• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyorsa vardır bir hayır

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. Ilk günden beri bebek istiyoruz. Tedaviye başlamadan önce önce eşim bi kontrolden geçsin dedik biraz sıkıntı çıktı. Morfolojide ve varikosel.

Neyse bu konuyu hem kendim yazmak ve farkındalığımı arttırmak için hem de aynı durumda olan arkadaşlar için açmak istedim.

Hepimiz çok istiyoruz ki burada birbirimizden yardım ve fikir istiyoruz. Belki bir kısmımız bazen isyan ediyor. Yapmayalım bunu arkadaşlar. Derdi veren de alacak olan da Allah. Belki de hayatımız boyunca bizim imtihanımız bu olacak kendi evladımızı alamayacağız kucagımıza. Her ay ümitleniyoruz günümüz geçince. Olmadığın da bunda da bi hayır vardır diyebilmeliyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Dr ameliyat önermedi mi benim eşimdede tek taraflı varikosel vardı ameliyattan önce sayı sperm sayısı 2 milyondu morfolojide 2 ydi.. ameliyat oldu eşim 2 ay içinde hamile kaldım .. iyi bir üroloğa görünsün eşiniz hayırlı güzel haberleri bekliyoruz

Canim hic üzülme benim esimde azospermiydi ben vitaminlerle doktorumuzla 256 milyon spermle hamile kaldim oğluma tedavisi mümkün yeterki uzerine düşün rabbim isteyen herkese nasip etsin

Dr ameliyat önermedi mi benim eşimdede tek taraflı varikosel vardı ameliyattan önce sayı sperm sayısı 2 milyondu morfolojide 2 ydi.. ameliyat oldu eşim 2 ay içinde hamile kaldım .. iyi bir üroloğa görünsün eşiniz hayırlı güzel haberleri bekliyoruz

Morfoloji problemi varikosel kaynaklı mı yoksa hormonal mi onu tespit etmek için 1 ay bi vitamin bi ilaç verdi. 1 ay sonra ya ameliyata ya da ilaca devam kararı alacakmış. Bekliyoruz bakalım. Ben de adet olunca gidicem bende de vardır muhtemelen biseyler. Allah hayırlısı neyse onu versin insallah

Eşin kendisi de hissedebilir.Yürürken agrı girer kasıklarına,rahat yürüyemez,çok ısınır o bölge,elle muayenede ele damar gelir falan az çok kendisi anlayabilir.

Benim eşimde de vardı iki taraflı öğrendikten 2 ay sonra ameliyat oldu ve iyi araştırın devlete yaptırmayın dediler ama biz araştırmadık pek.Devlete gittik orda oldu eşim ameliyat.2 sene içinde toparladı kendini şükür 3. Hamileliğim saglıklı oldu.

İlaçla sayı yükseliyor ama canlılık artmıyor genelde.Belki önemli bir durum degildir sizinkisi her şey hallolur zamanla merak etme.

Back