- Konu Sahibi chemengg41
SİLİNDİ..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cok begendım canım bence olmuş tarçınlar da cok hoş durmuş bu arada mobilyanın renginide cok begendım
olmaz mı olmuş tabi ,harika olmuş hemde ,bu dekorasyona bu gold renk giderdi zaten ,gümüş rengi hiç olmazdı ,güle güle kullan sıkıntı etme ..ben çok beğendim ..ayrıca beyaz ile krem de öyle kötü durmuyor ..
koltuklar bunlar canım reimler biraz kötü oldu kusura bakam..:)
Eki Görüntüle 822804 Eki Görüntüle 822805
Merhaba hanımlar.. Benim evimin eksiği gediği çok.. Kısa bir süre önce apar topar salonuma bu aksesuarları aldım bir internet sitesinden.. Bulunduğum yerde bu tarz şeyler alabileceğim bir yer yok o yüzden her şeyimi internetten alıyorum..
Bir türlü içe sinmediler tam olarak.. Çok mu abes duruyor..? Krem yerleri beyaz gözüküyordu nette.. Tabi beyaz lakenin üstüne koyunca hepten belli oldu..Ne yapsam boyasam mı..? Yoksa gerek yok mu..? Fikre ihtiyacım var..
Bu arada masanın olduğu yerde gümüş rengi gibi aynalı bir saatim var onunla yan yana görünce hepten sırıtıyor..
![]()
![]()
![]()
olmaz mı olmuş tabi ,harika olmuş hemde ,bu dekorasyona bu gold renk giderdi zaten ,gümüş rengi hiç olmazdı ,güle güle kullan sıkıntı etme ..ben çok beğendim ..ayrıca beyaz ile krem de öyle kötü durmuyor ..
Çok güzel olmuş,çok beğendim![]()
caım valla koltukların da çok rahat görünüyorlar güle güle otur dekor objelerin de çok güzel olmuş hiiiç kafana takma o tarçınlar da çok dahice :) süpersin güzel güle otur![]()
Merhabalar;
Gayet şık duruyor objeleriniz ben çok beğendim..
Sizde baktıkça keyiflenin içinize sinsin harika
Tarçın kokulu evinizde mutluluklar keyifle oturun![]()
canım bence koltuklarınızda çok güzel aksesuarda çok hoşuma gitti yanlız ayna bana sırıtıyor gibi geldi onun rengini degiştirme imkanın yok mu ??
objelerin beyaz olsaydı asıl çok çiğ kalırdı..
koltuk beyaz. konsol beyaz..
sadece ayna biraz belki sırıtıyor içlerinde ama ben beğendim. güle güle oturun.
olmuş canım çok güzell olmuş hemdeee
bence de hoş olmuş ben bi karar veremiyorum ya sanki piyasada aksesuar kalmadı gibi geliyor..sanki hiç biri evime uymuycakmış gibi:)
sen de aynanın o bölgesine yapışkanlı folyolar varmış bak bakalım koçtaşta falan eğer beğendiğin mosel renk olursa yapıştırıverirsin