Ölmek istiyorum

Umarım en kısa zamanda kendime gelirim hiç umudum Yok Allah yardım etsin bana çok zor gerçekten çok Zor

Keşke bitse herşey Hergun daha çok ölüyorum direnmeye çalışıyorum ağlıyorum elimden birşey gelmiyor çaresizim

Sen psikolojiyi biliyon çökmüş durumdayım keşke herşey eskisi gibi olsa

Etrafımda onca insan var sadece neden ben diyorum güzeldim zaten mahf ettim kendimi Maymun gibi oldum

İyi olmaya çalışıyorum
İyi ol güzelim bak burda ne güzel örnekler var. Demek ki hiç bir şey bitmiş değil. Hayat devam ediyorsa ümit de vardır. Hadi bir silkelen şöyle kendine gel. Sana kendini iyi hissettiren şeyleri hatırla ve bir yerden yapmaya başla. Kös kös oturmak seni dibe çekiyor.

Evet odaya tıkanip kaldım kimseyle görüşmüyorum konuşmuyorum en dibi yaşıyorum şuan yanımda hiç kimse yok kardeşim bile gözümde yaş kalmadı toparlanamiyorum

Allahın gücüne gider böyle seyler söyleme canım Allah korusun beteri başına gelmesin.
Psikolojik tedavi görmen şart. İntiharı düşünüyorsun psikiyatri acile gitmelisin.
Napcm bilmiyorum yaşamak istemiyorum gerçekten umudumu kestim herşeyden hiç birşeyi kimseyi istemiyom

Sen psikolojiyi biliyon çökmüş durumdayım keşke herşey eskisi gibi olsa
Her sey eskisinden iyi oluyor güven bana.benimki kadar kotu burun gormemistim ben.senin onceligin burun degil su an.parani kazanabilmek.bunun icin bi plan yap vevuygula.etrafindakilerin seni yonlendirmesine izin verme.güçlü ol ve savaş.intiharda neymis be kizim.savasip istediklerini elde edince gücünün farkina varinca bu dusuncelerine guleceksin.

Deniyorum olmuyur sorun şu insan içine çıkamıyorum kendimi mahf ettim Zarar veriyorum kendime duş bile almıyorum hayattan zevk almıyorum haklısınız ama elimde değil olmuyor

İntihar etmek çok büyük günahmis araştırdim baktım affı yokmuş Allah katında başka çare olmayınca sonuç olarak akla Bir tek o geliyor

Deniyorum olmuyur sorun şu insan içine çıkamıyorum kendimi mahf ettim Zarar veriyorum kendime duş bile almıyorum hayattan zevk almıyorum haklısınız ama elimde değil olmuyor
Bak depresyon belirtisi bunlar.bir doktora gidebilsen devlet hastanesi de olur.sana ilac baslar ve bunu asarsin.su an burnundan dolayi disari cikmak istemiyorsun.bu mukemmelliyetciligunden kaynaklaniyor aslinda.su an mukemmel olma zamani degil ama.su an gayret gosterme zamani nofa.bir iki yil cabala.olacak goreceksin.yeter ki bir yol ciz kendine.yeme,icme,calis.para biriktir ve o ameliyati ol.benim burnumu duzelten doktorun adini da veririm sana.sen plan yap.once depresyonu atman icin psikiyatr ve ilac.sonra ailenin baskisindan kurtulmak ve iş.sonra burnu yaptirip yolumuza bakiyoruz.hadi silkelen!

Doktordan çekiniyorum nasıl anlatsam ona bilemedim ameliyat olduğunuz doktorun ismi ne acaba yardımcı olursanız sevinirim gerçekten aşmak istiyorum bunlari

Çok üzüldüm senin adına canım benim ama sen kendine değer vermezsen onemsemezsen kimse vermez aktivite oluştur boş kalma kitap oku gez nefes al hep vaktini doldur birşeylerle yoksa düşündükçe daha da kötü olursun

Yapacak başka birşey yok haklısın

Merhaba bana da adını yazar mısınız özelden

Sizin de mi burnunuz öyle
Benim burnumda çok kötü estetik olmayı düşünüyorum ama sen bunun icin intihar etme ya doktorlar düzeltir kemik falan bile ekliyorlarmış .Yüz nakli yapılan dönemde bunun icin ölmeyi düşünme valla çaresiz bi dert değil üzme kendini .Bir sürü insan var iki kez estetik olan mesela ünlülerden tuvana Türkay iki kez burun estetiği olmuş son hali ne kadar güzel kadın inşallah seninde düzelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…