• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ölü dogumdan sonra ne zaman hamile kalabildiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hamzam06

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.089
2.202
133
Selamün aleyküm kardeşlerim
dokuz ay önce dokuz aylik yavrum karnımda öldü, ölü dogum yaptim.
aradan dokuz ay gecti yasim oldu 43 moral bozuklugundan yedikce yedim su an 93 kiloyum . Kilo vermeye de calisiyorum. Tekrar hamile kalmayi evladimin kardesine sag salim kavusabilmeyi cok istiyorum . Tecrubeniz bilginiz paylasimlariniz benim icin cok degerli ... evladimin öldügü gune dek hamile kalamazsam doktor kontrolünü düşünecegim insallah o o gune dek yavrumun kardesi bana nasip olur , agladigim gunde yavrumun kardesi bize teselli olarak gonderilir insallah...

Bende merak ediyorum 8 ay oldu sezaryenle oldu doğum. Her doktor başka bir şey söylüyor.
Ne zaman oldugunu ancak rabbim bilir o ne zaman derse zaman odur...
Biz sadece istedigimizi rabbimize dua ile ulastirabiliriz hayırlı ise verecek odur kardeşim ...

Ne zaman oldugunu ancak rabbim bilir o ne zaman derse zaman odur...
Biz sadece istedigimizi rabbimize dua ile ulastirabiliriz hayırlı ise verecek odur kardeşim ...

Kesinlikle öyle alan da veren de O'dur. İnşallah en doğru zamanda sapasağlam bebekler nasip eder rabbim hepimize.

Öncelikle rabbim sabır versin..
Üzerinden 9 ay gecmiş ama bence biraz daha sabret iice kendini hem psikolojik hemde bedenen topla ve tüm tahlilerin normal olduğunda düşün gebeliği..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

cok gecmiş olsun bende 7 aylık ölü dogum yaptım.. ocak ayında dogum yaptım bir dahaki sene subat ayında hamile kaldım

Back