Bir senedir düşünüyoruz canımne kadar zamandır deniyorsunuz ? çok kafaya takarsan olmuyormuş canım öyle diyorlar
Peki rahim filmi cekildin mi canimneden bilmiyorum ama hamile kalamıyorum test sonuçları vs. hepsi temiz. neden olmuyo peki ? kadın vücudunun erkek spermine alışması lazımmış bu doğru mu ?
test fln yaptırdım herşey temiz çıktı film çekinmedim nasıl oluyıor ne içinPeki rahim filmi cekildin mi canim
amin canım tamam yapcam allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahEwet bncede takma kafaya oluruna birak biz hic korunmadik istedikten 8ay sonra oldu bn hep zamani vardr falan diye kendimi motive ediyodum her iliskide bu sefer olacak bunda olacak diye diye dusunme psikolojiylede alakali cunku birde kuru inciri kaynat suyunu ic soguk icince daha lezzetli oluyo bunu dene bakalim iliskiden once yap ikinizde icin rabbim gonlune gore versin
Rahim filminde tuplerine bakiliyor canim tikaniklik cikarsa cocugun olmuyor yani tupler kapaliysa onlar kontrol ediliyor ve kapaliysa bile acilma ihtimali oluyor canim eger acik cikarsalar en ufacik tikanikliklari bile actigi icin bu film gebe kalmani çok daha kolaylasiyo bence cektirmelisintest fln yaptırdım herşey temiz çıktı film çekinmedim nasıl oluyıor ne için
hmm bılmıyodum tesekkur ederim en kısa zamanda yaptırcamRahim filminde tuplerine bakiliyor canim tikaniklik cikarsa cocugun olmuyor yani tupler kapaliysa onlar kontrol ediliyor ve kapaliysa bile acilma ihtimali oluyor canim eger acik cikarsalar en ufacik tikanikliklari bile actigi icin bu film gebe kalmani çok daha kolaylasiyo bence cektirmelisin
mrb arkadslarrrrrrrrrrrrrrrrrhmm bılmıyodum tesekkur ederim en kısa zamanda yaptırcam
inşallahhhhınsallah meleklerımızı kucagımıza alırızzzzzzzzzzzz
Amin bende hamile kalmak istiyorum 19 haziranda düştü şimditekrar deniyorum Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsinamin canım tamam yapcam allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
geçmiş olsn cnm inşallah rabbim yeniden verir meleğiniAmin bende hamile kalmak istiyorum 19 haziranda düştü şimditekrar deniyorum Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?