Ölüdeniz Kil özlü Sabun

claw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
159
1
Ölü Deniz (Lut Gölü) çamuruyla karıştırılmış doğal yağlar içerir. Kesinlikle, deterjan (kimyasal temizleyiciler) ya da hayvansal yağ içermez. % 100 doğaldır.
Ölü deri hücrelerini temizleyerek sivilce ve kirlerden arındırır.
Cildinizi ipeksi yumuşaklığa kavuşturur.
Cildinizi zengin minerallerle besler.
Yoğun makyaj sonrası cildi arındırır.
Cildi detokslar ve kat kat temizler.

İçindekiler:
Ölü Deniz (Lut Gölü) çamuruyla karıştırılmış doğal yağlar. Kesinlikle, deterjan (kimyasal temizleyiciler) ya da hayvansal yağ içermez. %100 doğaldır. İçeriğinde magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum, bromid, iyodin, selenyum, sülfür, manganez ve benzeri 29 çeşit mineral barındırmaktadır

Kullanımı:
Yağlı ve normal cilt tiplerine uygundur.
Yüz, el ve vücutta düzenli olarak kullanılabilir.
En iyi sonucu elde etmek ve maksimum fayda sağlamak için 2-3 dakika süreyle cildinizde bırakın. Sonra ılık suyla durulayın.
Akabinde, La Cure gündüz veya gece kremiyle cildinizi nemlendirmenizi öneririz.
ÖLÜ DENİZ (LUT GÖLÜ) TUZUNUN FAYDALARI
Dünyanın en düşük rakımlı noktası olması (deniz seviyesinden 400 metre aşağıda) nedeni ile dünyadaki herhangi bir denizdeki mineral içeriğinden daha fazla miktarda tuz konsantrasyonuna sahiptir

eczacı önerdi yüzümdeki lekeler ve sivilceler için aldım faydası oldu temiz yüzününe uygularsanız daha iyi olur fiyatı uygun benim aldıgım 25 liraydı ama araştırılırsa daha ucuzuda bulunabilir

evet kadaşım bende meraqk ediyorum bi gelişme var mı yada başka kullanan varmı:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…