Ölü doğum sonrası kanama

Sunshine93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
967
1.813
31
Merhabalar, 23. Haftada bebeğimin kalbi durdu ve normal doğumla ölü doğum yaptım. Bugün 9. Günüm ve hala kananam var. 8. Günümde pıhtı şeklinde parçalar geldi ve aşırı korktum. Doktor normal olduğunu söyledi. Ama aşırı stresliyim anksiyetem var kanama oldukça strese giriyorum. Çok fazla kanayacak ve durmayacak gibi 😔 Sizin normal doğum sonrası yoğun kanamamiz kaç gün sürdü tecrübeli olanlar yazabilir mi içimin rahatlaması açısından 😬😔

Kanama gayet normal bende 18 haftalık kızımı kaybettim, 15 20 gün sürdü tamamen kanamanın bitmesi ve 3 ay civarı adet düzensizliği yaşadım

25 gun sürdü. 10 gun sonra tekrar basladi 10 gun daha surdu. Normal bu.Stres yapmayin.Kaybiniz icin cok uzgunum.Allah yardimciniz olsun🙏

Merhabalar, 23. Haftada bebeğimin kalbi durdu ve normal doğumla ölü doğum yaptım. Bugün 9. Günüm ve hala kananam var. 8. Günümde pıhtı şeklinde parçalar geldi ve aşırı korktum. Doktor normal olduğunu söyledi. Ama aşırı stresliyim anksiyetem var kanama oldukça strese giriyorum. Çok fazla kanayacak ve durmayacak gibi 😔 Sizin normal doğum sonrası yoğun kanamamiz kaç gün sürdü tecrübeli olanlar yazabilir mi içimin rahatlaması açısından 😬😔
Ayni durumu bende yasadim 28 haftalik bebeyimin kalbi durdu normal doum.ve kurtaj oldum karnim agriyor ayni zamanda sizinde oldumu bu barada benimde anksiyetem var sizinde ilk gebelinizmidi acaba

13 haftalık doğum yaptım doktor kanama 40 gün sürebilir demişti 1 ay aralıklarla devam etti leke şeklinde.
binevi lohusa sayılıyorsun 40 gün tamamla 20 günden sonra kesiliyor zaten

Ayni durumu bende yasadim 28 haftalik bebeyimin kalbi durdu normal doum.ve kurtaj oldum karnim agriyor ayni zamanda sizinde oldumu bu barada benimde anksiyetem var sizinde ilk gebelinizmidi acaba
Evet ilk gebeliğimdi. Karın ağrısı hafif hafif oluyor. Kanamalardan sonra cok korkup hastaneye gittim ama doktor normal dedi. Zaten bütün pihtilar bir anda düşmüş sanırım sonrasında azaldı kanamam. Şimdi 21. Günüm ve nerdeyse bitti

Evet ilk gebeliğimdi. Karın ağrısı hafif hafif oluyor. Kanamalardan sonra cok korkup hastaneye gittim ama doktor normal dedi. Zaten bütün pihtilar bir anda düşmüş sanırım sonrasında azaldı kanamam. Şimdi 21. Günüm ve nerdeyse bitti
Benime 8 ci gunum anksiyetem oldu icin karnim agriyor hemoroidimde var isalde oldum cok stresliyim siz nasil geciriyosunuz

Çok şükür iyiyim. 10. Günde kontrole gidiliyor sizde gidin mutlaka. 10. Günden sonra rahatlıyorsun. Hic gecmicek gibi geliyor ama geçiyor. Sakinlestirmeye calis kendini. Merak etme gecicek 🙏

X