• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuş mu..?

bence çok hoş durmuş sen öle baktığın için öle görüosun çok şık duruyo güzel olmasa biride çıkıp güzel olammış derdi eminim:)
içini ferah tut güzel olmuş :)))))))
ayrıca tarçınlar çok iyi ya hemen deniyciğim

Bencede güzel olmuş. Halınla sehpanla gayet uyumlu asıl gümüş olsaydı sırıtırdı ve soğuk dururdu diye düşünüyorum. İçine sinsin gerçekten. Ağız tadıyla güle güle otur. Bu arada tarçın benimde hoşuma gitti bende yakında yeni evime geçicem yeni dekorasyonumda bende kesinlikle kullanacam :34:

Bana göre ayna çok sırıtmıyor ama sizi rahatsız ediyor : )

Bende önerimi sunayım aynanın üzerini kapatıp istediğiniz bir renk seçip

sprey boyayla boyayabilirsiniz diye düşünüyorum...

Folyo zamanla sorun cıkarabilir boya en kalıcı çözüm bence.:34:

sağol canım yorumun için sen boya diyince benimde aklıma bişi geldi.. :16: ben ahşap boyama kursuna gitmiştim orda kullanılar kalemler vardı o tarz birşeyle sadece gri desenin üstünden geçebilirim gibi geliyor hemde çok güzel olur gibi..
:71:

aslında kendiniz yapabilir misiniz ? bilmiyorum ama aynayı zımpara yapıp üstüne beyaz boya yapabilirsiniz ?
Yorumun için çok teşekkür ederim canım.. :71:

bencede olmuş..
güle güle kullan...

bence tamamdır gerçekden çok hoş durmuş :34:

Çokda güzel olmuş.
Tarçınlar iyi fikir bende mi denesem acaba:)

bence çok hoş durmuş sen öle baktığın için öle görüosun çok şık duruyo güzel olmasa biride çıkıp güzel olammış derdi eminim:)
içini ferah tut güzel olmuş :)))))))
ayrıca tarçınlar çok iyi ya hemen deniyciğim

Bencede güzel olmuş. Halınla sehpanla gayet uyumlu asıl gümüş olsaydı sırıtırdı ve soğuk dururdu diye düşünüyorum. İçine sinsin gerçekten. Ağız tadıyla güle güle otur. Bu arada tarçın benimde hoşuma gitti bende yakında yeni evime geçicem yeni dekorasyonumda bende kesinlikle kullanacam :34:

Oldukça güzel.. Ben tarçın fikrini çok beğendim:)

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar.. sağolun valla doğru gerçekten çok uyumsuz olsaydı mutlaka söylerdiniz zaten bir KK nın hanımlarının fikrine güveniyorum...:34: tarçınları da aslında düzine gibi soft renk bir kurdeleyle bağlayıp koyacaktım kararsız kaldım böyle oldu... o lale gibi şeyin içindekiler eşimin bana aldığı çiçeklerin herbirinden bir parça aldım açık renk kurdeleyle bağlayıp içine koydum ne bileyim kendi çapımda yapıyom işte bişiler...:1: fikri beğenmenize çok çok sevindim bu arada.. :17:

Halınla güzel uyum sağlamış canım. için rahat olsun. Güle güle eskit:1:

çok güzel olmuş aksesuarları nerden aldınız acaba
Sagol canim caddemarktan aldım hepsini çok memnun kaldim kac kere aradilar vede ben turkiyenin bir ucunda oturuyorum 1.5gun sonra elimdeydi şok oldum...:)

Halınla güzel uyum sağlamış canım. için rahat olsun. Güle güle eskit:1:

Cok tesekkur ederim canim...

bence canım çok güzeller hiç değiştirme derim koltuklarınlada uymus....
hangi int.sitesinden aldınız acaba gerçekten benim çok hosuma gitti..

Son düzenleme:
bence canım çok güzeller hiç değiştirme derim koltuklarınlada uymus....
hangi int.sitesinden aldınız acaba gerçekten benim çok hosuma gitti..

çok teşekkür ederim canım siz yorum yaptıkça içim baya rahatladı.. gözüme baya hoş gelmeye başladılar.. :):):)

caddemark diye bir internet sitesinden aldım canım.. memnun kaldım birebir ilgilendiler...

Back
X