Olum 15 aylk oldu yerden ne bulursa azna gtryor

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
İnanır mısınız dışarı çıkmaya korkar oldum parka götürüyorum taş toprak ne varsa ağzına götürüyor . Bulduğu böceği bile yiyor kaç kere sinekleri kurtardım oğlumun elinden .:bbo: Kıl - tüy - peçete - saman türü şeyler vs . Sürekli gözlemlemek zorundayım . kafamçokkarıştı Bunu yapması normal mi , sizin çocuklarınızda yapıyor muydu bunları ?? Bugün pencereden çöpü karıştıran bir kadın gördüm , yanında benim oğlum kadar bir çocuk .. poposu bile çıplak . Çöptekileri yediğini gördüm .Hayret ettim. Onların çocuklarına birşey olmazda bizim kilere hemen herşey olur arkadaş ..

oral dönemdeler herşeyi ağızlarına götürerek tanıyorlar.
bizimkiler de yapıyor.ama abartarak mı anlattın bileme seninki fazla gibi.

evet canım işim yokta oğlumun marifetlerini abartarak anlatayım dedim ... Hatta iyice ilgi çekelim diye kafamızdan sallıyoruz ÜFFFF

oral dönemde arkadaşım kimi çocuk daha yoğun geçirir 3 yaşa kaadar böyle ama 2yaşına doğru hafifler merak etme

canım bi doktora danışsaydın tamam çocuk genelde ağzına götürür çoğu şeyi ama seninki biraz fazla gibi geldi.mesela taş toprak yiyenlerde demir eksikliği olurmuş.belki sizdede buna benzer bişey vardır.

canım doktora götürdüm tahlil yaptırdım demir eksikliği yok. Çok meraklı haylaz oğlum . Bütün günüm dur - yapma - cısss demekle geçiyor , bakalım biraz daha zaman geçsin istiyorum çevremdekiler biraz daha büyüsün düzelir diyorlar.

merhaba benim oğlumda 18 aylık aynen ne bulsa ağzına götürüyor siizn çocuk şimdi büyümüştür geçtimi canım benim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…