- Konu Sahibi beautymoon
-
arkadaslar benim sorunumu hatırlayanlar vardır belki.esimle seve seve ayrılmak zorunda bırakıldık.esimin ailesinin baskıları esimin onlara söz geçirememesi,vb sebeplerle davayı esim açmıstı ve inatla bosanmayacağımı söylemistim.mart ayındadada durusmamız vardı.esimi hala çok seviyodum onunda sevgisini biliyodum ama hayat bizi zorladı biraraya getirmedi.acaba düzelirmiyiz acaba barısırmıyız acaba zamanmı lazım derken.geçen hafta ayrılmak üzere olduğum esimi trafik kazasında kaybettim.inanın ayrılıyo olsanızda çok acı bu.Allah kimseye yasatmasın.keske ayrılsaydım ama o yasasaydı diorum simdi.ölümün her hali soğuk.gencecik yasta topraga verdm onu.asıl içimi yakan ayrılırken ailesine ALLAH bosandığım günü görmeyi size nasip etmesin ve sizinde ciğeriniz yansın demistim.keske böyle olmasaydı keske yine sevdiğimle canım yanmasaydı((sevdiklerinize ne olursa olsun sahip çıkın...
çok kötü oldum okuyunca ya gözlerim doldu , Allah sabrını da verir, ettiğin bedduayı okuyunca daha bi ürperdim, yazgıda varmış, en zoru geride kalmak olsa gerek...
çok uzuldum basınız sa olsun . R abbım mekanını cennet etsın ınsallahsızede sabırlar dılerım
canımmm başın sağolsun,
okuyunca öyle üzüldüm ki
dilerim zamanla hafifler acın
arkadaslar benim sorunumu hatırlayanlar vardır belki.esimle seve seve ayrılmak zorunda bırakıldık.esimin ailesinin baskıları esimin onlara söz geçirememesi,vb sebeplerle davayı esim açmıstı ve inatla bosanmayacağımı söylemistim.mart ayındadada durusmamız vardı.esimi hala çok seviyodum onunda sevgisini biliyodum ama hayat bizi zorladı biraraya getirmedi.acaba düzelirmiyiz acaba barısırmıyız acaba zamanmı lazım derken.geçen hafta ayrılmak üzere olduğum esimi trafik kazasında kaybettim.inanın ayrılıyo olsanızda çok acı bu.Allah kimseye yasatmasın.keske ayrılsaydım ama o yasasaydı diorum simdi.ölümün her hali soğuk.gencecik yasta topraga verdm onu.asıl içimi yakan ayrılırken ailesine ALLAH bosandığım günü görmeyi size nasip etmesin ve sizinde ciğeriniz yansın demistim.keske böyle olmasaydı keske yine sevdiğimle canım yanmasaydı((sevdiklerinize ne olursa olsun sahip çıkın...
ne denirki gerçekten çok acı bi durum
Allah sabır versin
çok tsk ederim ölen kurtuldu belki ama geride kalana hayat çok acı
canım benım olan ölene olur gerıde kalan güler yer içer . acın cok taze anlıyorum cocugun var mı?çok tsk ederim ama dinecek bi acı değil bu.ne olursa olsun yasanmıslıklar var ve severek evlendik.dediğim gibi bazı seylere zorlandık ama sonu böyle bitmemeliydi(kaza görüntüleri beynime kazınmıs durumda ve atlatamıyorum.psikolog yardımı alıyorum suan..
daha 2 yıllık evliydik.ve 6 sene flört dönemi yasadık.yanı aslında beraber büyüdük onla.çocuğumuz yok.esimin ailesinin ilk tepkisi sakın cenazeye gelme oldu.çünkü yasanılanları biliyolar.ve hatalarınıda ama kendilerine itirfları çok acı olduçok acıı bi durum allah sabır versin sanaaa.çocuğunuz varmıydı??kaç yıllık evliydinizz.eşiniz vefat edincee eşinizin tarafının size tutumu nasıl olduuu???
daha 2 yıllık evliydik.ve 6 sene flört dönemi yasadık.yanı aslında beraber büyüdük onla.çocuğumuz yok.esimin ailesinin ilk tepkisi sakın cenazeye gelme oldu.çünkü yasanılanları biliyolar.ve hatalarınıda ama kendilerine itirfları çok acı oldu(
daha 2 yıllık evliydik.ve 6 sene flört dönemi yasadık.yanı aslında beraber büyüdük onla.çocuğumuz yok.esimin ailesinin ilk tepkisi sakın cenazeye gelme oldu.çünkü yasanılanları biliyolar.ve hatalarınıda ama kendilerine itirfları çok acı oldu(
Allah evlat acısı vermıos halen akılları can yakmakta . ne dıyeyım Allahım sana sabırlar versın yuregındekı acıya su serper zaman ınsallahh cok uzuldum cok ... Rabbım yanında olsun ınsallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?