Ölmek istiyorum

Emin ol değişebilir… yıllar önce bunları düşünüyordum ve hayat hep böyle gidecek sanıyordum. Değişecekse bile benim bu değişim için enerjim yok diyordum. Şimdi bakınca çok uzak geliyor, hiç yaşanmamış gibi. Senin de böyle olabilir, bu ihtimal varken asla ama asla pes etme. O zaman, bu yaşadığın günler çok çok uzak görünecek sana
Umarım en kısa zamanda kendime gelirim hiç umudum Yok Allah yardım etsin bana çok zor gerçekten çok Zor 😓

bunu insanları üzmek ders vermek için yapıyorsan yapma olan gidene oluyor,geride kalanlar hayatına devam ediyor,kendin için yapıyorsan,ölmekten daha iyi altarnatifler var,dibi gördün,insanları tanıdın,dersler aldın,artık daha olgun bir insansın,gerçek dünyayı ve insanları tanıdın,bu seni incitmek üzmek yerine seni güçlendirmeliydi,hayatına kararlı ve güçlü bir insan olarak devam edersen bir kaç hafta sonra bu düşüncene güleceksin,benimde çok zor bir hayatım oldu,çok toy çok saf olduğum sürekli üzüldüğüm bir zamandı,ama öğrendim,ögrendikçe geliştim,olgunlaştım ve üzüldüğüm, düşündüğüm tek saniyeme değmediklerini anladım,ciddiye alınmayacak kadar önemsizler aslında sizi üzen insanlar,hayatınıza etki etmelerine izin vermeyin bu ucubelerin,kendiniz için yaşayın mutlu olun....
Keşke bitse herşey Hergun daha çok ölüyorum direnmeye çalışıyorum ağlıyorum elimden birşey gelmiyor çaresizim 😓

Canim ayni durumdaydim.18 yasimda guzelim burnunu su an cok da unlu olan bir dr mahvetmisti.samimiyetle soyluyorum sana yuzumun ortasinda sacma bir yapi vardi.hatta revizyin ucin gittigim pek cok dr yapmak istemedi.bi tanesini hic unutmuyorum bu burun degil artik normal degil demisti.
Yaptirdim 10 yil sonra yaptirabildim yeniden.zir bi ameliyatti ama su an cok guzel oldu.ayrica dolgular falan da yaptirinca gayet guzelim.ölmeye degmez.hayatta istedigin sey guzel olmaksa elde edersin.paraysa elde edersin.yeter ki güçlü ol.kazan.
Sen psikolojiyi biliyon çökmüş durumdayım keşke herşey eskisi gibi olsa 😓

Ya 20 yaşındasın daha sen.
Neler neler yaşayacaksın,göreceksin daha. Hayat inişli çıkışlı herkes bazen üzülüp,bazen mutlu oluyor,bazen dibe batıyor vs vs ama bu yaşta bu kadar umutsuz olunmaz.
Lütfen topla kendini.
Etrafımda onca insan var sadece neden ben diyorum güzeldim zaten mahf ettim kendimi Maymun gibi oldum 😞

İyi olmaya çalışıyorum 😞
İyi ol güzelim bak burda ne güzel örnekler var. Demek ki hiç bir şey bitmiş değil. Hayat devam ediyorsa ümit de vardır. Hadi bir silkelen şöyle kendine gel. Sana kendini iyi hissettiren şeyleri hatırla ve bir yerden yapmaya başla. Kös kös oturmak seni dibe çekiyor.

İyi ol güzelim bak burda ne güzel örnekler var. Demek ki hiç bir şey bitmiş değil. Hayat devam ediyorsa ümit de vardır. Hadi bir silkelen şöyle kendine gel. Sana kendini iyi hissettiren şeyleri hatırla ve bir yerden yapmaya başla. Kös kös oturmak seni dibe çekiyor.
Evet odaya tıkanip kaldım kimseyle görüşmüyorum konuşmuyorum en dibi yaşıyorum şuan yanımda hiç kimse yok kardeşim bile gözümde yaş kalmadı toparlanamiyorum

Allahın gücüne gider böyle seyler söyleme canım Allah korusun beteri başına gelmesin.
Psikolojik tedavi görmen şart. İntiharı düşünüyorsun psikiyatri acile gitmelisin.
Napcm bilmiyorum yaşamak istemiyorum gerçekten umudumu kestim herşeyden hiç birşeyi kimseyi istemiyom

Sen psikolojiyi biliyon çökmüş durumdayım keşke herşey eskisi gibi olsa 😓
Her sey eskisinden iyi oluyor güven bana.benimki kadar kotu burun gormemistim ben.senin onceligin burun degil su an.parani kazanabilmek.bunun icin bi plan yap vevuygula.etrafindakilerin seni yonlendirmesine izin verme.güçlü ol ve savaş.intiharda neymis be kizim.savasip istediklerini elde edince gücünün farkina varinca bu dusuncelerine guleceksin.

Her sey eskisinden iyi oluyor güven bana.benimki kadar kotu burun gormemistim ben.senin onceligin burun degil su an.parani kazanabilmek.bunun icin bi plan yap vevuygula.etrafindakilerin seni yonlendirmesine izin verme.güçlü ol ve savaş.intiharda neymis be kizim.savasip istediklerini elde edince gücünün farkina varinca bu dusuncelerine guleceksin.
Deniyorum olmuyur sorun şu insan içine çıkamıyorum kendimi mahf ettim Zarar veriyorum kendime duş bile almıyorum hayattan zevk almıyorum haklısınız ama elimde değil olmuyor 😞😞

Öncelikle biraz kuran okusaydiz Kur'an'ın mealini okusanız ve peygamber efendimiz in hadislerini okusaydiz böyle konuşamazdiz bunalr bilmek için ölüp tekrar dirilmeye gerek yok bunun için Rabbimiz Kuran' Kerim i indirmiş değil mi. Ben ikna etmeye değil gerçekten günahkar olmasını istemediğim için bunları yazdım sizde rahatız oldunz galiba
İntihar etmek çok büyük günahmis araştırdim baktım affı yokmuş Allah katında başka çare olmayınca sonuç olarak akla Bir tek o geliyor

Deniyorum olmuyur sorun şu insan içine çıkamıyorum kendimi mahf ettim Zarar veriyorum kendime duş bile almıyorum hayattan zevk almıyorum haklısınız ama elimde değil olmuyor 😞😞
Bak depresyon belirtisi bunlar.bir doktora gidebilsen devlet hastanesi de olur.sana ilac baslar ve bunu asarsin.su an burnundan dolayi disari cikmak istemiyorsun.bu mukemmelliyetciligunden kaynaklaniyor aslinda.su an mukemmel olma zamani degil ama.su an gayret gosterme zamani nofa.bir iki yil cabala.olacak goreceksin.yeter ki bir yol ciz kendine.yeme,icme,calis.para biriktir ve o ameliyati ol.benim burnumu duzelten doktorun adini da veririm sana.sen plan yap.once depresyonu atman icin psikiyatr ve ilac.sonra ailenin baskisindan kurtulmak ve iş.sonra burnu yaptirip yolumuza bakiyoruz.hadi silkelen!

Bak depresyon belirtisi bunlar.bir doktora gidebilsen devlet hastanesi de olur.sana ilac baslar ve bunu asarsin.su an burnundan dolayi disari cikmak istemiyorsun.bu mukemmelliyetciligunden kaynaklaniyor aslinda.su an mukemmel olma zamani degil ama.su an gayret gosterme zamani nofa.bir iki yil cabala.olacak goreceksin.yeter ki bir yol ciz kendine.yeme,icme,calis.para biriktir ve o ameliyati ol.benim burnumu duzelten doktorun adini da veririm sana.sen plan yap.once depresyonu atman icin psikiyatr ve ilac.sonra ailenin baskisindan kurtulmak ve iş.sonra burnu yaptirip yolumuza bakiyoruz.hadi silkelen!
Doktordan çekiniyorum nasıl anlatsam ona bilemedim ameliyat olduğunuz doktorun ismi ne acaba yardımcı olursanız sevinirim gerçekten aşmak istiyorum bunlari

Allah yardımcin olsun inşaallah abla bilmiyorum Elimde değil yemin ederim eskisi gibi olmaya çalışıyorum olmuyor sürekli fotoğraf çeken birisiydim hayatım mahf oldu yani insan içine çıkamaz haldeyim kimse beni anlamıyor yanımda kimse yok 😓
Çok üzüldüm senin adına canım benim ama sen kendine değer vermezsen onemsemezsen kimse vermez aktivite oluştur boş kalma kitap oku gez nefes al hep vaktini doldur birşeylerle yoksa düşündükçe daha da kötü olursun

Çok üzüldüm senin adına canım benim ama sen kendine değer vermezsen onemsemezsen kimse vermez aktivite oluştur boş kalma kitap oku gez nefes al hep vaktini doldur birşeylerle yoksa düşündükçe daha da kötü olursuya
Yapacak başka birşey yok haklısın 😓

Merhaba bana da adını yazar mısınız özelden

Sizin de mi burnunuz öyle
Benim burnumda çok kötü estetik olmayı düşünüyorum ama sen bunun icin intihar etme ya doktorlar düzeltir kemik falan bile ekliyorlarmış .Yüz nakli yapılan dönemde bunun icin ölmeyi düşünme valla çaresiz bi dert değil üzme kendini .Bir sürü insan var iki kez estetik olan mesela ünlülerden tuvana Türkay iki kez burun estetiği olmuş son hali ne kadar güzel kadın inşallah seninde düzelir .

X