olmuyo zayıflayamıyorum :(

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
18 yaşındayım ben ve 85 kilo rahat varım. 85 kiloyu en son gördüğümde 3 sene önceydi. Zamanla 80lere düştüm ve 3 sene 79 80 arası gidip geldim. Sonra birden aşık oldum sonrada aşık olduğum adam tarafından terk edildim. Hırs yaptım 2 ay içinde 80 kilodan 68 kiloya düştüm beni gördüğünde dilek sen korse mi giydin nasıl incelmişsin bile diyebildi ve geri başladık. onun beni bırakma sebebi kilolarım değildi aksine daha çok kilo almamı kimsenin beni beğenmemesini benim hep ona kalmamı istiyodu inadına 12 kilo verdim. Sonra kazandım üniversiteyi üniversiteye geldiğim ilk andan itibaren makarnalar kızartmalar gece yemekleri burgerlar çikolatalar kolalar. yaptıgım diyet gitti 40 beden giyen ben rahat 44 beden giyiyorum şimdi. midem sürekli kazınıyo sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ve yiyorumda. Şimdi africa mangoya başladım 4 gündür içiyorum ama hayvan gibide yemek yiyorum sürekli yiyorum canım ne isterse ve çok rahatsızım artık zayıflamak istiyorum sonunda ölüm bile olsa ben 20 kilo vermek istiyorummmm!!! Ama yapamıyorum olmuyo mideme aklıma dur diyemiyorum tam diyete başlıyorum herşey bozuluyo herşey gidiyo. Sürekli çora iç dilek diyorum midemi bulandırıyo sürekli kus artık parmak at kus ve öyle zayıfla yeter ki incel diyorum yapamıyorum onuda. Astım hastasıyım kortizonda kullanıyorum onu kullandıkça iyice şişiyorum kullanmazsam nefes alamıyorum. Nolur bana yardım edin lütfen :(

canım ben yiyip yiyip kilo alamayan bi ablan olarak şu an sana çok kızıyorum. sakın nispet gibi algılama ben hiç memnun değilim bu durumdan, iştahım genel de fena değildir ama biraz azalsın az yiyim anında tıkır tııkır gidiyo kilolar, ergenlik dönemim bunalmlarla geçti bu zayıflık yüzünden. şimdi toparladım biraz 53-54 kilolardayım ama 3gündür hastaydım hemen 2 kilo vermişim ne popo kalmış ne meme. yani ben yarım kilo alıcam diye kusa kusa zorla yemek yediğimi bilirim. ben bunu yapıyosam iyi görünmek için, sen de o yarım kiloyu vermek için tersini yapıcaksın. yemiyceksin. önce sağlam bir diyetisyene gidiceksin. nerde yaşıyosun bilmiyorum, keşke bursa'da olsan, sana annemin gittiği muhteşem diyetisyenin adını verirdim. bölgesel kilo verdiriyo inanılmaz. araştır iyi bir diyetisyen bul kendine şu güzel yaşını ziyan etme

çok geçmiş olsun canım.bu arada naçizane fikrim bir diyetisyene git.bugün komşu oğlunun iki ayda 16 kilo verdiğini söyledi .ama diyetisyene gitmiş yemek listesine de tam uyuyormuş.

başarılar.:20::20:

diyetisyene gittim 10 kilo verdim ama lanet olsun üniversiteye gelince geri aldım. Ayvalıkta okuyorum şuanda öğrenci olunca paranda kısıtlı oluyo doktor yada spor için diyette yapamıyosun denedim denedim olmuyo :/ artık kafayı yicem şu kilolarım çıldırtıyo beni. Nerde o eski dilek diyorum kendime hamile gibi hissediyorum artık resmen :(

canım sen biraz da koyvermişsin sanki. üniversitedeyken ben iyice iğne ipliğe dönmüştüm yazın bile içime kat kat corap giydiğim olmuştu o kadarr zayıflamıştım düzensiz yemekten. sen aksine hayvan gibi yiyorum yazmışsın. bu durumda sana ancak mucize lazım. oyle mucize beklemekle olmaz dimi bu işler? once o hayvan gibi dediğin sekilde yemiceksin. sonra bi devlet hastanesi diyetisyeninden randevu alıcaksın. güvencen var m yok mu bilmiyorum, benim o dönem sağlık güvencem olmadığı için diyetisyen diyetisyen gezememiştim seni de yargılamak istemem ama üniversitenin sağlık hizmetinden faydalanabilirsin, o şekilde burun estetiği olan bi yakınım var benim. ne yap et bi doktora git. dediğin gibi YEME para biriktir doktor için. o yaşa bi daha gelmiceksin cünkü
diyetisyene gittim 10 kilo verdim ama lanet olsun üniversiteye gelince geri aldım. Ayvalıkta okuyorum şuanda öğrenci olunca paranda kısıtlı oluyo doktor yada spor için diyette yapamıyosun denedim denedim olmuyo :/ artık kafayı yicem şu kilolarım çıldırtıyo beni. Nerde o eski dilek diyorum kendime hamile gibi hissediyorum artık resmen :(

bugün verdim kararımı zayıflıycama artık eski dilek olucam önce o aldığım 10 kiloyu sonrada ona ekstra 10 kiloyu vericem. gerekirse aç kalıcam zayıflayana kadar. eve bu yaşa maalesef bi daha gelemiycem ve gözümde kalsın istemiyorum hiç bişey :( çıtır çıtır kızlar varken ben koocaman gibi olmak istemiyorum :(

18 yaşındayım ben ve 85 kilo rahat varım. 85 kiloyu en son gördüğümde 3 sene önceydi. Zamanla 80lere düştüm ve 3 sene 79 80 arası gidip geldim. Sonra birden aşık oldum sonrada aşık olduğum adam tarafından terk edildim. Hırs yaptım 2 ay içinde 80 kilodan 68 kiloya düştüm beni gördüğünde dilek sen korse mi giydin nasıl incelmişsin bile diyebildi ve geri başladık. onun beni bırakma sebebi kilolarım değildi aksine daha çok kilo almamı kimsenin beni beğenmemesini benim hep ona kalmamı istiyodu inadına 12 kilo verdim. Sonra kazandım üniversiteyi üniversiteye geldiğim ilk andan itibaren makarnalar kızartmalar gece yemekleri burgerlar çikolatalar kolalar. yaptıgım diyet gitti 40 beden giyen ben rahat 44 beden giyiyorum şimdi. midem sürekli kazınıyo sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ve yiyorumda. Şimdi africa mangoya başladım 4 gündür içiyorum ama hayvan gibide yemek yiyorum sürekli yiyorum canım ne isterse ve çok rahatsızım artık zayıflamak istiyorum sonunda ölüm bile olsa ben 20 kilo vermek istiyorummmm!!! Ama yapamıyorum olmuyo mideme aklıma dur diyemiyorum tam diyete başlıyorum herşey bozuluyo herşey gidiyo. Sürekli çora iç dilek diyorum midemi bulandırıyo sürekli kus artık parmak at kus ve öyle zayıfla yeter ki incel diyorum yapamıyorum onuda. Astım hastasıyım kortizonda kullanıyorum onu kullandıkça iyice şişiyorum kullanmazsam nefes alamıyorum. Nolur bana yardım edin lütfen :(

canım ben 27 yaşındayım ve 94 kiloyum.hayatım boyunca çok zayıf olmadım ama 65 kiloyuda geçmedim.sınavlara hazırlanırken 80 kiloya çıktım ama geri verdim gel gelelim 3 sınıfta kilo almaya başladım.kendimi koyvermiştim hiç birşey umrumda değildi ve 85 kilolara kadar çıktım.mezuniyet fotolarımde şişman bir kızdım.eşimin ailesiyle bile tanışmaya gitmiyordum çünkü kiloluydum ve kendime hiç güvenmiyordum.zayıflamak için bende parmak attım,o duyguyu bilirim o kadar çok yersin ki pişman olup bütün yediklerini çıkarmak istersin.o kadar çok zayıflama hapı kullandım ki nerdeyse piyasadakilerin hepsinden(sakın deneme işe yaramıyorlar)2012 eylülde düğünüm oldu gene zayıflayamadım.çünkü metabolizmamın canına okudum.şimdi bir çok rahatsızlığım çıkıyor.bende de astım var ama o ilaçlar insanı mahveder bilirim.en son troidlerim az çalışıyormuş onu öğrendim.en kötüsü de bunların hepsini kendime ben yaptım.çok aç kaldım bünyem güçsüz düştü sonra çok yedim falan filan.benden sana tavsiye yol yakınken kendine çekidüzen ver.yaşın küçük metabolizman hızlı çalışıyor.diyetisyenler pahalı ama devletde de doktorlar var.dahiliyeye git kendini sevkettir.ben özelde de çok gittim devlette de hepsi aynı.biri hafta da bir çağrıyor biri ayda bir.ayrıca diyetisyene gitmende gerekmez yediklerine dikkat etsen bile veririsin.diyeisyende sana 1500 kaloriyi verip yollıcak.ayvalıkta okuyormuşsun oralarda hava güzel olur hergün sporunu yap.inan daha da mutlu olacaksın ve bana sorarsan kimse için zayıflama sadece kendin ve mutluluğun için zayıfla o zaman inan herşey daha kolay oluyor.

kalori yada metabolizma diyetleri yapabilir misin acaba.. ben sana birkaç öneride bulunabilirim uyarsan çünkü gerçekten işe yaramıştı ben kullandığımda

canım ben 27 yaşındayım ve 94 kiloyum.hayatım boyunca çok zayıf olmadım ama 65 kiloyuda geçmedim.sınavlara hazırlanırken 80 kiloya çıktım ama geri verdim gel gelelim 3 sınıfta kilo almaya başladım.kendimi koyvermiştim hiç birşey umrumda değildi ve 85 kilolara kadar çıktım.mezuniyet fotolarımde şişman bir kızdım.eşimin ailesiyle bile tanışmaya gitmiyordum çünkü kiloluydum ve kendime hiç güvenmiyordum.zayıflamak için bende parmak attım,o duyguyu bilirim o kadar çok yersin ki pişman olup bütün yediklerini çıkarmak istersin.o kadar çok zayıflama hapı kullandım ki nerdeyse piyasadakilerin hepsinden(sakın deneme işe yaramıyorlar)2012 eylülde düğünüm oldu gene zayıflayamadım.çünkü metabolizmamın canına okudum.şimdi bir çok rahatsızlığım çıkıyor.bende de astım var ama o ilaçlar insanı mahveder bilirim.en son troidlerim az çalışıyormuş onu öğrendim.en kötüsü de bunların hepsini kendime ben yaptım.çok aç kaldım bünyem güçsüz düştü sonra çok yedim falan filan.benden sana tavsiye yol yakınken kendine çekidüzen ver.yaşın küçük metabolizman hızlı çalışıyor.diyetisyenler pahalı ama devletde de doktorlar var.dahiliyeye git kendini sevkettir.ben özelde de çok gittim devlette de hepsi aynı.biri hafta da bir çağrıyor biri ayda bir.ayrıca diyetisyene gitmende gerekmez yediklerine dikkat etsen bile veririsin.diyeisyende sana 1500 kaloriyi verip yollıcak.ayvalıkta okuyormuşsun oralarda hava güzel olur hergün sporunu yap.inan daha da mutlu olacaksın ve bana sorarsan kimse için zayıflama sadece kendin ve mutluluğun için zayıfla o zaman inan herşey daha kolay oluyor.

sabah sabah o kadar motive oldum ki anlatamam doğru bildiğim yanlışlardan dönmenin ne kadar iyi bi karar olduğunu anladım teşekkür ederşm ablacıım :) kansızlıkta var bende doktor bu yuzdende zayıflayamadıgımı soyluyo dırencım hıc yok cunku sadece dıyete degıl dıger hıc bıseye dırencım yok ama artık kararlıyım gercekten kararlıyım ve tesekkur ederiiiimm :)

Bugün başladım kızlar sabah kalktım süt içtim mercimek çorbası çok sevdiğim ve içebildiğim bi çorba sadece salça ve mercimekten çorba yaptım yağsız baharatsız filan her acıktığımda onu içeceğim ve africa mangoya devam. evde kendi çapımdada egzersizler yapıyorum cumartesi sevgilimle koşuya başlayacağız ve büyük ihtimal haftayada spor salonuna başlayacağım. bu arada yine haftaya karamaya kefir sipariş edeceğim inşallah kilolardan kurtulcam :) herşeyi haftaya erteliyorum diye kızabilirsiniz ama para haftaya gelicek o yüzden bu hafta kendi imkanlarımla zayıflıycam inşallaaah :)

okudum konuyla iilgili yazdıklarını. bence kendini harap etmişsin çok. ne kadra çok harap edersen o kadar çok kilo veremezsin ki. ben de yurtta kaldım, 4 çeşit yemeğim her gün önümdeydi. zayıflamak için sadece çorba ya da sadece sebze yiyip kalktım. arkadaşlarım cips, çikolata yerken yemedim. ünv'ye gayet kilolu gittim, ama okulun avantajlarından yararlandım, okulun spor salonundan mesela. valla o zaman aylık 8-10 tl verioduk spor salonlarına. spor salonuna gitmediğim günlerde gittim parkta yürüdüm, arkadaşlarım paket paket cips yerken, 1-2 tane alıp çekiyordum elimi. bunları yapman lazım. onlar yiyiyor diye, sen de yemek sorunda değilsin. 18 yaşındayken en son74 kg'yi gördüm, bugün 64.5 kiloyum. ve ben 6 aylık evliyim. sorsan herkese evlenince kilo alınır, der. eşime daha yağlı yemekler pişirirken, kendime yağsız ya da az yağlı yemekler pişiriyorum. evlendiğimden bu yana bu kulüpteki yarışmalarla 2,5 kg da vermiş oldum. her şey senin elinde. gece yemelerini hayatından kaldır. akşam yemeğinden sonra meyve ye. süt iç. hafif şeyler ye. daha önce verdiysen, şimdi de verirsin. ama vay efendim arkadaşlarım yiyiyor, dayanmıyorum, ben de yiyiyorum dersen, olmaz o iş. şimdiden vazgeç. kendi kontrolünü sağla. çok istiosa canın, 1 parça kopar arkadaşının hamburgerinden ye. ama bir parça. öyle de yaşarsın. hiçbir şey yapamıosan, olduğun yerde, kaldığın odada koş. kimse seninle dalga geçmez. zayıflayıp fit bi görüntüye kavuştuğunda imrenerek bakarlar.

canım benim seni benden iyi hiç kimse anlayamaz evet bende üniversite de kilo almaya başladım. yurt yemekleriyle başladı kilo problemim e benim çikolata ve kolaya da düşkünlüğüm ortada. ne güzel hayatındaki ilk sınavı atlatmış ve üniversiteye başlamışsın. ben üniversite 2. sınıftayken okulun spor salonuna yazıldım. and. ünversitesinde okudum bu arada. spor salonu o zaman çok kalabalık oluyrdu. her hafta sabahın 7 sinde gidiyordum kayıt yenilemek için. tabi bi süre sonra zor geldi ve bıraktım. derken eve çıktım arkadaşlarımla. incecik kızlardı hepsi de kilo sorunum olmama rağmen oturup onlarla gece makarna patates kızartmaları pizzalar yerdim. yine şişen ben oldum tabii:(
sonra spor salonu olan özel bi apartta kalmaya başladım. spor yapıcam ekstra spor salonlarına para vermeyeyim diye. 2 yıl boyunca apartın spor salonuna kaç kere gittin diye sorma 10 kezi geçmemiştir. önceki yaz bi arkadaşımın tavsiyesiyle ma...rs kullandım evet 60 kiloları gördüm sonra okul bitti kpss hazırlanmaya başladım ve ne oldu biliyor musun ben yine boğazımı tutamadığım için 70 kilolara geldim. üniversite yıllarımı 68 69larla harcadım. her yaz gelirken napcam şimdi nasıl denize gitcem diye sızlandım durdum bütün bunları yaparken yapmadığım tek bişey vardı kendime saygı duymak! bedenimi sevmek! hem kendimden nefret ediyordum hem de bunu değiştirmek için hiç bir şey yapmıyorum. yaşın daha çok genç. gerçekten çok genç şimdi ünv. yıllarımı düşünüyorum da neler neler yapabilirmişim.. bu arada zayıflama maceralarımda duyduğum en sık sözler senin yüzün zaten çokk güzell, kilo sana yakışıyo.zaten verirsin zamanla.. vsvs bunları sana söyleyen birileri varsa sakın inanma ben inandım da ne oldu. hayır, kilo kimseye yakışmıyor ve de zamanla verilmiyor. yakışmamasını da geçtim sağlına zarar veriyor. hareketlerini kısıtlıyor.. amacım seni kesinlikle üzmek değil. sakın beni yanlış anlama inan bana seni çok iyi anlıyorum. keşke ben de bu siteyi daha erken keşfetseydim. burada bi başlangıç yaptık. sonuna kadar da götüreceğiz. kilo almak gerçekten çok kolay istisnalar var tabii ki ama vermek inan bana çok zor. ama imkansız değil. bizim neyimiz eksik ki çıtır kızlardan biz de çıtır olucaz :):):)

biliyorum biraz uzun yazdım ama ne yapayım öyle ço dolmuşum kii her şeyi kendimize biz yapıyoruz..ve bunu değiştirmek de bizim elimizde.
bu arada zayıflayacağım diye zayıflama haplarını kullanmaktan vazgeç. çünkü seni zayıflatacak olan şeyler onlar değil SENSİN.
hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz. ve ben bunca yıllık zayıflama maceramda çevremdeki insanlardan görmediğim desteği bu forumda hiç tanımadığım karşılaşmadığım insanlardan gördüm. gerçekten de bana faydası çok oldu. hayatımda ilk defa bozmadan 6 gündür yediğime içtiğime dikkat ediyorum. vazgeçmicem sen de vazgeçme.

profiline dikkat etmedim varsa kusura bakma ama yoksa bunu yap takip etmek gerçekten çok iyi oluyor diyet gruplarında kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi başlık var. açıklamalı. ve kalorisepeti.com a üye ol
umarım seni kıracak bir şey söylememişmdir.

canım seni inan ki çok iyi anlıyorum çünkü ben de kilolarla boğuşuyorum.benim de düzenim üniverstde çok bozulmuştu.yurtta geç yatılır miller yapa bir ekmek arası yeşil biber domates zeytin al sana mis gibi kokar aç olmasan bile canın çeker ama sen sabredeceksin layt ürünler al çok pahalı değil ,

yumurta zaten bulunur,sadece yemek ye mesela ekmek yeme.

devlet hastaneleri artık çok ilgili ön yargılı olma hem parasız,TAHLİLERİNİi yaptır bir liste verirler ,takibe alırlar.

yürü mesela illa spor salonu şart değil ve belediyeler bile her yere spor aletleri koymuş...

naçizane fikrim bunalıma gireceğine çözüm üret,ben de 3,4 aydır 62,63 takıldım resmen sana fazla gelmeyebilir ama bana fazla ve eğer böyle devam edersem ben de diyetisyene gideceğim

başarılar,kendine iyi bak benim arkadaşlarımın deyimi ile(hepsi çıtır çünkü inatlaKİLOLARINI verdiler)EVRENE OLUMLU VE GÜZEL MESAJLAR VER.:42::42::42::42:

Son düzenleme:
Hepinize çoook teşekkür ederiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :) beni çok iyi anladığınızı ve desteklediğinizi gördükçe daha çok motive oluyorum ve iyi ki bugün o abur cuburları yemedin kararlısın dilek diyorum :) diyetisyen araştırdım fakat burada yok :( evde kendı capımda spor yapıyorum sımdı ama cumartesı gunu spor salonuna baslayacagım. VEEEEEE KİLOLU OLMAK BENİM KADERİM OLMAYACAK ÇITIIIR KIZ OLACAĞIMMMMMMMMMM :)

Dün akşam yemekte pizza vardı ve ben 1 yada 2 yemem gerekirken yarım pizza yediiiiimmm :) bugün okula gitmeden sebze yemeğimi yiyip sporumu yapıcam :) Baya bi azim var bendee hadi bakalım :))

Metabolizma diyeti listesi

1. Gün

Kahvaltı

Sütsüz şekersiz çay/ kahve (tatlandırıcı kullanabilirsiniz.)

Öğle

2 katı pişmiş yumurta
1 fincan pişmiş ıspanak

Akşam

1 marul ve kereviz salatası
170 gr biftek, kızarmış

2. Gün

Kahvaltı

1 adet Ülker krim kraker

Öğle

170 gr ızgara biftek

Akşam

225-285 gr sosis

3. Gün

Kahvaltı

1 adet Ülker krim kraker

Öğle

2 katı yumurta
1 fincan yeşil fasulye
1 fincan domates

Akşam

1 fincan yeşil fasulye / domates salatası
225-285 gr sosis

4. Gün

Sabah

1 adet Ülker krim kraker

Öğle

1 katı yumurta
1 fincan çiğ havuç

Akşam

1 fincan yoğurt
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir

5. Gün

Kahvaltı

1 çiğ havuç
1 limonun suyu

Öğle

115-170 gr kızarmış balık filetosu
domates salatası

Akşam

115-170 gr biftek
yeşil salata

6. Gün

Kahvaltı

Öğle

115-225 gr, derisi ayrılmış ızgara tavuk

Akşam

2 katı yumurta
1 çiğ havuç

7. Gün

Kahvaltı

Limonlu çay

Öğle

115-225 gr ızgara biftek
1,5 fincan meyva

Akşam

Makul bir akşam yemeği..
---
Canım sanırım 2 hafta sonunda 7 kilo verileceği iddia ediliyordu bu diyeti uygularsak ama ben 9 günde 5 kilo vermiştim bende gerçekten işe yaradı biftek yerine bimden aldığım hafif nuggetlarla veya çok az sebze yemekleri geçiştirmiştim ama.. :D

Göbeğim gitti gitti gittiiii :D tamam hepsi gitmedi tabikide ama gittiği gerçekten çok belli ve 2 kilo vermişim bile been :D ama gribimde o yuzden hiç bişeyde yiyemiyorum :(

canım ben yiyip yiyip kilo alamayan bi ablan olarak şu an sana çok kızıyorum. sakın nispet gibi algılama ben hiç memnun değilim bu durumdan, iştahım genel de fena değildir ama biraz azalsın az yiyim anında tıkır tııkır gidiyo kilolar, ergenlik dönemim bunalmlarla geçti bu zayıflık yüzünden. şimdi toparladım biraz 53-54 kilolardayım ama 3gündür hastaydım hemen 2 kilo vermişim ne popo kalmış ne meme. yani ben yarım kilo alıcam diye kusa kusa zorla yemek yediğimi bilirim. ben bunu yapıyosam iyi görünmek için, sen de o yarım kiloyu vermek için tersini yapıcaksın. yemiyceksin. önce sağlam bir diyetisyene gidiceksin. nerde yaşıyosun bilmiyorum, keşke bursa'da olsan, sana annemin gittiği muhteşem diyetisyenin adını verirdim. bölgesel kilo verdiriyo inanılmaz. araştır iyi bir diyetisyen bul kendine şu güzel yaşını ziyan etme

Abla ben bursadayim verebilir misin acaba diyetisyenin adini

Back
X