Ölsem Kurtulurmuyum Acaba

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Yemin ederim halim kalmadi bazen bedenimi tasiyacak gucu bile bulmuyorum sanki ruhumda kocaman bir boşluk

Hangisini anlatayim ki aslinda sadece Babam desem yetecek belkide cunku yasanan her kotu seyin sebebi hayatımda kotu ne yasadiysam altinda mutlaka imzasi vardi imzasini atmayada devam ediyor bazen ölsede bitse kotu seyler son bulsa diye dusunuyorum ama sonra kotuluk istedigim icin vicdan azabi hissediyorum bari ben oleyim kurtulayim diyorum otelerede hazirlikli degilim şimdi yüzlerce sıkıntım var dersem abarti olmaz.....

Ama simdi gozumden yaslarin akmasina sebep okul dersler mevzusu cocuk yasta okuldan aldi sesimi cikaramadim(ama ona sorsaniz ben okumadim sanki ona kafa tutacak cesaretim vardi kuş kadar korkak kalbimle) hep okumak istedim okula giden insanlara imrene imrene baktim sonradan aciktanda okunabiliyormus diye duydum istedim okumayi ama o zamanlar tek bir kayit icin gerekli parayi babam bir yılda dahi vermiyordu ki okuyamadim sonra o izin vermeyen adam nasil olduysa calismama izin verdi ama is bulduktan sonrada cikacaksin diye sozlu fiziksel baski uygulamaya iyikide o baskilara attigi dayaklara ragmen yilmadim diyorum kendi kazandigim parayla aciktan kayit yaptim tum yasitlarim universiteye hazirlanirken ben ortaokuldan basladim

Oyle boyle lise bitti universiteye hazirlanayim dedim yine kiyamet bes kurusu gitmeyecek olmasina ragmen yine izin vermedi gunlerce agla sizla nasil olduysa ikna oldu kazandim once parayi bahane etti yollamadi (ama o yil uni kazanan yegenlerine cok guzel maddi destek oldu)burs buldum yurt buldum destek olacak insanlarla tehtit etti sonra gelenekteki gibi uniyide aciktan okuyayim dedim hic bilmedigin dersleri kitaptan bakil anlamak ayri eziyet kafama girmiyo ayri dert inanin artik olsemde kurtulsam diyorum halim takatim kalmadi

Canım çok üzüldüm yazdıklarına. Benim de çok kötü bir babam var ama okul değil daha farklı konularda oldu bu sorunlar. Aç kaldığım günler de çok oldu okul yollarında. Belki senin aksine de çok şanslı oldum okul konusunda, yüksek lisansımı bile yurtdışında yaptım, Türkiye'nin en iyi şirketlerinde çalıştım. Ama sorun ne biliyor musun? Ben ne okuduğum okullarda ne de o okulların bana sağladığı iyi işlerde ve maaşlarda bir türlü mutlu olamadım. Görünümüm, yaşantım Paris iş hayatında bana yaşatılanlar, gördüklerim Cizre gibiydi. Okumayan arkadaşlarım daha geniş bakabildi hayata, daha çok gözü korkmadan her işi deneyebildiler, belirli bir mesleğin, okulun verdiği at gözlükleri yoktu, daha mutlular. Siz neyi kafaya takarsanız hayatta sınavınız o olur. Hepimizin mutlaka yapmak istediği yapamadığı, ya da engellendiği şeyler olmuştur. Değiştiremeyeceğiniz şeyler için bırakın hayıflanmayı, önünüze bakın, bulunduğunuz şartlarda mutlu olmanın yollarını deneyin. Madem çalışıyorsunuz, çıkın gezin eğlenin. Mutlu olmanın, eğitimli, kaliteli düzgün bir insan olmanın tek yolu okul değilki. Atın bunları kafanızdan.

Ölmek yerine yaşa bence.madem ailenin sana engel olduğunu düşünüyorsun.ayakların n üstünde dur.kendi evine çık.iatediğini yaşa.ya da artık ailenin değil kendi kalbinin sesini dinle.olan olmuş.önüne bak.geçmiş bitti.artık kendin karar alabilirsin.bundan sonra istediklerini yap

Benim bi iş durumum var olursa size yardım edip burs vermek isterim oku birakma en hassas olduğum konudur ek is yaparsn garsonluk fln hem uni hem iş yaparsn basarirsin..

Babanın sana inancı yok sanki ama yaptığı çok yanlis sen inadına daha azimli hırslı olacaksın ve okulunu bitirip mesleğini eline alınca dimdik karşısında duracaksın babanın desteğine ihtiyacın yok yapmassa kendi bilir ama sendeki okuma hevesi bütün engelleri aşar Rabbim yolunu açar sen yeterki inan ve hiç bişey seni yolunda alı koymasina izin verme dışardan okumak zor hem çalışıp hem dershaneye gidip okulunuda tamamlayabilirsin... Rabbim yardımcın olsun

Üniversiteyi keske orgun okusaydin. Kyk kredisi alirdin yada en kotu ihtimalle calisirdin. Okul cevresinde orgun yada 2.ogretime uygun bi suru is ilanı oluyor part time 500 tl minimum. Yurt paranida yemeginide karsilardi.

Neyse acikogretimden orgune gecmek icin sinavlar oluyordu . Onlari denesen kendi sehrindeki bi üniversite için?

Bende 2.universite okuyodum senin gibi aciktan. Calismak gelmiyordu icimden. Hem calisip hem orgun okuma firsatalrini degerlendirme secenegi sana daha uygun gibi

Hatta okul bile is veriyor. Mesela kutuphanede calisiyosun saati 4tl bizim okulda.

Okul maddi durumu olmayanlara yemek yardımı yapiyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…