• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor HAYIRLSI

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
adetime 6 gün kaldı ve gene regl belirtileri görüyorum.sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sıkılllllllllllllllllldımmmmmmmmmmmmmmmm ve çokkkk içime atıyorum:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

bebek kıyafetlerine bakıyorum çocuklu arkadaşlarımın fotoları hatta bebek bezlerine bakarken yakaladı bugün eşim alışveriş merkezinde.....konuşalım mı biraz çok üzülüyorum bennnnn HERKES SORUYOR YOKMU BEBEK (ha varda ben saklıyorum pehhhhhhhhhhhhhhhhh :5::5::5::5::50::50::50::50::50:

Tatlım tabiki de hayırlısı ya benim de bugun adet günüm ama daha olmadım. Her yerim ağrıyor adet olcak gibi çok fena bi durum.kacinci aydasınız

Tatlım tabiki de hayırlısı ya benim de bugun adet günüm ama daha olmadım. Her yerim ağrıyor adet olcak gibi çok fena bi durum.kacinci aydasınız

eylülden beri istiyoruz :( hemen olacak zannetmiştim ama kursağımda kaldıııııııııııı

Aynen ben de eylülden beri deniyorum. dur bakalım daha 6 gün var hemen umutsuzluğa kapilma. Hep diyorlar ya hamilelik belirtisi adet belirtisiyle aynı diye.hic belli olmaz belki de bebiş geliyordur. Hem olmasa bile akışına bırakalım artık pes etmek yok canım lütfen. Birbirimize destek olalım dua edelim elbetteki olacak Allahın da izniyle. Sıpalar birazcık nazli sanırım o yüzden bekletiyorlar bizi :)

canım başlığın ve yazdıkların çelişkili gerçekten hayırlısını istiyorsan isyankar davranma..
önce sakin ol ve sabret
kolay değil anlayabiliyorum herhangi bir sağlık probleminiz var mı doktora gittiniz mi

Şahsen belki bile demiyorum %100 eminim bu ay..ama önümüzdeki ay tekrar belki ile başlayan cümleler kurmaya başlarım

Olmasını bekleyip de olmaması inanilmaz canimi acitiyor. Isyan da etmiyorum haşa da aartık beklemiyorum .üzülüyorum birsey yapamiyorum eşimle ondan bundan kavga ediyorum sinirliyimmmi aslinda Üzgünüm o kadar sanırım kabullenme evresindeyim

canım ben hamileliği düşündüğümde doktora gidip muayene oldum doktora gittin mi

kontrol amaçlı doktora giderek muayene olmanı öneririm yumurtalarının sağlıklı olup olmadığını öğrenirsin kan ve demir değerlerine bakılır probşlem yoksa folik asit başlarlar

1 yılı doldurdugumda gideceğim ovulasyon testi kullandim ilk kez bu ay ama AT ÇÖPE

muayene için beklemeni gerektiren bir sebep var mı ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur kontrol ve tedbir amaçlı... geç kalmamak adına bence önce doktora gitmelisin:34:

ben ilk gittiğimde doktor olumlu konuşmadı hamile kalacağıma belki de ihtimal vermedi ki kistler patlamış mı kaybolmuş mu bakmamız lazım dedi ama ben kistlere rağmen hamile kaldım:nazar:

Ben de 6 ay olmadan gitmek istemedim doktora.bu ay adet olursam kesin gidiyorum randevu bile aldım şimdiden. Canım her şeyin bir zamanı var sen böyle yaparsan eşin de olumsuz etkilenir ve olacak işiniz de olmaz olur. Çünkü bu işte en etkili kişi erkeklerdir. Erkek ne kadar uzak olursa sinirden stresten o kadar iyi olur daha doğrusu olurmuş . Sen takma kafana rahat ol eşini bol bol vitaminlerle doldur. Umarım ıkinizde de sağlık problemi yoktur. Ve inşallah en kisa zamanda bebişine kavuşursun

Doktora gittiginizde 1 yil doldu deyip yumurta takibi ne başlayın. Ben de bu doktorlari anlamiyorum ne diye 1 sene bekletirlerse. Bi bakin belki sorun var. O yuzden yalan soleyin. 1 yil doldu korunmuyoruz deyin doktora gittiginizde.Zor bi surec. Dilerim fazla beklemezsiniz.ben 31 yasindayim. 9 yillik evliyim. 5 senedir korunmuyoruz hala bekliyorum. Kendinden kotuleri düşünerek biraz sakinle. Stres de spermleri öldürebilir.

çok teşekkürler kızlar...ağzım ne derse desin kalbimden kötü birşey geçmiyor...ama özlem ...hasret...hayal kırıklığı(ya da adını bu şekilde koyduğumuz bu gibi imtihanlar ağır gelebiliyor ....beterin beteri var hesabı hele şükürrrr:26:

çok teşekkürler kızlar...ağzım ne derse desin kalbimden kötü birşey geçmiyor...ama özlem ...hasret...hayal kırıklığı(ya da adını bu şekilde koyduğumuz bu gibi imtihanlar ağır gelebiliyor ....beterin beteri var hesabı hele şükürrrr:26:

canım bence de bir yılı bekleme bana da doktorlar bir yıl bekle diyolardı. 7 ay denedik olmayınca eşimide ikna ettim gittik doktora. benim prolaktin sınırda çıktı. ilaca başladım şimdi . eşimde de iltihap çıktı o da ilaca başladı..eğer hemen istiyorsan hemen bir doktora görün bence. için rahatlar en azından.

Back