20 kasımda 29 haftalık bebeğim karnımda ölmüş ve 2 hafta taşımışım anlamadım normal doğumla aldılar b durumda olup sonradan bebği olanlar var mı bu ay olsun dedik ama adet oldum 2. ay beklemedeyim bu durumu yaşayanlardan mesaj bekliyorum
20 kasımda 29 haftalık bebeğim karnımda ölmüş ve 2 hafta taşımışım anlamadım normal doğumla aldılar b durumda olup sonradan bebği olanlar var mı bu ay olsun dedik ama adet oldum 2. ay beklemedeyim bu durumu yaşayanlardan mesaj bekliyorum
bende yasadım canım 20 temmuzda evlilik yıldönümümde 22 haftalık bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim banada normal doğum yaptırdılar çok zor oldu benim dr um korunmama gerek olmadığını söyledi bende 40 çıktıktan sonra korunmadım ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ama sevinemedim yine birsey olacak diye korktum ve korktuğum basıma geldi 8. haftada oda karnımda ölmüş tam 17 gün oldu son bebeğimle beraber tam 4 tane bebeğim öldü Allahım tekrar hayırlısını nasip etsin hepimize
Ewet canim benimkide 37 haftalikken olmustu karnimda ve normal dogurtuyorlar olu bebekkleri bildigim kadariyla ayrica daha sonrasinda adet oldum 1 kez ve hemen hamile kaldim oglum oldu 3 yasinda bida hamile kaldim kizim oldu daha 3 ayina girecek hic merak etme seninde olur rabbimun izniyle
Merhaba arkadaşlar.Ben geçtiğimz haziran ayında hamile kaldım ve kasım ayın yani bebeğim 4,5 aylıkken onunla vedalaşmak zorunda kaldım..Sebebi bebeğin her iki böbreğininde fazla büyük olması ve bundan kaynaklı suyunun azalması doktorlar bize bebeğin hiçbir şekilde yaşayamayacağını en fazla 6. ayda öleceğini söyledi ve bende bebeği normal doğumla aldırdım bebekten alınan suya bakıldı genetik birşey olmadığı söylendi..şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat bugün iki bacağımdada morluklar farkettim..Hiçbiryere çarpmadım eminim neden olabileceğine dair internetten araştırdım kan pıhtılaşması olabileceği yazıyordu.. Acaba bebeğimi bu yüzden kaybetmiş olabilirmiyim??Ağrıda Küçük bir ilçede oturuyoruz doktor imkanlarımızı kısıtlı malesef.. burda devlet hastanesi var orada kan testi yaptırsam sizce hemen anlaşılırmı??
Merhaba ben de 1 hafta önce Bebeğimi 6 Aylıkken karnim da Kalbi durdu normal doğum yaptım biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum.:'(