Ölmek istiyorum

Haklısınız gerçekten ama benim elimde değil olmuyor kendime gelemiyorum sürekli düşünüyom psikiyatriye gitmem şart yoksa duzelmicem biliyorum yani Bir ameliyat o kadar etkiledi ki beni anlatamam bunu anca yaşayan anlar herşey üst üste geldi 20 li yaşımda bunları çekeceğimi bilsem yatarmiydim ameliyat masasına ah kafam, doktor konusuna da gelince hatasını kabul etmiyor benim işim bu buruna şekil vermek diyor ozmn olmasaydın yanımda dedi bana ağladım bnde çıktım

Haklısın abla ama gerçekten mesela öyle diyin benim burnum güzeldi zaten sadece yamuktu biraz o da görünmüyordu hiç Bir şekilde ameliyat oldum burnumu mahf etti psikolojim o kadar çoktu ki anlatamam yanı bunu yaşayan anlar kimse de yanımda olmayınca çöktüm şuan 20 yaşından 30 yaşına kadar geldim hiç Bir şey yapmak istemiyorum odadan çıkmıyorum

Kabul etmese bile dava açabilirsin. Bilirkişi sonucunda karar veriliyor ameliyatı yapan doktorun lafıyla değil. Ondan alacağın para ile de başka doktora revizyon olursun

Kabul etmese bile dava açabilirsin. Bilirkişi sonucunda karar veriliyor ameliyatı yapan doktorun lafıyla değil. Ondan alacağın para ile de başka doktora revizyon olursun
Konuyu araştıracam ama ailem sorunlu biraz bilmiyorum napcm cidden

Bugün anneme sarıldım uyumadan önce balkona gittim kendimi atmak istedim annem geldi aklıma senin yazdığın mesaj aklıma geldi gerçekten Bir an durdum ağladım içeri girdim tekrar elimi yüzümü yıkadım şuan da bunu yazıyorum çok sağol

Lütfen ama lütfen doktora git. Hissettiğin her şeyi anlat. Bir süre ilaç kullanman seni çok rahatlatacak. Sonrasında iyi ki yardım aldım, bir cahillik yapmadım, yaşam çok güxel diyrceksin

kim dolu dolu mutlu ki ama insanlar hep mutlu yanını gösterir. Herkesin içinde derin yaraları var. Bazılarımız bununla mücadele ederken güçleniyor, bazılarımız tek başına mücadele edecek gücü bulamıyor, destek alabilirsiniz. Hayat safi mutluluk üzerine kurulu bir düzen değildir

Burnunun fotoğrafını atsana bir bakalım neler yapılabilir

Belki daha burun oturmadi sen oyle sanıyorsun.. düzeltirirsin bunun için ölmek istemek ne allaha şükür caresi var üzülme

Canım benim ben de sana kocaman sarılıyorumbir anneyi bir tek evlat acısı yıkabilir. Daha çok sarıl annene inan bana çok daha iyi olacaksın. Geçecek bu günler biraz sabır biraz da inan kendine.

İntihar etmek çok büyük günahmis araştırdim baktım affı yokmuş Allah katında başka çare olmayınca sonuç olarak akla Bir tek o geliyor
Ayyyyy ablacığım intihar et de git diğer dünyaya kalan burnunu da Allah kırsın.,, delirdin mi....????? Bir burun için intiharımı düşünüyorsun. İnsanların yüzleri yanıyor, vucutları vs.... Benim kızımda amaieliyat oldu bna şu anda çok çirkin geliyor ama zamanla düzelecek çünkü arkadaşımda oldu, bir yıl sonra normale döndü ordan biliyorum... Ailene gelince ağlamaktan onları bunalmış olabilirdin, yoksa onlar için paha biçilemez bir değerin olduğuna eminim... Burda biz varız ablaların olarak biz sana destek oluruz.... Yalnız değilsin.... Ayrıca burnun çok kötüyse tekrardan ameliyat olup düzeltebilirsin, çözümü var..... Ne şanslısın.

O kadar bunalmisim ki başka çare görünmüyor gerçekten psikolojikmen çöktüm

Benim için başka yol görünmüyor ki

Burun için insan ölmek istermi bida duzelltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…