olmuyor olmuyor hamile kalamıyorumm :(

Manol-ya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
140
14
38
Samsun
neden bilmiyorum ama hamile kalamıyorum test sonuçları vs. hepsi temiz. neden olmuyo peki ? kadın vücudunun erkek spermine alışması lazımmış bu doğru mu ?

ne kadar zamandır deniyorsunuz ? çok kafaya takarsan olmuyormuş canım öyle diyorlar

Ewet bncede takma kafaya oluruna birak biz hic korunmadik istedikten 8ay sonra oldu bn hep zamani vardr falan diye kendimi motive ediyodum her iliskide bu sefer olacak bunda olacak diye diye dusunme psikolojiylede alakali cunku birde kuru inciri kaynat suyunu ic soguk icince daha lezzetli oluyo bunu dene bakalim iliskiden once yap ikinizde icin rabbim gonlune gore versin

Yaşasınn bu kuru inciri bende yapıciiiiimmm :)

kafana takma canım her ay acaba olacak mı diye düşünüp stres yapma ben kafaya takmadığım ay da hamile kaldım 9. ayımızda inş. en kısa zamanda hamile kalırsın

amin canım tamam yapcam allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

test fln yaptırdım herşey temiz çıktı film çekinmedim nasıl oluyıor ne için
Rahim filminde tuplerine bakiliyor canim tikaniklik cikarsa cocugun olmuyor yani tupler kapaliysa onlar kontrol ediliyor ve kapaliysa bile acilma ihtimali oluyor canim eger acik cikarsalar en ufacik tikanikliklari bile actigi icin bu film gebe kalmani çok daha kolaylasiyo bence cektirmelisin

hmm bılmıyodum tesekkur ederim en kısa zamanda yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…