Ölmek istiyorum

Güzel sadece farkedilmeyen bir yamukluğu olan burnunuzdan neden ameliyat oldunuz peki
Madem güzel neden estetik?

Sevgilin terk etti diye mi.yani en büyük seben bu bence.. sakin ol kafanı dagıt inan takip etme yazma cizme 1 hafta sonra unutup alısırsun zaten suan yeniyse öfkeli üzüntülü olman normal. Ailen için yani ergende degilsin ama yine de ailen için kucuk bir kızsın muhtemelen cok üzerine düşüyor boguyorlar. Bir iki sularına gitsen okadar sıkmazlar sürekli aynı evde kala kala imsan boğuluyor bir zaman sonra ama aile bu atılmaz,sende evlatsın atılmazsın. Ailenib kıymetini bilmeye calıs nece tanıdıklarım gencecik kızlar ailesinş kaybetti bayramda ailesinin mezarıyla selfie cekinen,ailesinden kimse kalmayınca sehri terk eden. Su zamanda kıymet bilelim gordugun gibi sevgilndw terk etmiş seni ailen kadar gercek anlamda ve karsılıksız önemseyecek deger verecek kimse olmaz hayatında ailen var gerisi gelip geciyor sevgiln oluyor ayrılıyorsun evleniyorsun anlasamıyor bosanıyorsun 2 yabancı oluyorsun. İntihar falan elinnoglu için cok gereksiz. Karsına nice insnalar cıkacak

Konu sevgili tek değil herşey benim Bir hayatım Yok intihardan son anda vazgeçtim arkadaşım izin vermedi

Hiç birimiz için yaşamaktan başka yol yok. Neyzen memnun değilseniz asıl sizi yaşama bağlayan şey o olmalı. Onu değiştirmek için yaşamalı ve mücadele etmelisiniz.
Bu genç yaşımda bunca şeyi yaşıyorum olmuyur Bir türlü hayatım mahf oldu

Bu genç yaşımda bunca şeyi yaşıyorum olmuyur Bir türlü hayatım mahf oldu
Çok şükür hayattasin Mardin son dakika haberlere bile baktım intihar haberi var mı diye

Herkes söylüyor son kez ben de söyleyeyim canım lütfen psikiyatri randevusu en hızlı şekilde

Lüften canım psikiyatriye git bak iyi gelecek inşallah ya da bi acile git onlar seni hemen polikliniğe aktarırlar lütfen beni dinle ve acile git söyle o ilaçlar sanıldığı kadar kötü değil
Kimseyle konuşmak istemiyorum dışarı çıkmak işkence gibi geliyor bana

Çok şükür hayattasin Mardin son dakika haberlere bile baktım intihar haberi var mı diye

Herkes söylüyor son kez ben de söyleyeyim canım lütfen psikiyatri randevusu en hızlı şekilde
Gerçekten arkadaşım olmasaydı hayatta olmazdim şuan hiç iyi değilim ben kimseyle görüşmek istemiyorum insanlar beni görmesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…