Ölmek istiyorum

Kimse için intihara değmez. Herkes yalnız bu hayatta önemli olan kendini sevmen.
2 yaşında bir kızım var. Daha doğrusu 2 çocuğum var babalarından boşandım. Tek başıma veriyorum hayat mücadelemi. Hayattan soğuduğum düştüğüm an 2 yaşındaki kızıma bakıyorum. MaşAllah çok güzel kendi kendini seviyor. Sabah uyanıp günaydım anne diyor. Ben günaydım diyor.
Anne ben iyi ki doğdum diyor. Kendi kendine iyi ki doğdun x diye şarkı söylüyor.
Bugün de kendini öpüyordu haha çözmğş hayatı MaşAllah.
Yani iyi ki doğduk biz iyi ki varız. İsteyen olur yanımızda isteyen istediği yerde. Kalk bir hava al duş al bir kahve yap komedi filmleri aç izle. Tekrar yap hayat planını

Konu sevgili de değil canı cehenneme Benimle başka şeyler için beraber olmuş üstüne de burnum böyle olunca napcm bilmiyorum hayatım mahf oldu kimse beni anlamıyor
Ya 20 yaşındasın daha sen.
Neler neler yaşayacaksın,göreceksin daha. Hayat inişli çıkışlı herkes bazen üzülüp,bazen mutlu oluyor,bazen dibe batıyor vs vs ama bu yaşta bu kadar umutsuz olunmaz.
Lütfen topla kendini.

Canim ayni durumdaydim.18 yasimda guzelim burnunu su an cok da unlu olan bir dr mahvetmisti.samimiyetle soyluyorum sana yuzumun ortasinda sacma bir yapi vardi.hatta revizyin ucin gittigim pek cok dr yapmak istemedi.bi tanesini hic unutmuyorum bu burun degil artik normal degil demisti.
Yaptirdim 10 yil sonra yaptirabildim yeniden.zir bi ameliyatti ama su an cok guzel oldu.ayrica dolgular falan da yaptirinca gayet guzelim.ölmeye degmez.hayatta istedigin sey guzel olmaksa elde edersin.paraysa elde edersin.yeter ki güçlü ol.kazan.

Kimse sevmiyor beni ben de dahil randevu aldım gitmedim çekindim dalga geçer diye ilaç felan kullandiriyormus çok zormuş onlar o yüzden tek çözüm ölmek
Ay varya yanında olsam seni bir güzel pataklardım ben bir ablan olarak.
Kendine gel ya. Bu nedir?
Denemeden ,ilac kullandırıyormuş,çok zormuş diyorsun,kolay mı hayattan bu kadar kolay vazgeçmek. Doktor niye dalga geçsin ayrica,onun işi bu,kimbilir nelerle karşılaşıyor o.
Hayatın için mücadele et. 20 yaşında gencecik bir kadının kendini bu denli kolay gözden çıkarmasını ben kabul edemiyorum. İnsanlar sevdiklerini kaybetti deprem oldu,evleri ,işyerleri yıkıldı hala ayakta durmaya çalışıyorlar,hayatlarını düzene koymaya,eskiye dönmeye çalışıyor pes etmiyorlar,sen sevgilinden ayrıldın,burnun istediğin gibi olmadı diye kendini böyle birakamazsin kusura bakma.
Bak senden büyüğüm, senin yaşlarındayken babamı kaybettim ki bu hayatta en sevdiğim ve hep uzakta olduğu için en çok özlediğim,insan oydu benim tam kavuşmuşken kaybettim,doyamadım ben ona,bir anda 10 yaş büyüdüm sanki ,dünya başıma yıkıldı ama atlattım,yakın zamanda gencecik dağ gibi abimi kaybettim,atlatmaya çalışıyorum,kendimi bırakmıyorum. Hayatta herşey bizim için,illaki istemediğimiz şeyler yaşıyoruz ama çözüm ölmek olmaz,olmamalı. Bak bunca insan sana yapma diyor,geçecek diyor var bir bildikleri lütfen güven bize.

Tıkanip kaldım evde hiç birşey yapamıyorum

Siz nereden biliyorsunuz tam olarak, ölüp tekrar mı dirildiniz? Bu derece krizde olan birini dini inançlarla ikna edemezsiniz.
Öncelikle biraz kuran okusaydiz Kur'an'ın mealini okusanız ve peygamber efendimiz in hadislerini okusaydiz böyle konuşamazdiz bunalr bilmek için ölüp tekrar dirilmeye gerek yok bunun için Rabbimiz Kuran' Kerim i indirmiş değil mi. Ben ikna etmeye değil gerçekten günahkar olmasını istemediğim için bunları yazdım sizde rahatız oldunz galiba

Okumadığımdan da nasıl eminsiniz. Okudum 3 kez 3 ayrı çevirisinden/mealinden.

Ya hanımefendi derinz ne sizin oksaniz böyle konuşamazdiz kabir azabıni bilirdinz intihar etmenin ne kadar günah olduğunu bildirdiz boş konuşmayın zamanından çalmayın
Okudum diyorum neden beni yalancılıkla itham ediyorsunuz bu günah değil mi? Anladık intihar günah da siz öteki tarafı %100 nasıl biliyorsunuz onu soruyorum ben size? Yani böyle gidip geri gelmiş gibi eminsiniz ya bu eminliğiniz böyle ciddi bir durumda normal değil diyorum.

Din adamlarından peygamber efendimiz in hadislerinden konu sahibi arkadaşa evet intihar et nede olsa kimse tam bilmiyor ahiret hayatıni mi diyeyim bu daha mı Sevap

Din adamlarından peygamber efendimiz in hadislerinden konu sahibi arkadaşa evet intihar et nede olsa kimse tam bilmiyor ahiret hayatıni mi diyeyim bu daha mı Sevap
Tövbe estağfirullah! Ben öyle bir şey mi dedim? Bana verdiğiniz cevaplardan da önyargı akıyor maşallah.

bunu insanları üzmek ders vermek için yapıyorsan yapma olan gidene oluyor,geride kalanlar hayatına devam ediyor,kendin için yapıyorsan,ölmekten daha iyi altarnatifler var,dibi gördün,insanları tanıdın,dersler aldın,artık daha olgun bir insansın,gerçek dünyayı ve insanları tanıdın,bu seni incitmek üzmek yerine seni güçlendirmeliydi,hayatına kararlı ve güçlü bir insan olarak devam edersen bir kaç hafta sonra bu düşüncene güleceksin,benimde çok zor bir hayatım oldu,çok toy çok saf olduğum sürekli üzüldüğüm bir zamandı,ama öğrendim,ögrendikçe geliştim,olgunlaştım ve üzüldüğüm, düşündüğüm tek saniyeme değmediklerini anladım,ciddiye alınmayacak kadar önemsizler aslında sizi üzen insanlar,hayatınıza etki etmelerine izin vermeyin bu ucubelerin,kendiniz için yaşayın mutlu olun....

Emin ol değişebilir… yıllar önce bunları düşünüyordum ve hayat hep böyle gidecek sanıyordum. Değişecekse bile benim bu değişim için enerjim yok diyordum. Şimdi bakınca çok uzak geliyor, hiç yaşanmamış gibi. Senin de böyle olabilir, bu ihtimal varken asla ama asla pes etme. O zaman, bu yaşadığın günler çok çok uzak görünecek sana

Şimdi sana kendimi anlatacam sırf suktedesin diye tmm canım bak ben tam 17 yaşına kadar üvey anne zulmünde büyüdüm neler çektim en son dayanamadım şimdi ki eşime kaçtım yağmurdan kaçayım derken meğer doluya tutuldum 5 yıldır evliyim adam bildiğin sapik kadın sapığı ruh hastası her Allah'ın günü bir kadına yazar olmadı birgun buluştu bile bosanmaya kalktım babamgil olduruz vs dediler bakmayız dediler kadın sığınma ya gittim 2 çocukla sadece 4 gün dayanabildim tıpış tıpış geri geldim şimdi tek şansım buna katlanıp meslek sahibi olana kadar duracam duşa girsem adam hayırdır der Kendi gibi sanar beni başta hic eve gelmiyor diye ağlardım şimdi sabah çıkıyor gece geliyor ne halt yediğini takmıyorum bile çünkü yapan gene yapıyor çünkü adamın kanı bozuk hic kimsem yok yanımda ne maddi ne manevî daha çok şey var bunları yazıyorum ki şükret hayatına sevgilin mi terketti inan dünyanın sonu değil

Keşke onların yerinde olsaydım cidden bu kadar acı cekmezdim
Allahın gücüne gider böyle seyler söyleme canım Allah korusun beteri başına gelmesin.
Psikolojik tedavi görmen şart. İntiharı düşünüyorsun psikiyatri acile gitmelisin.

Allah yardımcin olsun inşaallah abla bilmiyorum Elimde değil yemin ederim eskisi gibi olmaya çalışıyorum olmuyor sürekli fotoğraf çeken birisiydim hayatım mahf oldu yani insan içine çıkamaz haldeyim kimse beni anlamıyor yanımda kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…