Ölmek istiyorum

Gerçekten arkadaşım olmasaydı hayatta olmazdim şuan hiç iyi değilim ben kimseyle görüşmek istemiyorum insanlar beni görmesin istiyorum
Bak bi tane arkadaşın varmış gördün mü sana değer veren biz de varız bak dün gece o mektubunu okuyunca nasıl üzüldüm

Ya gerçekten bu doktor nasıl böyle yapabilir kafam almıyor güzel Bir yer dahi olsaydı Bir şekilde teselli olurdum 20 yaşımda hayatımı zehir etti kimse sevmiyor beni
Bizler varız bak sana yardım etmek için çırpınan kaç kadın var burda. Arkadaşın varmış annen var sen de kendin için bir şey yap bir adım at. Önce sen sevmelisin kendini. Anneni ya da arkadaşını al yanına hadi kalk bir acile gidin

Cesaretim yok gerçekten kimsenin beni görmesini istemiyorum

Bukadar burnunu mahfettiyse bence hakkını ara dava açç .
senin psikolojini bu denli bozdu adam..

Hem maddi hem manevi olarak zarardasın..
hakkını kullan kesinlikleeee

hayatini hic kimse icin sonlandirmaya kendi kendinin katili olmaya degmez öyle yada böyle Ecelimiz gelince ölüp gidecegiz...

Biliyorum gerçekten olmayınca da olmuyor deniyorum ben
su an öyle düsünüyor olabilirsinde zaman herseyin ilacidir hicbirsey zannettigin kadar hayata son verecek kadar önemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…