- 5 Ağustos 2015
- 1.991
- 4.368
Ah bir adım atsan gerisi gelecek be kuzum yapma böyleGerçekten arkadaşım olmasaydı hayatta olmazdim şuan hiç iyi değilim ben kimseyle görüşmek istemiyorum insanlar beni görmesin istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bir adım atsan gerisi gelecek be kuzum yapma böyleGerçekten arkadaşım olmasaydı hayatta olmazdim şuan hiç iyi değilim ben kimseyle görüşmek istemiyorum insanlar beni görmesin istiyorum
Bak bi tane arkadaşın varmış gördün mü sana değer veren biz de varız bak dün gece o mektubunu okuyunca nasıl üzüldümGerçekten arkadaşım olmasaydı hayatta olmazdim şuan hiç iyi değilim ben kimseyle görüşmek istemiyorum insanlar beni görmesin istiyorum
Tamam ablaİşte bu durumun için acile git kafamdan intihar düşünceleri geçiyor de seni hemen psikiyatriye aktarırlar bana burnunun fotoğrafını atar mısın lütfen
Ya gerçekten bu doktor nasıl böyle yapabilir kafam almıyor güzel Bir yer dahi olsaydı Bir şekilde teselli olurdum 20 yaşımda hayatımı zehir etti kimse sevmiyor beniAh bir adım atsan gerisi gelecek be kuzum yapma böyle
Abla özelden yazdım sana beni anlarsın belkiBak bi tane arkadaşın varmış gördün mü sana değer veren biz de varız bak dün gece o mektubunu okuyunca nasıl üzüldüm
Canım gelmedi bana mesaj amaAbla özelden yazdım sana beni anlarsın belki
Bizler varız bak sana yardım etmek için çırpınan kaç kadın var burda. Arkadaşın varmış annen var sen de kendin için bir şey yap bir adım at. Önce sen sevmelisin kendini. Anneni ya da arkadaşını al yanına hadi kalk bir acile gidinYa gerçekten bu doktor nasıl böyle yapabilir kafam almıyor güzel Bir yer dahi olsaydı Bir şekilde teselli olurdum 20 yaşımda hayatımı zehir etti kimse sevmiyor beni
Cesaretim yok gerçekten kimsenin beni görmesini istemiyorumBizler varız bak sana yardım etmek için çırpınan kaç kadın var burda. Arkadaşın varmış annen var sen de kendin için bir şey yap bir adım at. Önce sen sevmelisin kendini. Anneni ya da arkadaşını al yanına hadi kalk bir acile gidin
Maske tak polenler var diye şuan birçok kişi maske takıyorCesaretim yok gerçekten kimsenin beni görmesini istemiyorum
Tamam yarın giderim şuan kendimi iyi hissetmiyorumMaske tak polenler var diye şuan birçok kişi maske takıyor
Hayır yarına erteleme şimdi çık git çünkü o yarın hep ertesi gün ertesi gün diye ertelenecekTamam yarın giderim şuan kendimi iyi hissetmiyorum
Aklına sağlık niloyaciğim maske çok iyi fikirMaske tak polenler var diye şuan birçok kişi maske takıyor
Benim de alerjim var şu dönemde takmamı söyledi doktor takmıyorum ama dışarıda takanları görüyorum polenler uçuyor diye dün mesela kaç kişi gördüm takan maske takıp gitsin en iyisi ama gitmeli o bir kere şart yaniAklına sağlık niloyaciğim maske çok iyi fikir
Gidecem tamamAklına sağlık niloyaciğim maske çok iyi fikir
Harikasın her şey çok güzel olacak, olur inan bana en azından bugünden çok daha iyi olur yeter ki o adımı at kendine inanGidecem tamam
Umarım herşey yoluna girerHarikasın her şey çok güzel olacak, olur inan bana en azından bugünden çok daha iyi olur yeter ki o adımı at kendine inan
hayatini hic kimse icin sonlandirmaya kendi kendinin katili olmaya degmez öyle yada böyle Ecelimiz gelince ölüp gidecegiz...Kaldıramıyorum artık gücüm kalmadı 20 yaşındayım bıktım usandım herşeyden hayatım mahf oldu herkes uzaklaştı benden sevgilim terk etti ailem kimse yanımda değil hayatımı mahf etti doktor dayanamıyorum işkence çekiyorum
Biliyorum gerçekten olmayınca da olmuyor deniyorum benhayatini hic kimse icin sonlandirmaya kendi kendinin katili olmaya degmez öyle yada böyle Ecelimiz gelince ölüp gidecegiz...
su an öyle düsünüyor olabilirsinde zaman herseyin ilacidir hicbirsey zannettigin kadar hayata son verecek kadar önemli degilBiliyorum gerçekten olmayınca da olmuyor deniyorum ben