olmuyor :(

ada45

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
14
0
6
Manisa
ben neden hamile kalamıyorum acaba ne kadar uğraşsakta olmuyor sanki ya hamile kalmak için ne yapmam gerek benimm ;43:

canım ne kadarlık evlisin ki üzülme doktorlar 1 sene sonra tedaviye başlıyor hatta bazı doktorlar 3 yıl bitmeden gelmeyin diyor sıkıntı yapma olur mu akışına bırak eğer aklında soru işareti varsa bir doktora görün rutin kontrolleri yaptırın eşinle beraber bol şans.

ben neden hamile kalamıyorum acaba ne kadar uğraşsakta olmuyor sanki ya hamile kalmak için ne yapmam gerek benimm ;43:

Bende merak ediyorum aynı şeyi bikaç aydır =(( Ama cevap yok sorun yok yinede hamile kalamıyorum =(( Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inş. bizi meleklerimize....

bu soruyu 2 senedir bende soruyorum kendime sonra diyorumki zamanı var.rabbim verecek olduktan sonra bi vesileyle verir...

canım,eğer üreme sisteminde bir problem yoksa,belki de psikolojiktir,çok kafana takarsan,hamilelik oluşmaz.sen sadece rahat ol,ilişki zamanını ve hamilelik için uygun pozisyonları düzgün ayarla,gerisi Allah kerim,olur inşallah!

İnş. en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…