Ölü Derisiz,Taze,Canlı Vücut! (Cilt rengi açılır)

PudraPembesi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
196
59
1 Portakal
Toz Şeker
Yağ (Sıvıyağ,zeytinyağı,bademyağı vb)

Bunlar yeterli olacaktır fakat cildinde bazı bölgelerde çok ölü deri varsa, karartı varsa çok hassas yerler haricinde bu tarife birde pirinç unu ve yoğurt ekleyebilirsiniz öylede denemişliğim var ama şu aralar ihtiyacım kalmadığı için sadece yağ şeker portakal bana yetiyor..

Tarifte şekeri ve yağı ne kadar ilave ettiğimi hesaplamıyorum. Vücuduma yetecek şekilde göz kararı koyuyorum. Bacaklarımda, ayaklarımda,ellerimde ve yarımkol (dirseğe kadar) bu bölgelerime uyguluyorum. Şeker peeling etkisi yapıyor ve ne kadar ovuşturursanız okadar ölü deriniz dökülcek, ve batıklarınıza iyi gelecek böylelikle cilt rengi açılmış olucak. Yağ bu esnada cilt tahriş olmasın diye işe yarıycak ve yumuşaklık parlaklık kazandırcak. Portakal suyu ve rendesi ise siyah nokta sivilcelere karşılı etkin olucak besliycek ve ten renginin açılmasındada etkin rol oynıycak..bu benim kendi tarifim geçen yazdan beri ayda 1 kere yapıyorum özellikle şu mevsimlerde.. çorapsız pürüzsüzlüğe kavuşmuş oluyorum. Ayrıca ağda öncesinde batıklarınız içinde ideal olur batıklar çıkar.. ellerime haftada 2 3 defa yapıyorum. Ellerime ve bacaklarımda etkisi inanılmaz oldu diyebilirim. paylaşmak istedim işine yarayacak olanlar olabilir.

Merhaba canım ben yeni üyeyim peeling tarfini okudumda vucudum için böyle bişey arıyodum portakal yerine limon kullanılsada aynı etkiyi yaparmı sence

Merhaba canım ben yeni üyeyim peeling tarfini okudumda vucudum için böyle bişey arıyodum portakal yerine limon kullanılsada aynı etkiyi yaparmı sence

Evet olur ağda sonrası bu tarifle içinde limonda olursa tüyleriniz daha geç çıkar batıklar içinde bire aktarlarda üstünde batık kıllar için uygun kesede alırsanız süppert olur :) bende çok savaşıyorum batıklarla belki sizinde işinize yarar

Evet kesinlikle batıklara kese çok iyi geliyo limonun da tüyleri geç çıkardğnı biliyorumm hatta ara sıra yapıyorum tuzla karıştırıp düzenli yapmadğm için etkisini pek anlayamıyorum ama :) teşekkür ederimm

Ben ayvalıktan bir zeytinyağlı sabun almıştım, baya beyaz kalıp sabun, cildimi çok nemlendirdi açıkçası, doğal yağlar vücuda çok faydalı

En güzeli hamamda veya banyoda yumuşamış kabarmış cilde düzenli yapılan kese ve ardından güvendiğiniz sıkılaştırıcı etkili krem :)

Ben bunun biraz farklısını senelerdir yaparım. Portakalın kendisi yerine portakal yağı ekliyorum, içine biraz limon suyu ve kahve de ekliyorum missss gibi bir koku oluyor. Hatta son seferinde kakao da ekledim, insanın kendisini yiyesi geliyor :) Cildim çoooook kuru olduğu için haftada en az 1 yapmaya çalışıyorum vücuduma :KK49:

X