- 20 Ekim 2018
- 2.277
- 3.575
Banada atarmisinÖzelden atım burdan atmak istemiyorum gizli kalsın
Burun estetiği olmuş yamukluk varmış doktor daha kötü yaptı diyoSorun nedir ?
Bunun için ölünür mü yaBurun estetiği olmuş yamukluk varmış doktor daha kötü yaptı diyo
Bak hep aynı cümleleri kurma,,,, biz varız ne yapman gerekeni biz sana söyliyelim olmaz mı ablacığım...O kadar bunalmisim ki başka çare görünmüyor gerçekten psikolojikmen çöktüm
At özelden canım bende burun ameliyatı oldum 2 kez 12 sene geçti üstündenOturmakla ilgisi Yok burnumu mahf etmiş yani
Bugün anneme sarıldım uyumadan önce balkona gittim kendimi atmak istedim annem geldi aklıma senin yazdığın mesaj aklıma geldi gerçekten Bir an durdum ağladım içeri girdim tekrar elimi yüzümü yıkadım şuan da bunu yazıyorum çok sağol
Sen böyle yaparsan biz ne yapalım peki?17 yaşımda evlendim su gibiydim gençliğimi onun yüzünden heba ettim,isyan etmiyorum hiçbir şekilde,imtihanım diyorum hiç intihar aklımın ucundan geçmedi inan.Lütfen kendinize gelin Rabbim kuluna taşıyamayacağı yük vermez unutma.Sevgiler Allah içinize inşirah versin.Bol bol inşirah süresini okuyun.Yaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık
Yazdıklarımı okuyun istersenizSorun nedir ?
Araştırdim en ucuzu 100 binden başlıyor imkansız yani bu para bnim için öyle ortada kaldımBu kadar abartılı şeyler düşünüyosan ve yapmak
İstiyosan psikiyatriye gidip gerekli görürse ilaç desteği almanı öneririm.
21 yaşında isen kaşı gözü kafana takmayı anlarım da olmuşla ölmüşe çare yok. Zaman geçince revizyon ameliyatı olursun.
Biliyorum gerçekten ama inanın ki Elimde değil gerçekten değilSen böyle yaparsan biz ne yapalım peki?17 yaşımda evlendim su gibiydim gençliğimi onun yüzünden heba ettim,isyan etmiyorum hiçbir şekilde,imtihanım diyorum hiç intihar aklımın ucundan geçmedi inan.Lütfen kendinize gelin Rabbim kuluna taşıyamayacağı yük vermez unutma.Sevgiler Allah içinize inşirah versin.Bol bol inşirah süresini okuyun.
Sorun da o zaten araştırdım 100 binden başlıyor en ucuzu imkâni Yok gerçektenBurun için insan ölmek istermi bida duzelltir
TmAt özelden canım bende burun ameliyatı oldum 2 kez 12 sene geçti üstünden
Bn hayattan bıktım yaşamak için hiç bir sebebim yokölmek istemiyorsun aslında imanın zayıf ve saçma sapan bi adam için dünyadan göçüp gitmek istiyorum sen ölsen haberi bile olmayacak kafasına bile takmayacak adam için değmez
K KazenHayatım yok bunu anladım herşey için çok geç kararımı verdim ben hoşçakalin arkadaşlar Eki Görüntüle 3250955
Özür dilerim herkesten bu kargaşayı yarattığım için arkadaşlarkonuştum, hepinizden özür diledi. Dalga geçmiyor bu konuda tek söyleyeceğim budur.