Merhaba arkadaşlar. Bu başlığı amniyon sıvısı sebepsiz bitip erken doğum yapan Kadınlar için açtım. 1 Eylülde 24 haftalık bebeğimin suyu bitmesi sonucu kalbi durdu ve kaybettim. Normal doğumla bebeğimi ölü olarak dünyaya getirdim. Çok zor günler geçirdim hala zor günler geçiriyorum. Rahim ağzı açıklığı yok , farkettiğim bir sıvı gelişi olmadı , enfeksiyon yok. Gebeliğim çok iyi gidiyordu ikili tarama testim ayrıntılı usgm normaldi. Sadece 12. Haftada kanamam oldu ama sonrasında olmadı. Doktorlar sebep bulamadı. Eşim ve benim genetik taramam yapıldı. Kan pıhtılaşmasına yatkınlığım çıkmadı. Ancak bebeğin genetik taraması yapılamadı doktorlar doku örneği göndermeyi UNUTMUŞ. Bende ve eşimde bir şey çakmadı. Bebeğin otopsisi de normal. Ancak bebeğin genetik sonucu yok. Benim merak ettiğim bu durumu yaşayan arkadaşlar şu bitmesinin sebebi neydi? Sonrasında ne kadar süre sonra gebe kaldınız? Sonraki gebeliklerde böyle bir olumsuzluk yaşadınız mı? Lütfen bunu yaşayanlar varsa bu başlık altında toplanıp birbirimize yardım edelim.