Ölü doğum sonrası ne zaman hamile kaldınız 🥹

Mercan65

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
289
112
35
Merhaba arkadaşlar 24 haftalık bebeğimi kaybettim. En kısa ne zaman hamile kalabilirim ?

Ya geçmiş olsun inan öyle iyi anlıyorum bu süreci biliyorum ki, belirli bı süre dinlen en az iki üç adet geçir toparlanamadan gebelik olunca sonuç aynı oluyor, ben de düşük yaptım sonrasında bı adet geçirip hamile kaldım ikizdi biri düştü sonra iki ay kadar sonra diğeri düştü, üç düşük üzdü yipratti ben yaklaşık bir sene oldu dinlendim vitamin folik asit kan testleri ne gerekiyorsa kullandım yaptım şimdi tekrar düşünüyorum ama ben süreci bilerek uzattım uzgundum bitmistim o süreçte tekrar yaşarım korkusu da vardı, doktorun en doğrusunu söyler bı danış ama hemen ilk adetten sonra deneme, vücuduna da psikolojine de biraz zaman ver, tekrar yaşar mıyım korkusu da çok olumsuz etkiliyor, umarım rabbim saglicakla yeniden gebelik nasip eder

Yanıtınız için çok teşekkürler. Benim ki tüp bebekti. Tekrar tedavi için doktorumuza soracağız tabi ki. Ama bi an önce o duyguları tatmak için can atıyorum. 6 aylık gebeydim. Çok özledim o günleri. İnşallah 3 ay sonra başlarız tedaviye

merhabalar, çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durumdur elbette.
Neden kaybettiniz ve nasıl anladınız kaybettiğinizi?
Düşük mü yapmıştınız yoksa muayenede mi öğrendiniz, doktorlar ne dedi tam olarak?

Rabbim tekrar yaşatmasın, sabırlar diliyorum

İnşallah sağlıcakla huzurla yine olur sizin için herşey çok güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…