• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü doğum

serifenr80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
12
7
1
27
17 haftalık bebeğimin kalbi durdu ölü doğum yaptım sonrasında kürtaj .
Bütün araştırmalar yapıldı sonuçlar 1 ay sonra çıktı herşey temiz
Trambofili
Genetik
Biyopsi patoloji hepsi normal ve temiz çıktı . Başına gelen varmı . Doktorlar normal diyor korunmayın dedi ilk gebeliğimdi . Başına gelen varsa ne zaman hamile kaldınız tekrardan .

Kromozom bozukluğu var mıydı bebeğinde? Başın sağ olsun

Tam 10 gün önce 22 haftalık kızımı kaybettim.
20.haftasında cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde bebeğimin arkasının dönük olduğunu ve benimde magnezyum almam gerektiği söylendi. Magnezyumumu aldım. 22. Hafta kontrole gittiğimde kızımın kan akışının olmadığını ne yazıkki öldüğünü söylediler.
Hemen hastaneye yattım. 3 günlük hastane sürecimde suni sancılarla oral ve vaginal ilaclarla doğuma hazırlandım. Ve kızımı ölü doğurdum.
Hiçbir test yaptırmadım. Kızımızın bedeninin parçalanmasını istemedik.
4 gün sonra tekrar bir doktor kontrolüm var.
Bu arada 10.günde kanamam neredeyse durdu diyebilirim. Doğumdan sonra bebeğimle buluştuğumda hiçbir anormalliğinin olmadığını gördüm. Doktorlarda herşeyin normal olduğunu söylediler. Doğum sırasında kızım plasenta ile geldi kordonunda hiçbir şey yoktu. Hatta kesesinin içinde geldi.
Tekrar hamile kalmak istiyorum. Ama diğer hamileliğimde de aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Siz kac ay sonra denediniz

20.haftasında cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde bebeğimin arkasının dönük olduğunu ve benimde magnezyum almam gerektiği söylendi. Magnezyumumu aldım. 22. Hafta kontrole gittiğimde kızımın kan akışının olmadığını ne yazıkki öldüğünü söylediler.
Hemen hastaneye yattım. 3 günlük hastane sürecimde suni sancılarla oral ve vaginal ilaclarla doğuma hazırlandım. Ve kızımı ölü doğurdum.
Bu arada 10.günde kanamam neredeyse durdu diyebilirim. Doğumdan sonra bebeğimle buluştuğumda hiçbir anormalliğinin olmadığını gördüm. Doktorlarda herşeyin normal olduğunu söylediler. Doğum sırasında kızım plasenta ile geldi kordonunda hiçbir şey yoktu. Hatta kesesinin içinde geldi.
Tekrar hamile kalmak istiyorum. Ama diğer hamileliğimde de aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Siz kac ay sonra denediniz

Canım öncelikle başın sağolsun Rabbim sabır versin… benim de bir kaybım var 33 haftalıkken kaybettim.. ardından 6 ay sonra tekrar gebe kaldım maalesef kalbi durdu 7.haftada pazar günü kürtaj oldum.. çok zor elimizden birşey gelmiyor.. Genetik testlerini yaptırmadıysan yaptırmanı öneririm sana, en azından bişey varsa ona göre önlemini alır ilerlersin.. dilerim rabbim sağlıcakla nasip eder…

Başınız sagolsun bende bebegimin 13.haftada lekelenmeyle gittiğimde 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim halbuki 8.haftada kontrole gitmiştim bir sıkıntı yoktu sonra kürtaj oldum herşey temizdi tahliller de birşey çıkmadı bı sure bekleyelim diyordum korunuyorduk, sonra bir kere korunmadan minik bı kaza oldu tam o gün hamile kaldım Haziran 15kurtaj tarihim 30agustos son adet tarihim şimdi 14.haftaya girdik biraz zor bı süreç geçirdik ama gayet sağlıklı, en azından bir iki adet geçmesini beklerseniz rahim toparlansin normale dönsün öyle deneyin, umarım sağlıcakla yeni gebelikleriniz olur sağlıcakla kavusursunuz ❣️

Başına gelen varsa ne zaman hamile kaldınız tekrardan

17 haftalık bebeğimin kalbi durdu ölü doğum yaptım sonrasında kürtaj .
Bütün araştırmalar yapıldı sonuçlar 1 ay sonra çıktı herşey temiz
Trambofili
Genetik
Biyopsi patoloji hepsi normal ve temiz çıktı . Başına gelen varmı . Doktorlar normal diyor korunmayın dedi ilk gebeliğimdi . Başına gelen varsa ne zaman hamile kaldınız tekrardan .
Allah birdaha gostermesin inşallah tekrardan saglicakla kucagina alirsin

Merhaba başınız sağolsun bende aynı şeyleri yaşadım sonrasında gebelik oldumu acaba

Back