18 yaşındayım ben ve 85 kilo rahat varım. 85 kiloyu en son gördüğümde 3 sene önceydi. Zamanla 80lere düştüm ve 3 sene 79 80 arası gidip geldim. Sonra birden aşık oldum sonrada aşık olduğum adam tarafından terk edildim. Hırs yaptım 2 ay içinde 80 kilodan 68 kiloya düştüm beni gördüğünde dilek sen korse mi giydin nasıl incelmişsin bile diyebildi ve geri başladık. onun beni bırakma sebebi kilolarım değildi aksine daha çok kilo almamı kimsenin beni beğenmemesini benim hep ona kalmamı istiyodu inadına 12 kilo verdim. Sonra kazandım üniversiteyi üniversiteye geldiğim ilk andan itibaren makarnalar kızartmalar gece yemekleri burgerlar çikolatalar kolalar. yaptıgım diyet gitti 40 beden giyen ben rahat 44 beden giyiyorum şimdi. midem sürekli kazınıyo sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ve yiyorumda. Şimdi africa mangoya başladım 4 gündür içiyorum ama hayvan gibide yemek yiyorum sürekli yiyorum canım ne isterse ve çok rahatsızım artık zayıflamak istiyorum sonunda ölüm bile olsa ben 20 kilo vermek istiyorummmm!!! Ama yapamıyorum olmuyo mideme aklıma dur diyemiyorum tam diyete başlıyorum herşey bozuluyo herşey gidiyo. Sürekli çora iç dilek diyorum midemi bulandırıyo sürekli kus artık parmak at kus ve öyle zayıfla yeter ki incel diyorum yapamıyorum onuda. Astım hastasıyım kortizonda kullanıyorum onu kullandıkça iyice şişiyorum kullanmazsam nefes alamıyorum. Nolur bana yardım edin lütfen