Olum Beni Kilitledi

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Evet aynen öyle Oğlum Beni Kilitledi...
Oğlumla yaşadığım ve hiç unutamıyacağım bir anıdır bu anlatacağım. Çocuklarınız kapıda duran anahtarlarla oynamaya başladığı an o anahtarları ortalıktan kaldırın benden size tavsiye...
Oğlum 14 aylıktı, yaz mevsimi hava güzel tabii bende ikindide balkonda oğluşla keyif yaparız karşılıklı diye krep tarzı birşeyler kızartıyorum. O da mutfağa yanıma geliyor kızartmadanda sıçrar diye onu mutfağın dışına çıkardım kapıyıda kapadım bir güzel kızartmaları hazırladım. Tepsiye ikimizin içeceklerini tabaklarımızı hazırlayıp elimde tepsi kapıya yöneldim. Kapının kolunu elimle açtım.......... o ne kapı açılmıyorki ay ben bir an bocaladım tepsiyi masaya koydum yok açılmıyor ayyy bir baktımki oğlum kapının önünde oyun oynuyor kilidin üzerinde anahtarıda gördüm (mutfak kapım kare kare buzlu camlı süslü bir şey onun için onu görebiliyorum) eşimin dükkanda yakın onumu çağırsam dedim cep telefonumu aldım elime şarzı bitmiş aksilik bu yaaaa.......
zaten gelse bile bir baktım kapıda anahtar üstelikte üstteki sürgüyüde kapamışım....
gazete kapı altından koydum anahtarı itmeye çalışıyorum yok düşmüyor yan kaldı aşağı doğru bir yandanda endişeleniyorum birde alırsa anahtarı diye... Camı kırayım dedim kapının önünde duruyor ileri git oğlum diyorum yok gitmiyor...
Derken koluma kapı üzerindeki camlarda çıtalarla çerçeveler var o çıta takıldı ve ben o çıtayı çektim diğerlerinide çekince o camı çıkardım ve anahtarı oradan aldım. O kadar heyecanlanmıştım ki size anlatamam havada sıcaktı birde bendeki heyecan ateş basmıştı beniiii hiç unutamam...
Bir dahamı kapılarımda halende anahtar yoktur... Artık oğlum büyüdü ama adı üzerinde çocuk bellimi olur... kaydirigubbakcemile3

ah canim korkunu anliyabiliyorum,insanin eli ayagina dolaniyo vallla,,,,,,,,,,
ama kotu bise olmadan atlatmisinizya ,cok sukur.........a.s.

ayni sey benimde basima geldi benim oglumda 1 bucuk yasindaydi kisin gününe balkona cikmistim
birde baktim benim oglan balkon kapisini kitlemis ben pijamayka kala kaldim balkonda evdede kimse yoktu esim doktora gitmisti allahtan yan komsunun mutfak cami bizim balkonla bitisikti ben de ordan esimi aradim tam bir saat oglimu oyalamistim aglamasin diye bu arada soguktan dondum tabi, ama bende cok korkmustum sizin gibi mutfaga falan gider diye bende o zamandan beri anahtarlari kaldirdim kapilardan

benim kızımda beni yatak odasına kilitlemişti.ecel terleri dökmüştüm.alttan sığmıyor.evde başka kimse yok.telefonlar diğer odada.ne yapacağımı şaşırdım.nasıl oldu bilmiyorum bir şekilde anahtarı alttan almayı başardım.

yine geçen yıl eşim işi nedeniyle şehir dışında kızımla aynı odada kalıyorum,korkudan yattığım odanın kapısınıda kilitledim.kapının kiliti bozulmasınmı.saatlerce uğraştım.dış kapılar kilitli,balkonlar kilitli,olduğumuz odanın kapısı kilitli.bildiğim bütün duaları okudum.sinirden ağlıyorum.
yaklaşık 2 saat uğraştan sonra açabildim.çok büyük sıkıntıydı.hala unutamam.

sizin yatak odanizin anahtarini degistirseydiniz problemli heralde ikide bir bozulduguna göre
ama ALLAH yardimciniz olmus yinede

sizin yatak odanizin anahtarini degistirseydiniz problemli heralde ikide bir bozulduguna göre
ama ALLAH yardimciniz olmus yinede

güzelim kilitli kaldığım odalar aynı değilki ilkinde kızım beni yatak odamıza kilitledi.
ikincisinde misafir yatak odamız var eşim evde olmadığı için korkudan iç kapıyıda kilitledim bozulan kapı buydu.oda yapıldı.

iyi atlatmışsınız kazasız belasız
artık bu size bi anı olur ilerde gülerek anlatırsınız oglunuza a.s

kaydirigubbakcemile3 ayy çok şeker bayıldım oğluşunuza Şeniz

Sormayın çokkk şekerdir çookkkkk... annesini korkutan çocuk... evet güzel bir anı kaldı bize ama o anki heyecanımı hiç unutamam elim ayağım titremişti ayrıcada ateşlenmiş gibiydim... ter basmıştı... hiç hayatımda yaşamadığım bir duygu büyük endişe... Adrenalin patlamasıydı resmen... a.s.
Oğluştanda size öpücükler var.... yanımda... Şeniz

gerçekten büyük panik yaw :)) şansınız varmış sorunsuz hallebilmişsiniz..çok afacan sizin yumurcak.. yirim onu ben yirim.. Şeniz bi afacan da benim başıma inşallah... evlenince hemen başlıycam çalışmalara :jeyyar:

İnşallah birtanem inşallah sanada hayırlı evlat versin yüce Rabbim... Çocuk büyütmek sabır işi vallahi Allah sağlık versin de herşeye razıyız. Olan bir alem olmayan başka... kaydirigubbakcemile5

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.. :1shok: Allahtan ben boyle bır sorun ıle karsılasmadım karsılasmamda ıns. :Saruboceq: a.s.

geçmiş olsun arkadaşlara.s.bende bugün kızımın kapı kilitlerini çevirip açabildiğini gördüm:1shok: ve bu konu aklıma gelmişti isabet oldu. sabah markete gittik döndüğümüzde ikibuçuk yaşındaki kızım anahtarı elimden aldı ve kilide soktuhihoyyyt ver anneciğim ben açabilirim dedi. bende dış kapıyı açıp kaçmasından korkuyorum hep ve kapıyı kilitli tutuyoruma.s evden çıkarsa Allah korusun tam yol üstü....

aman anahtari kapinin üzerinde tutma sakin bazen kapiya tanimadik birileri geliyor biz mutfaktayken falan aciverirler ALLAH korusun, benim oglum cok kosar kapi calinca benden evvel acmak ister

aman anahtari kapinin üzerinde tutma sakin bazen kapiya tanimadik birileri geliyor biz mutfaktayken falan aciverirler ALLAH korusun, benim oglum cok kosar kapi calinca benden evvel acmak ister

Aman arkadaşlar lütfen dikkatli olun sonradan üzülmektense önlem almayı unutmayın.... :çok üzgünüm:

ben kilitleyip asıyorum benimki de kapı açmaya bayılıyor ben tedirgin oldum çok birkaç kere ev müstakil ve etraf çok sakin bir iki kez bohçacı tipli kadınlar geldi çok korktum valla!

MRB.benim oğlumda kayınvalidemlerde çay içerken dışarı çıkıp evin kapısını üzerizden
kilitledi.apartmanda yabancı olmadığı için anahtar gündüzleri üzerinde olur.mahallede tanıdık insan çok ama kimseye sesimizi duyuramıyoruz.allahtan berberin çırağı duydu da kapımızı açtı1. kat old için çok korkmamıştım ama yinede dışarı çıkmasın diye oyalaya çalıştım eltim ve kayınvalidem biri bi camda biri bi camda yrdım çağırıyorlardı.kapımız açılınca çok gülmüştük.tatlı bi anı olarak kaldı...

dünde benim oğlum bize böyle birşey yaptı evimiz sobalı sürekli odadan çıkıyor hasta olmasın diye içerden kapıyı kitledim babası dışarda biz içerde kaldık anahtarı alıp saklamış 2 saat evin içinde anahtar aradım söylemiyorda neyse sonra kamyonunu içine saklamış buldukta rahatladık bende anahtarları kapıdan çıkardım artık.

Aman aman anahtarları çıkararak en iyisini yapmışsınız. Allah korusun soba da var odada Allah fırsat vermesin canım benim... :1no2::Saruboceq:

Benim de oğlum var, bakalım beni kilitlicek mi? Kızlar bende annemi kilitlemiştim,hayal meyal hatırlıyorum, annem de anlatır durur, kış günü balkona çıkmış, kar var hatta, kilitlemişim onu, hatırlıyorum sonrada yattım uyudum, zavallı babam gelene kadar kaldı orda öyle, yazık üşütmüş benim yüzümden..
Güzel anılar bence bunlar, tabi çocuklara bişey olmadıkça, Alahtan görebilmişsiniz camdan vede alabilmişsiniz anahtarı, geçmiş olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…