Vajinismus olabilirsin. Ilk gece korkusu olabilir bir de. Her ikisi icin de benzer cozum yollari var.
Bir kere en onemlisi dogru nefes alip verme. Derin alip derin vermek. Nefes verirken rahatladigini hissetmek.
Kegel egzersizi. Bunu sık sık yapmalisin. Çişini yapar gibi biraz ıkınacaksın. Kendini oyle tutacaksin. Sonra birakacaksin. Bunu devamli yapmaya çalış. Esinin kasiyorsun dedigi kas bu kas işte. Bu kası kullanmayi öğrenirsen cok kolaylasir isin.
Ön sevisme cok onemli. Kendini aciya degil zevke odakla. Islanma saglanmiyorsa su bazli kayganlastiricilar var bilinen markalardan satin al.
Poponu kesinlikle sıkma. Kendini sal tamamen. Vajinadan bebek çıkıyor. Penis ne ki? Oyle esnek bir organ.
On sevisme sonrasinda yeterli islaklik saglandiysa penis yerine önce parmakla deneyin. esinin eliyle deneme yapın. Tirnaklarini kesmis olsun. Elleri temiz olsun.
Ondan sabirli ve sakin olmasini seni dinlemesini rica et. Komutlarina uysun. Vajinaya sirayla 1 parmak 1 bogum 1 parmak 2 bogum 3 boğum diye parmaklarini soksun. Milim milim ilerletsin. Sen bu esnada derin nefes al ve poponu rahat birak. Senin her nefes verisinde ilerletsin.
Butun parmaklari o anda yapip penisi de yapip tam iliski saglayacak degilsiniz. Bu bir surec. Anlayis gerekiyor. Esine bunu anlat. Dinlene dinlene calismalar yapin.
Her sey yolunda gitti. 4 parmak 4 boğum oldu. Gayet rahatsin. Esin uzansin sirtini yaslasin azicik. Sen ustTe ol. Ikinarak penise otur. Kasa geldigin anda yine duvar hissi olabilir. O anda azicik dişini sıkıp oturdugun an halloluyor. Icinde tut biraz. Bu sayede tam penis seklinde gevşer esner. Sonra ister oyle devam edin ister pozisyon degistirin keyfiniz bilir.
Ben de vajinismustum. Parmak egzersizleri sirasinda bazen cok zevk aldim. Hatta bir sefer şarıl şarıl sularım akti
inan bana hic zor degil. Kendine guven. Dogru nefes al. Kegel yap. Esinden anlayis rica et. Biraz da sabret. Hicbir sey çözümsüz degil.
Sormak istedigin bir sey olursa ozelden yazabilirsin.