Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ölü Doğum - Sezeryan sonrası ne zaman hamile kaldınız ?
Merhaba arkadaşlar 33haftalıkken ölü doğum yaptım.. Bebeğime pıhtı attı hemen sezeryan ameliyatı oldum.. Başından geçen yada duyanlar varsa eğer sonrasında ne kadar süre sonrasında gebe kaldınız acaba kaç ay beklemek gerekli teşekkür ederim...
Merhaba arkadaşlar 33haftalıkken ölü doğum yaptım.. Bebeğime pıhtı attı hemen sezeryan ameliyatı oldum.. Başından geçen yada duyanlar varsa eğer sonrasında ne kadar süre sonrasında gebe kaldınız acaba kaç ay beklemek gerekli teşekkür ederim...
6-8 ay civarı bekeleme öneriyorlar bazı doktorlar 1 -2 yıl diyor. ama burada lohusa hamile kalanlar ilk 3 te hamile kalanlar 5-6 da kalanlar bayagı cok.