Olmuyor ben bunu beceremiyorum

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
vi-vet ılık agda aldım aslında daha önceleride bikaç kez kendim ağda yapmayı denemiştim başaramamıştım yine bu gün olmadı sürdün ağdayı bezi yapıştırdım cektim hic tüy almıyor neden olmadı anlamadım belki tüyler daha alınacak kadar olmadı yine hayal kırıklıgı yaşadım ve genital bölgemin üs tarafını yaktım galiba buz falan tuttum krem sürdüm sızlıyor bikaç güm daha gecsin bıraz uzayınca yine denesem ama chic isteğim kalmadı neden yapamadım acaba yardımcı olun arkadaşlar

canım onla hiç ugraşma hazır agda bantları var elinin arasında ısıtıp yapıştır bacagına mis gibin yapıyo valla ben sürekli onu kullanıyorum ve sölemesi ayıp çok klli bacaklarım

bak bide hastane eldiveni kullan hiç bişey bırakmaz oda kardeşim kullanıyo kesin çözüm buda

bantlar bana almaz gibi geliyor yinede onlarıda deniyim bari olmassa vazgecicem denemekten kuaföre giderim belki şu utanmak olmasa

bantlar bana almaz gibi geliyor yinede onlarıda deniyim bari olmassa vazgecicem denemekten kuaföre giderim belki şu utanmak olmasa

bantlarıda al canım ama eldivenle çok rahat yaparsın yavaş pıt pıt yolcaksın mesala ot yolar gibi

Canım benim de öyleydi hala tam becerebildiğim söylenemez :) Yanlış çekiyosundur belki çekmeyi beceremiyosundur benim gibi :) Çekerken yukarı doğru kaldırma bezi, aşağıdan çek :) Kuvvetli çek :) Umarım anlatabilmişimdir :) Bi de öyle dene istersen :)

ya uf bende yapamıyoorum bende beceremıyorum ağliycem üüüüüüüüüüü

Canım ben de öyle düşünüyordum ama inanılmaz rahat, dene ve gör, bir kere yaptım daha bırakamadım ben

Kesinlikle... Yalnız şu avuçlarınla ısıtma durumu sona doğru sıkıntılı oluyor. Yani ellerim yapış yapış oluyor ve her yere bulaştırıyorum. Tamam benim beceriksizliğim! Ama diğerine göre ortalığı daha az batırıyorum. :)

ellerinin arasında ısıtmak yerine saç kurutma makinesi ile de ısıtabilirsin ben öyle yapıyorum ve çok memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…