• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm hastalık korkusu

asdfghjkl987asdfghjkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
37
7
1
23
İyi akşamlar yaklaşık altı ay önce bir doğum yaptım ağır bir lohusalik sürecim oldu bildiğiniz depresyon yaşadım yani yaklaşık iki üç haftadır üzerimde öleceğim ölmekten ziyade hasta olacağım amansız bir hastalığa yakalanacagim korkusu var bazen o kadar düşünüyorum ki uyuyamıyorum bile o yüzden yalnız kalmak bile istemiyorum tek kaldıkça daha çok düşünüyorum bu korkuyi nasıl asabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz aranızda benim gibi olanlar varmı birde şey bu ara biraz yakinlarimizda hasta olan kanser olan insanlar filan var onları da duydukça çok daha kötü hissedip korkuyorum nasıl asabilirim

Bende aynıyım içten çokça dua etmek bu düşüncelerden arınmak için yaradandan bolca yardım istemek inanın çok rahatlatıyor ben böyle böyle hafiflettim

Evet yalnız kalmak çok tetikliyor olabildiğince dışarı çıkın kalabalığa girin ve duayı asla bırakmayın inanın zamanla azalıyor sizi çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım çünkü bu bir dönem ve bir zaman sonra geçip gidecek gözüyle bakın

Sürekli dua ediyorum ama hafiflemiyor sanki ya böyle bana sosyalleşmek iyi geliyo yalnız kalınca daha çok kafama takiyorum
Normalmi sizce bu durumum
Sürekli dua ediyorum ama hafiflemiyor sanki ya böyle bana sosyalleşmek iyi geliyo yalnız kalınca daha çok kafama takiyorum

Evet yalnız kalmak çok tetikliyor olabildiğince dışarı çıkın kalabalığa girin ve duayı asla bırakmayın inanın zamanla azalıyor sizi çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım çünkü bu bir dönem ve bir zaman sonra geçip gidecek gözüyle bakın
Çok şükür o zaman geçeceğine inaniyorum bol dua edicem acaba bu korkunun sebebi hala doğum hormonlarinin duzelmemesi birde yeni anne olmuş olmammi

Psikiyatriye gitmelisin.kaygi bozukluğu yasiyosun iyice artar git ve tedavini ol.

Çok şükür o zaman geçeceğine inaniyorum bol dua edicem acaba bu korkunun sebebi hala doğum hormonlarinin duzelmemesi birde yeni anne olmuş omammi
Psikiyatriye gitmelisin.kaygi bozukluğu yasiyosun iyice artar git ve tedavini ol.

Çok şükür o zaman geçeceğine inaniyorum bol dua edicem acaba bu korkunun sebebi hala doğum hormonlarinin duzelmemesi birde yeni anne olmuş omammi

Sebebi ne acaba kaygı bozukluğunun

Bende aynıyım içten çokça dua etmek bu düşüncelerden arınmak için yaradandan bolca yardım istemek inanın çok rahatlatıyor ben böyle böyle hafiflettim
Bende aynı duygularla boğuşuyorum. Doktora gitmekten korkuyorm. Sürekli kötü bişe çıkar hissi beni benden alıyor. Antidepresan kullandım bir süre ii geliyor sonra yine aynı şeyler. Kısacası bende kendim cok dua ve Allah’ımla sohpet edip kendimi rahatlatıyorum. O an iyi geliyor ama bu düşüncelerr aklımdan hiç gitmiyor

antidepresan ve belli süre yeşil reçeteli ilaçlar ile tamamen geçmese de eskiye nazaran çok daha iyi olacaksındır arkadaşım.
Kesinlikle özel yada devlet farketmez bir psikiyatriste muhakkak görün. Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin .

Back