Olmuş mu..?

olmuş canım zamanla daha da zenginleştirirsin takip et interneti sen davam et. Tarçınlar da çok iyi fikir :)
de ya koltuğun hoşuma gitti sanki hepsini çekebilir misin onu görmek istiyorum sakıncası yoksa ?

Son düzenleme:
sağol canımy a valla ne bileyim işte pek kabiliyetim yok bu dekorasyon kounusunda millete bakıyorum nelerden neler çıkartıyorlar..
koltuğu koyarım tabi canım.. 2 dk sonra geliyor...:)

olmuş canım zamanla daha da zenginleştirirsin takip et interneti sen davam et. Tarçınlar da çok iyi fikir :)
de ya koltuğun hoşuma gitti sanki hepsini çekebilir misin onu görmek istiyorum sakıncası yoksa ?

koltuklar bunlar canım reimler biraz kötü oldu kusura bakam..:)
$Snapshot_20131004_1.webp$Snapshot_20131004_2.webp

ben cok begendım canım bence olmuş tarçınlar da cok hoş durmuş bu arada mobilyanın renginide cok begendım

ben cok begendım canım bence olmuş tarçınlar da cok hoş durmuş bu arada mobilyanın renginide cok begendım

sağol canım ya inan böyle söyledikleri zaman tamam bende kendi kendime iyi iyi diyorum ama bazen çok gözüme batıyor hep hayalimde gümüş renkli bişiler vardı bunuda nasıl olduysa aldım eşim kızar diyede iade edemedim öyle oldu yani..:) sağol canım yorumun için..

olmaz mı olmuş tabi ,harika olmuş hemde ,bu dekorasyona bu gold renk giderdi zaten ,gümüş rengi hiç olmazdı ,güle güle kullan sıkıntı etme ..ben çok beğendim ..ayrıca beyaz ile krem de öyle kötü durmuyor ..

olmaz mı olmuş tabi ,harika olmuş hemde ,bu dekorasyona bu gold renk giderdi zaten ,gümüş rengi hiç olmazdı ,güle güle kullan sıkıntı etme ..ben çok beğendim ..ayrıca beyaz ile krem de öyle kötü durmuyor ..

Çok çok teşekkür ederim canım ya valla içimi acayip rahatlattın.. Allah razı olsun cidden kafaya takmıştım iyi ki gümüş almamışı o zaman..:9:
:71:

Merhabalar;

Gayet şık duruyor objeleriniz ben çok beğendim..

Sizde baktıkça keyiflenin içinize sinsin harika

Tarçın kokulu evinizde mutluluklar keyifle oturun :16:

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar.. Benim evimin eksiği gediği çok.. Kısa bir süre önce apar topar salonuma bu aksesuarları aldım bir internet sitesinden.. Bulunduğum yerde bu tarz şeyler alabileceğim bir yer yok o yüzden her şeyimi internetten alıyorum..
Bir türlü içe sinmediler tam olarak.. Çok mu abes duruyor..? Krem yerleri beyaz gözüküyordu nette.. Tabi beyaz lakenin üstüne koyunca hepten belli oldu.. :14: Ne yapsam boyasam mı..? Yoksa gerek yok mu..? Fikre ihtiyacım var..
Bu arada masanın olduğu yerde gümüş rengi gibi aynalı bir saatim var onunla yan yana görünce hepten sırıtıyor..:50:

gpqw.jpg

irvk.jpg

axsl.jpg

canım bence koltuklarınızda çok güzel aksesuarda çok hoşuma gitti yanlız ayna bana sırıtıyor gibi geldi onun rengini degiştirme imkanın yok mu ??

objelerin beyaz olsaydı asıl çok çiğ kalırdı..

koltuk beyaz. konsol beyaz..

sadece ayna biraz belki sırıtıyor içlerinde ama ben beğendim. güle güle oturun.

bencede gümüş gitmezdi bu renk daha hoş olmuş

Çok güzel olmuş,çok beğendim :34:

caım valla koltukların da çok rahat görünüyorlar güle güle otur dekor objelerin de çok güzel olmuş hiiiç kafana takma o tarçınlar da çok dahice :) süpersin güzel güle otur :52:

Merhabalar;

Gayet şık duruyor objeleriniz ben çok beğendim..

Sizde baktıkça keyiflenin içinize sinsin harika

Tarçın kokulu evinizde mutluluklar keyifle oturun :16:

canım bence koltuklarınızda çok güzel aksesuarda çok hoşuma gitti yanlız ayna bana sırıtıyor gibi geldi onun rengini degiştirme imkanın yok mu ??

objelerin beyaz olsaydı asıl çok çiğ kalırdı..

koltuk beyaz. konsol beyaz..

sadece ayna biraz belki sırıtıyor içlerinde ama ben beğendim. güle güle oturun.

Çok teşekkür ederim kızlar fikirlerinizi benimle paylaştığınız için.. Tarçınları koksun diye koydum oraya ama nedense kokmuyorlar...:):):)

Aynanın yanındaki gri desenle objeler uyumlu değil benimde gözüme çok takılıyor o kısıma ne yapabilirim hiç bilmiyorum ki..??? Ayna yemek takımının kendi aynası şekli falan hoşuma gidiyor ama işte altın rengiyle uyumlu olmadı..:( Ayna konusunda tamamen değiştirmi demek istiyorsunuz..? Gerçi bunu yapamam büyük ihtimal ama.. Yada gri desenli kısmamı bişi yapsam..?

Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için ..

bence de hoş olmuş ben bi karar veremiyorum ya sanki piyasada aksesuar kalmadı gibi geliyor..sanki hiç biri evime uymuycakmış gibi:)
sen de aynanın o bölgesine yapışkanlı folyolar varmış bak bakalım koçtaşta falan eğer beğendiğin mosel renk olursa yapıştırıverirsin

olmuş canım çok güzell olmuş hemdeee

Sağol canim sizden böyle olumlu yorumlar alınca daha iyi oldu..

bence de hoş olmuş ben bi karar veremiyorum ya sanki piyasada aksesuar kalmadı gibi geliyor..sanki hiç biri evime uymuycakmış gibi:)
sen de aynanın o bölgesine yapışkanlı folyolar varmış bak bakalım koçtaşta falan eğer beğendiğin mosel renk olursa yapıştırıverirsin

Aynen canım ya bende ne alacağımı şaşirdım en sonunda gittim bunları alabildim işte. Aynaya bi çare bulacam artık cidden gözüme batıyor... sağol yorumun için..

Bana göre ayna çok sırıtmıyor ama sizi rahatsız ediyor : )

Bende önerimi sunayım aynanın üzerini kapatıp istediğiniz bir renk seçip

sprey boyayla boyayabilirsiniz diye düşünüyorum...

Folyo zamanla sorun cıkarabilir boya en kalıcı çözüm bence.:34:

Son düzenleme:
aslında kendiniz yapabilir misiniz ? bilmiyorum ama aynayı zımpara yapıp üstüne beyaz boya yapabilirsiniz ?

Back
X