sizin yatak odanizin anahtarini degistirseydiniz problemli heralde ikide bir bozulduguna göre
ama ALLAH yardimciniz olmus yinede
kaydirigubbakcemile3 ayy çok şeker bayıldım oğluşunuza Şeniz
Sormayın çokkk şekerdir çookkkkk... annesini korkutan çocuk... evet güzel bir anı kaldı bize ama o anki heyecanımı hiç unutamam elim ayağım titremişti ayrıcada ateşlenmiş gibiydim... ter basmıştı... hiç hayatımda yaşamadığım bir duygu büyük endişe... Adrenalin patlamasıydı resmen... a.s.
Oğluştanda size öpücükler var.... yanımda... Şeniz
gerçekten büyük panik yaw :)) şansınız varmış sorunsuz hallebilmişsiniz..çok afacan sizin yumurcak.. yirim onu ben yirim.. Şeniz bi afacan da benim başıma inşallah... evlenince hemen başlıycam çalışmalara :jeyyar:
geçmiş olsun arkadaşlara.s.bende bugün kızımın kapı kilitlerini çevirip açabildiğini gördüm:1shok: ve bu konu aklıma gelmişti isabet oldu. sabah markete gittik döndüğümüzde ikibuçuk yaşındaki kızım anahtarı elimden aldı ve kilide soktuhihoyyyt ver anneciğim ben açabilirim dedi. bende dış kapıyı açıp kaçmasından korkuyorum hep ve kapıyı kilitli tutuyoruma.s evden çıkarsa Allah korusun tam yol üstü....
geçmiş olsun arkadaşlara.s.bende bugün kızımın kapı kilitlerini çevirip açabildiğini gördüm:1shok: ve bu konu aklıma gelmişti isabet oldu. sabah markete gittik döndüğümüzde ikibuçuk yaşındaki kızım anahtarı elimden aldı ve kilide soktuhihoyyyt ver anneciğim ben açabilirim dedi. bende dış kapıyı açıp kaçmasından korkuyorum hep ve kapıyı kilitli tutuyoruma.s evden çıkarsa Allah korusun tam yol üstü....
aman anahtari kapinin üzerinde tutma sakin bazen kapiya tanimadik birileri geliyor biz mutfaktayken falan aciverirler ALLAH korusun, benim oglum cok kosar kapi calinca benden evvel acmak ister
aman anahtari kapinin üzerinde tutma sakin bazen kapiya tanimadik birileri geliyor biz mutfaktayken falan aciverirler ALLAH korusun, benim oglum cok kosar kapi calinca benden evvel acmak ister
dünde benim oğlum bize böyle birşey yaptı evimiz sobalı sürekli odadan çıkıyor hasta olmasın diye içerden kapıyı kitledim babası dışarda biz içerde kaldık anahtarı alıp saklamış 2 saat evin içinde anahtar aradım söylemiyorda neyse sonra kamyonunu içine saklamış buldukta rahatladık bende anahtarları kapıdan çıkardım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?