Olmuyor tık yok

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
Kızlar belki bazılarınız biliyordur ben yeni evliyim. Daha bir ay bile olmadı. Cinsel birleşme yaşayamadık tam anlamıyla. Kasıyorum kendimi vs... Sorun bu değil. Kızlar ben çok afedersiniz ön sevişmeden zevk alamıyorum. Öpüşmeden bile zevk alamıyorum. İçimden gelmiyor. Eşim sürekli yanaşıyor haliyle ama ya erteliyorum ya da olandan da etkilenmiyorum. Birleşme olmadığı için mi nasıl olsa zevk alamayacağım diye mi düşünüyorum da olmuyor anlamıyorum. O zevk alıyor hemen etkileniyor ben ıslanamıyorum

Bir de annemle babamın problemleri var. Onlara da çok üzülüyorum. Dün gece o kadar üzüldüm ki eşim de dün gece çok istiyordu ama üzüntüden devam edemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yo sevgiliyken hiçbir sorun yoktu. Hatta ben bekarken çok istekliydim öpüşünce bile ıslanırdım. Ama şimdi...
O zaman devamını getiremeyeceğinizi düşündüğünüz için geriliyorsunuz bence. Bir süre daha deneyin olmadı bir uzmana danışın. Sitede vajinusmusla ilgili yazılar var, onları okuyabilirsiniz. Geçmiş olsun.

O zaman devamını getiremeyeceğinizi düşündüğünüz için geriliyorsunuz bence. Bir süre daha deneyin olmadı bir uzmana danışın. Sitede vajinusmusla ilgili yazılar var, onları okuyabilirsiniz. Geçmiş olsun.
teşekkür ediyorum

Kızlar belki bazılarınız biliyordur ben yeni evliyim. Daha bir ay bile olmadı. Cinsel birleşme yaşayamadık tam anlamıyla. Kasıyorum kendimi vs... Sorun bu değil. Kızlar ben çok afedersiniz ön sevişmeden zevk alamıyorum. Öpüşmeden bile zevk alamıyorum. İçimden gelmiyor. Eşim sürekli yanaşıyor haliyle ama ya erteliyorum ya da olandan da etkilenmiyorum. Birleşme olmadığı için mi nasıl olsa zevk alamayacağım diye mi düşünüyorum da olmuyor anlamıyorum. O zevk alıyor hemen etkileniyor ben ıslanamıyorum

Bir de annemle babamın problemleri var. Onlara da çok üzülüyorum. Dün gece o kadar üzüldüm ki eşim de dün gece çok istiyordu ama üzüntüden devam edemedim
Merhaba bende ön sevişmeden zevk almıyorum sanırım bu yüzden ilk iliskim çok ağrılı oldu ama sürtünmek iyi geliyor kendimde bunu fark ettim size zevk veren şey neyse onu keşfedin bence sonra devamı gelir inşallah

Bir de doktora gittim ve kayganlaştırıcı önerdi sizde deneyin isterseniz ya da öncesinde doktora gidin

Hevesiniz çabuk geçmiş gibi sanki . Gerçi hayatınızda problemler varsa stres altında bişey yapamamaniz normal . Üstünde olumsuz gecince daha stresli oluyorsunuz, eşinizle konusup durumu anlatmanız en iyi ilaç olucaktir , durumdan anlayan bir eşe sahipseniz size destek olucaktir ustesinden en yakın zamanda gelirsiniz. Sonrasında cinsel hayatınızı renklendirmeye çalışın

Vajinismus olabilirsin. Ilk gece korkusu olabilir bir de. Her ikisi icin de benzer cozum yollari var.

Bir kere en onemlisi dogru nefes alip verme. Derin alip derin vermek. Nefes verirken rahatladigini hissetmek.

Kegel egzersizi. Bunu sık sık yapmalisin. Çişini yapar gibi biraz ıkınacaksın. Kendini oyle tutacaksin. Sonra birakacaksin. Bunu devamli yapmaya çalış. Esinin kasiyorsun dedigi kas bu kas işte. Bu kası kullanmayi öğrenirsen cok kolaylasir isin.

Ön sevisme cok onemli. Kendini aciya degil zevke odakla. Islanma saglanmiyorsa su bazli kayganlastiricilar var bilinen markalardan satin al.

Poponu kesinlikle sıkma. Kendini sal tamamen. Vajinadan bebek çıkıyor. Penis ne ki? Oyle esnek bir organ.

On sevisme sonrasinda yeterli islaklik saglandiysa penis yerine önce parmakla deneyin. esinin eliyle deneme yapın. Tirnaklarini kesmis olsun. Elleri temiz olsun.

Ondan sabirli ve sakin olmasini seni dinlemesini rica et. Komutlarina uysun. Vajinaya sirayla 1 parmak 1 bogum 1 parmak 2 bogum 3 boğum diye parmaklarini soksun. Milim milim ilerletsin. Sen bu esnada derin nefes al ve poponu rahat birak. Senin her nefes verisinde ilerletsin.

Butun parmaklari o anda yapip penisi de yapip tam iliski saglayacak degilsiniz. Bu bir surec. Anlayis gerekiyor. Esine bunu anlat. Dinlene dinlene calismalar yapin.

Her sey yolunda gitti. 4 parmak 4 boğum oldu. Gayet rahatsin. Esin uzansin sirtini yaslasin azicik. Sen ustTe ol. Ikinarak penise otur. Kasa geldigin anda yine duvar hissi olabilir. O anda azicik dişini sıkıp oturdugun an halloluyor. Icinde tut biraz. Bu sayede tam penis seklinde gevşer esner. Sonra ister oyle devam edin ister pozisyon degistirin keyfiniz bilir.

Ben de vajinismustum. Parmak egzersizleri sirasinda bazen cok zevk aldim. Hatta bir sefer şarıl şarıl sularım akti🙈 inan bana hic zor degil. Kendine guven. Dogru nefes al. Kegel yap. Esinden anlayis rica et. Biraz da sabret. Hicbir sey çözümsüz degil.

Sormak istedigin bir sey olursa ozelden yazabilirsin.

Muhtemelen sonuç odaklı olduğun ve korktuğun için kıvama gelemiyorsun..
Vajinismus olduğunu düşünüyorsan hemen aparat seti sipariş et ve yazdıklarımı uygula ..
Tabi ki fizyolojik bir problem yok sorun yalnızca psikolojikse..

Hayatınızdaki problemlere odaklandiginiz icin bir de sonunda birlesme olmayacak diye düşündüğünüz icin geriliyor ve dogrudan yapamayacağınıza odaklandiginiz icin ön sevismeden keyif alamıyorsunuz. Esinizle konusun. Öncelikli olarak ön sevisme yaşayın. Birlesme olmasin. Sürtünerek orgazm olsun esiniz. Bu konuda anlaşın ki siz de ön sevismeden keyif alasınız. Zaten istediğinizi islandiginizi gormek onun cok hosuna gider. Basta bu sekilde yaparak ön sevismenin keyfini cikarin. Sonra ıslandıkça yukarida yazdiklarimi uygulayin. Hicbir seyi bir gorev gibi yapmayin. Bu sizin göreviniz ya da mecburiyetiniz degil. Isteyerek severek yapmaniz gereken bir sey.

Vajinismus olduğunu düşünüyorsan hemen aparat seti sipariş et ve yazdıklarımı uygula ..
Derman ablanız jnci geldi💙💙💙💙

Vajinismus değilim. Aparatla da denedim en büyük boya kadar alabiliyorum. Ben sadece eşimle yapamıyorum.

Hayatınızdaki problemlere odaklandiginiz icin bir de sonunda birlesme olmayacak diye düşündüğünüz icin geriliyor ve dogrudan yapamayacağınıza odaklandiginiz icin ön sevismeden keyif alamıyorsunuz. Esinizle konusun. Öncelikli olarak ön sevisme yaşayın. Birlesme olmasin. Sürtünerek orgazm olsun esiniz. Bu konuda anlaşın ki siz de ön sevismeden keyif alasınız. Zaten istediğinizi islandiginizi gormek onun cok hosuna gider. Basta bu sekilde yaparak ön sevismenin keyfini cikarin. Sonra ıslandıkça yukarida yazdiklarimi uygulayin. Hicbir seyi bir gorev gibi yapmayin. Bu sizin göreviniz ya da mecburiyetiniz degil. Isteyerek severek yapmaniz gereken bir sey.
Çok afedersiniz eşim sürtünerek boşalabiliyor. O hemen etkileniyor vs. Ama ben normalde kendim çok afedersiniz masturbasyon yaptığımda hemen orgazm oluyorum üst üste 3-4 kez olabiliyorum. Ama aynı şeyi eşim yapıyor bana tık yok. Islanamıyorum bile.

Çok afedersiniz eşim sürtünerek boşalabiliyor. O hemen etkileniyor vs. Ama ben normalde kendim çok afedersiniz masturbasyon yaptığımda hemen orgazm oluyorum üst üste 3-4 kez olabiliyorum. Ama aynı şeyi eşim yapıyor bana tık yok. Islanamıyorum bile.
Dogru yere dokunamiyordur. Ben de esimin dokunmasından hoslanmiyorum. bence oral denesin. Kendini oralda gelistirsin.

Utanıyor olabilir misiniz eşinizden bilincaltinizda böyle bir düşünce olabilir mi, utanmak cekingenlik yüzünden kendinizi rahat hissedemiyorsaniz ondan etkilenme olmuyodur belki

esinizi yönlendirmeyi denediniz mi ? iliskinin yeni dönemlerinde birbirini taniyasiya kadar esler birbirine yardim etmeli bence neyi sevip neyi sevmedigi konusunda , acik ve dürüst bir sekilde isteklerinizi söyleseniz ?

Bence ten uyumunuz sıfır

X