Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yumurtalik tedavisi görüyorum 3aydir klomen+estrofem kullaniyorum 2.ayimda kimyasal gebelik yasadim sonra tedaviye devam ettim cocuk olmamasi icin bir sorun da yok ama olmadi 1 senelik evliyim
bende yumurtalik tedavisi görüyorum 3aydir klomen+estrofem kullaniyorum 2.ayimda kimyasal gebelik yasadim sonra tedaviye devam ettim cocuk olmamasi icin bir sorun da yok ama olmadi 1 senelik evliyim
kimyasalın arkası gebelik oluyor genelde ben bir düşük bir kimyasal yaşadım arkasından 3 ay demedi şu an 20 haftalık gebeyim.. Tevekkül et bol dua et sabırlı ol bir sene çok kısa bi zaman ben 5 yıllık evliyim.. Bu seni umutsuzluğa itmesin
rabbim yüzünüze gülsün tüm isteyenlere nasip etsin bana da tamamlamayı sağlıkla kucaklamayı nasip eylesin
ayrıca tıbben sağlıklı karı kocanın bile düzenli ilişki ile bebek sahibi olabilme ihtimali senede %30 larda