ve çocuğunu sildi ve eve gelmiyor,aileside birkere dahi aramadı 2 aydır,öyle kötü günler geçiriyorumki hergün beddua ediyorum çok canım yanıyor çookk..bunu okuyunca tüylerim ürperdi,nasıl canının yandığını ve hangi ruh haliyle içten söylediğini tahmin ediyorum çünkü şuan bende aynısını yaşıyorum...yapılan hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz kalmasında ama bu acı olmuş gerçekten..allah rahmet eylesin
çok tsk ederim ama dinecek bi acı değil bu.ne olursa olsun yasanmıslıklar var ve severek evlendik.dediğim gibi bazı seylere zorlandık ama sonu böyle bitmemeliydi(kaza görüntüleri beynime kazınmıs durumda ve atlatamıyorum.psikolog yardımı alıyorum suan..
şuan okadar kötü oldumki anlatamam,4 gün önce bende bir konu açtım..bende eşimle ailesi yüzünden boşanmak üzereyim,ailesi ya bizi sil ya onu demiş oda beni ve çocuğunu sildi ve eve gelmiyor,aileside birkere dahi aramadı 2 aydır,öyle kötü günler geçiriyorumki hergün beddua ediyorum çok canım yanıyor çookk..bunu okuyunca tüylerim ürperdi,nasıl canının yandığını ve hangi ruh haliyle içten söylediğini tahmin ediyorum çünkü şuan bende aynısını yaşıyorum...yapılan hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz kalmasında ama bu acı olmuş gerçekten..allah rahmet eylesin
allah sabırr versin kaza görüntülerini nasıl gördünüz ?keşke görmeseydiniz dahada acı çekiyorsunuz
bak ben neler gordum canım bıraz daha zaman gecsın ahh bız ne yaptık dıyecekler sn merak etme .. sen acına ve esının ruhuna sahıp cık ve onune bak ..
insallah ama o kayınvalıdeyı bana verecekler ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .......
cnmmm yaaa okurken bile yüreğim daraldııı.allah sabır versin sana eşininde sualını kolay geçirsinn.
ama eşinin ailesine kızma cnm.onlar sonuçta ciğerleirni kaybettiler.sana öfkelenselerd ekızma onlaraa ciğer acısı hiç bişeye benzemezzz.allah herkesi kalbiyle iflah etsnnn
mekanı cennet olsun çok üzüldümarkadaslar benim sorunumu hatırlayanlar vardır belki.esimle seve seve ayrılmak zorunda bırakıldık.esimin ailesinin baskıları esimin onlara söz geçirememesi,vb sebeplerle davayı esim açmıstı ve inatla bosanmayacağımı söylemistim.mart ayındadada durusmamız vardı.esimi hala çok seviyodum onunda sevgisini biliyodum ama hayat bizi zorladı biraraya getirmedi.acaba düzelirmiyiz acaba barısırmıyız acaba zamanmı lazım derken.geçen hafta ayrılmak üzere olduğum esimi trafik kazasında kaybettim.inanın ayrılıyo olsanızda çok acı bu.Allah kimseye yasatmasın.keske ayrılsaydım ama o yasasaydı diorum simdi.ölümün her hali soğuk.gencecik yasta topraga verdm onu.asıl içimi yakan ayrılırken ailesine ALLAH bosandığım günü görmeyi size nasip etmesin ve sizinde ciğeriniz yansın demistim.keske böyle olmasaydı keske yine sevdiğimle canım yanmasaydı((sevdiklerinize ne olursa olsun sahip çıkın...
arkadaslar benim sorunumu hatırlayanlar vardır belki.esimle seve seve ayrılmak zorunda bırakıldık.esimin ailesinin baskıları esimin onlara söz geçirememesi,vb sebeplerle davayı esim açmıstı ve inatla bosanmayacağımı söylemistim.mart ayındadada durusmamız vardı.esimi hala çok seviyodum onunda sevgisini biliyodum ama hayat bizi zorladı biraraya getirmedi.acaba düzelirmiyiz acaba barısırmıyız acaba zamanmı lazım derken.geçen hafta ayrılmak üzere olduğum esimi trafik kazasında kaybettim.inanın ayrılıyo olsanızda çok acı bu.Allah kimseye yasatmasın.keske ayrılsaydım ama o yasasaydı diorum simdi.ölümün her hali soğuk.gencecik yasta topraga verdm onu.asıl içimi yakan ayrılırken ailesine ALLAH bosandığım günü görmeyi size nasip etmesin ve sizinde ciğeriniz yansın demistim.keske böyle olmasaydı keske yine sevdiğimle canım yanmasaydı((sevdiklerinize ne olursa olsun sahip çıkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?