Ölmek istiyorum

Eğer burnunda sorun yoksa sağlık açısından gerçekten olma hiç Bir şekilde burnun eskisi gibi olmuyor burun estetiği olmak kolay sonraki süreç çok Zor öyle basit değil inan ki bilmiyorum ben ümidimi kestim herşeyden

Yok ya kesme valla .yaparlar ya doktorlar kimleri kimleri baştan yaratıyor ama iyi bi doktor bulmak şart .Hayattan ümidini kesme .Araştır ya internette her türlü bilgiye ulaşıyoruz bu dönemde vardır tabiki senin burnunu tekrar yapacak bi doktor .Kadınlar kulübünde bile bir sürü insan var tekrar estetik olan araştırırsan bulursun .Sakın intiharı düşünme .Bak ben 23 yıldır laz burnuyla yaşıyorum Ne dalgalar geçtiler biliyo musun teyze bile bu kızda ne burun var demişti daha yaşım 9 sonra dugun öncesi yaptığımız bi kahvaltıda adamın teki yine burnu baya büyük demişti .ama yinede insanlardan çirkin olduğumu duymadım burun kimseyi başlı basına güzel ve çirkin yapmaz zaten .Makyaj yap güzel kıyafetler giyin dışarıya adım at korkma .Ve pozitif düşün hayatta negatif düşündükçe her şey daha kötüye gidiyor.

bazen acı verici olaylarda kendini, tüm bunları sadece sen yaşıyormuşsun gibi hissedebilirsin, anlıyorum. Hepimiz geçtik bu yollardan. Şu an en mutlu olanda gençliğinde neler neler yaşadı biliyor musun? 20li yaşlar duygusal gücün daha az olduğu ama tam aksine aynı zamanda bir çok sorunla baş ettiğimiz yıllar olabiliyor. Hepimiz ama hepimiz, tüm insanlar çok ağır şeyler yaşadık bir dönem hayatımızda. Uzunda sürdü. Çok yıprandık ve yorulduk. Ölüm aklımızdan geçti. Ama su akıp yolunu buluyor. Bir dönem üst üste acılar geliyor ve ölmek istiyorsun ama sonra bir dönem üst üste mutluluklar geliyor, öyle mutluluklarki, gece yatınca her şeye şükrederken mutluluktan ağlıyorsun. Hiç o anları merak etmiyor musun? Hiçbir acı sonsuza kadar sürmez emin ol. Şimdi sabredersen, hayal bile edemeyeceğin güzellikler geliyor. Sakin ol

İnsan kaybettiklerinin değerini sonradan anlıyor revizyonu bekliyorum artık yapacak başka birşey yok üzgünüm keşke girmeseydim bu topa Allah yardım etsin inşallah

İnşallah ileri ki zamanda gülüp gecerim bu duruma nasıl olacak bilmiyorum bakalım

İnşallah ileri ki zamanda gülüp gecerim bu duruma nasıl olacak bilmiyorum bakalım
öyle olacağından emin olabilirsiniz. Gülüp geçeceksiniz..Bu hiç sekmez....! hatta buna bu kadar takılırsanız ileride kendinizi suçlayacaksınız ve 'neden buna o kadar üzülmüşüm, birşey yokmuşki aslında' diyerek... Ben sizi çok iyi anlıyorum, sizin yaşlarınızda aşık olduğum kişiden ayrılınca, kuaför saçımı yanlışlıkla çok kötü ve kısa kesince, kendime güzel kıyafet alacak param olmayınca, özgüvensizliğimden insanlarla doğru iletişim kurup yada onlarla düzgün ilişki yaşayamadığımı görünce.. uzar gider.. hep kendimi suçlar, ağır depresyonlara girer, kendimi değersiz hissederdim... ama bu düşünceler zamanla öyle bir gidiyorki size anlatamam. Aşırı aşırı mutlu olduğunuz günlerde geliyor.. sorunlar yine ara ara olsa bile 'amaaan puff bu ne ki' dediğiniz zamanlar geliyor, geçmişe dair üzüldüğünüz şeylerden pişmanlık duyuyorsunuz... yinede sizi anlıyorum erken 20li yaşlarda problemler çok büyük görünüp sizi aşırı yıpratıyor, ama bunlar aslında büyük problemler değil :) Sadece siz çocuk ve büyüme evresi arasında olan bir bireysiniz, o kadar :) hepsi geçiyor... Gelecekte gelecek mutlulukları merak edin ve sakin olun, çünkü çok büyük mutluluklar gelecek

İnsan kaybettiklerinin değerini sonradan anlıyor revizyonu bekliyorum artık yapacak başka birşey yok üzgünüm keşke girmeseydim bu topa Allah yardım etsin inşallah
Revizyonu ayni doktora yaptirmamani oneririm.biraz para biriktir ve iyi bir doktora git.acele etme cok gencsin o burun daha gelisme surecinde ve degisiyor bi otursun.ben 18 imde olmustum ilk ameliyati.bucak degince buyudu resmen bi itursun yasin bi 26 olsun bejle ve sabret lutfen.ve para biriktir

İnşallah en kısa sürede unuturum bunlari geçip gider herkes birşeyler yaşar doğrudur bir sürü insanın derdi sıkıntısı var şükrediyorum Allah'a herşey yoluna girer en kısa zamanda tşk ederim

Ben beklemek istemiyorum burnumun oturmasını bkliyom o kadar yıl bekliyemem yani inşaallah düzelir

Anladığım kadarıyla Estetik ameliyatı olmuşsun ameliyatın istediğin gibi olmamış. Bunlar ne yaziki hoş olmasa da yaşanan şeyler

Öncelikle şu intihar düşüncesini tamamen at zihninden sonra piskolojik destek alın ardından sakin bir kafayla estetik faciaları düzelten çok mükemmel doktorlar var. bunları araştırın.

Evet öyle gerçekten çok kötüyüm psikolojim yok yani naocagimi bilmiyorum

Evet öyle gerçekten çok kötüyüm psikolojim yok yani naocagimi bilmiyorum

Sizi çok iyi anlıyorum. Zaten böyle bir yaşayan birinin sağlıklı bir piskoloji de olması beklenemez. Henüz 20 yaşındasınız akıllıca ve doru hareket ederseniz önünüzde çok güzel hayatınız olacak.

Daha önce de belirttiğim gibi önce bir sakinleşin. Ardından işinin ehli olduğundan emin olduğunuzu bir doktor bulun.

Birde şunu ekliyim kadınlarda kötü ameliyat edilen burunları düzeltmek daha kolay.

Evet genç yaşlarımda hayatımı zindan ettim inşaallah düzgün Bir doktor bulup düzelir durum

N Nofa güzel kızım ,bak bende tam 48 yaşina geldim burun ameliyatı olcağim inşallah.
Öyle çirkin büyük burnum varki malesef onunla özgüven diye birşey yoktu .Ne doğru düzgün giyinirdim nede süslenir gezerdim .Çok zaman resim bile çekilmek istemezdim .
Çünkü kendimi çirkin biliyordum , çünkü kimse bana güzelsin demiyordu.
Hayatımı doya doya yaşayamadim ,istediğim gibi yaşamadim hep kendimi baskiladim ,önüme duvar ördüm.
Bazen eski resimlerime bakıyorum,ya niye bunu kendime yaptım diyorum gayet güzel ve alımlı bir kizmişsim .
Hiç de çirkin değilmiş sim .
Kendime acı çektirdiğime yanıyorum ,niye bunu kendime yaptım?
Kendi kuruntumdan ,kendi kibirimde ve kendimi değersiz hissetmemden.
Anlıyorum şimdiki burun eskiye göre daha kötü ama bak bir kere cesaret etmişsin yaptirmişsin yani kısa zaman içinde revizyon yaptırırsın.kurtulursun .
Benim gibi 40 li yaşlari beklemezsin.

Hiç birşey içimden gelmiyor yapmak diyorsun ,gelmesin .şart koy mecbur yapılacak istesende istemesende .
Nasıl oruçta nefsimizi terbiye ediyoruz iftara kadar yemeden içmeden kötü söz kullanmadan ,kötü düşünmeden ibadet ediyoruz .
Aynen şimdide ,insan beyni miskindir tembeldir ve sen istesende istemesen de gideceksin duşunu alacaksın .
Saçını tara güzel bir parfüm o bile düşüncelerini acar.
Pis vücutta pis düşünceler birikir .
Inancliyim diyorsun madem ,duş yaparken tövbe et .
Allah'ım nefsime hakim olamadım lütfen beni af et
Özür dilerim
Seni seviyorum,kendimi seviyorum
Teşekkür ederim
ho’oponopono tekniği

Ne derdin varda ölmek istiyorsun tahmin ediyorum ama inşallah ben yanılıyorumdur

Aman bi burun ameliyatından bunalım yaşamışsın ne üzüldüm beee , o depremde nice insanlar ana babasını kaybetmiş canlar yanmış seninkide dertmi yahu Allah akıl fikir versin

Onkoloji hastanesine bir git bak
Senim yerinde olmak isteyen ne çok insan var

Canım estetik işleriyle çok ilgili biriyim hatta bir sürü estetik de yaptırdım. O yüzden sana samimi olarak söylüyorum burnunu revizyon ile çok güzel hale getirebilirler. Bunun için sakın üzülme. Kıkırdak ekleniyor, burnun çok küçülmüşse bile onu tekrar yapılandırıyorlar. Bunun için intiharı düşünmek çok saçma. Seni ameliyat eden doktora da dava açabilirsin. bu konularda iyi olan avukatlar var onlarla görüşürsün sana yol gösterirler. Bu konuda yardımcı olabilirim.
Sevgili olayını da geç şimdi seviyordun 3,5 yıl sonra ben bu çocuğu mu sevmişim diyeceksin. Kafanda kaval yelleri, hormonlar tavan. O yüzden cinsel çekimi aşk sanıyor insan o yaşlarda. Zamanla düşünceler değişiyor ve o yaşlarda yaşanan ilişkilerin aşk, sevgi olmadığını anlıyor insan.
Psikiyatriye gitmen gerek. İlaçlar gayet de işe yarıyor. 1 ay kullandıktan sonra etki etmeye başlıyor. Psikiyatriye gitmek ayıp değil, kimse gülmez sana. İlla herkese de duyurman gerekmiyor gittiğini, kendin git doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…