Haklısınız gerçekten ama benim elimde değil olmuyor kendime gelemiyorum sürekli düşünüyomCanım estetik işleriyle çok ilgili biriyim hatta bir sürü estetik de yaptırdım. O yüzden sana samimi olarak söylüyorum burnunu revizyon ile çok güzel hale getirebilirler. Bunun için sakın üzülme. Kıkırdak ekleniyor, burnun çok küçülmüşse bile onu tekrar yapılandırıyorlar. Bunun için intiharı düşünmek çok saçma. Seni ameliyat eden doktora da dava açabilirsin. bu konularda iyi olan avukatlar var onlarla görüşürsün sana yol gösterirler. Bu konuda yardımcı olabilirim.
Sevgili olayını da geç şimdi seviyordun 3,5 yıl sonra ben bu çocuğu mu sevmişim diyeceksin. Kafanda kaval yelleri, hormonlar tavan. O yüzden cinsel çekimi aşk sanıyor insan o yaşlarda. Zamanla düşünceler değişiyor ve o yaşlarda yaşanan ilişkilerin aşk, sevgi olmadığını anlıyor insan.
Psikiyatriye gitmen gerek. İlaçlar gayet de işe yarıyor. 1 ay kullandıktan sonra etki etmeye başlıyor. Psikiyatriye gitmek ayıp değil, kimse gülmez sana. İlla herkese de duyurman gerekmiyor gittiğini, kendin git doktora.
Gerçekten çok kötüne kadar kötü olmuş olabilir ki ya
Biliyorum şükrediyorum Allah'a ama olmuyur Bir türlü yemin ederim olmuyor hayatım yok gibi direnmeye çalışıyorumOnkoloji hastanesine bir git bak
Senim yerinde olmak isteyen ne çok insan var
Haklısın abla ama gerçekten mesela öyle diyin benim burnum güzeldi zaten sadece yamuktu biraz o da görünmüyordu hiç Bir şekilde ameliyat oldum burnumu mahf etti psikolojim o kadar çoktu ki anlatamam yanı bunu yaşayan anlar kimse de yanımda olmayınca çöktüm şuan 20 yaşından 30 yaşına kadar geldim hiç Bir şey yapmak istemiyorum odadan çıkmıyorumN Nofa güzel kızım ,bak bende tam 48 yaşina geldim burun ameliyatı olcağim inşallah.
Öyle çirkin büyük burnum varki malesef onunla özgüven diye birşey yoktu .Ne doğru düzgün giyinirdim nede süslenir gezerdim .Çok zaman resim bile çekilmek istemezdim .
Çünkü kendimi çirkin biliyordum , çünkü kimse bana güzelsin demiyordu.
Hayatımı doya doya yaşayamadim ,istediğim gibi yaşamadim hep kendimi baskiladim ,önüme duvar ördüm.
Bazen eski resimlerime bakıyorum,ya niye bunu kendime yaptım diyorum gayet güzel ve alımlı bir kizmişsim .
Hiç de çirkin değilmiş sim .
Kendime acı çektirdiğime yanıyorum ,niye bunu kendime yaptım?
Kendi kuruntumdan ,kendi kibirimde ve kendimi değersiz hissetmemden.
Anlıyorum şimdiki burun eskiye göre daha kötü ama bak bir kere cesaret etmişsin yaptirmişsin yani kısa zaman içinde revizyon yaptırırsın.kurtulursun .
Benim gibi 40 li yaşlari beklemezsin.
Hiç birşey içimden gelmiyor yapmak diyorsun ,gelmesin .şart koy mecbur yapılacak istesende istemesende .
Nasıl oruçta nefsimizi terbiye ediyoruz iftara kadar yemeden içmeden kötü söz kullanmadan ,kötü düşünmeden ibadet ediyoruz .
Aynen şimdide ,insan beyni miskindir tembeldir ve sen istesende istemesen de gideceksin duşunu alacaksın .
Saçını tara güzel bir parfüm o bile düşüncelerini acar.
Pis vücutta pis düşünceler birikir .
Inancliyim diyorsun madem ,duş yaparken tövbe et .
Allah'ım nefsime hakim olamadım lütfen beni af et
Özür dilerim
Seni seviyorum,kendimi seviyorum
Teşekkür ederim
ho’oponopono tekniği
Kabul etmese bile dava açabilirsin. Bilirkişi sonucunda karar veriliyor ameliyatı yapan doktorun lafıyla değil. Ondan alacağın para ile de başka doktora revizyon olursunHaklısınız gerçekten ama benim elimde değil olmuyor kendime gelemiyorum sürekli düşünüyompsikiyatriye gitmem şart yoksa duzelmicem biliyorum yani Bir ameliyat o kadar etkiledi ki beni anlatamam bunu anca yaşayan anlar herşey üst üste geldi 20 li yaşımda bunları çekeceğimi bilsem yatarmiydim ameliyat masasına ah kafam, doktor konusuna da gelince hatasını kabul etmiyor benim işim bu buruna şekil vermek diyor ozmn olmasaydın yanımda dedi bana ağladım bnde çıktım
Konuyu araştıracam ama ailem sorunlu biraz bilmiyorum napcm ciddenKabul etmese bile dava açabilirsin. Bilirkişi sonucunda karar veriliyor ameliyatı yapan doktorun lafıyla değil. Ondan alacağın para ile de başka doktora revizyon olursun
Bugün anneme sarıldım uyumadan önce balkona gittim kendimi atmak istedim annem geldi aklıma senin yazdığın mesaj aklıma geldi gerçekten Bir an durdum ağladım içeri girdim tekrar elimi yüzümü yıkadım şuan da bunu yazıyorum çok sağolAh be güzel yavrum içimi acıttı bu konu. 21 yaşında evladım var böyle düşünse kahrolurdum. Emin ol anne baban için de yıkım olur.
Daha o kadar genç o kadar yolun başındasın ki , kış bitmeden bahar gelmez. Kötü günler geçmeden de güzel günler gelmez.
Alabiliyorsan profesyonel destek al, belli ki depresyondasın. Kuzenim çocuk gelişimci ve aile danışmanlığı yapıyor. İstanbul'da isen ücretsiz destek olmasını sağlayabilirim. İstanbul dışı ise online da olur.
Lütfen ama lütfen bırakma kendini. Hayat her şeye rağmen çok güzel ve sen çok değerlisin
kim dolu dolu mutlu ki ama insanlar hep mutlu yanını gösterir. Herkesin içinde derin yaraları var. Bazılarımız bununla mücadele ederken güçleniyor, bazılarımız tek başına mücadele edecek gücü bulamıyor, destek alabilirsiniz. Hayat safi mutluluk üzerine kurulu bir düzen değildirYaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık
Canım benim ben de sana kocaman sarılıyorumBugün anneme sarıldım uyumadan önce balkona gittim kendimi atmak istedim annem geldi aklıma senin yazdığın mesaj aklıma geldi gerçekten Bir an durdum ağladım içeri girdim tekrar elimi yüzümü yıkadım şuan da bunu yazıyorum çok sağol
Ayyyyy ablacığım intihar et de git diğer dünyaya kalan burnunu da Allah kırsın.,, delirdin mi....????? Bir burun için intiharımı düşünüyorsun. İnsanların yüzleri yanıyor, vucutları vs.... Benim kızımda amaieliyat oldu bna şu anda çok çirkin geliyor ama zamanla düzelecek çünkü arkadaşımda oldu, bir yıl sonra normale döndü ordan biliyorum... Ailene gelince ağlamaktan onları bunalmış olabilirdin, yoksa onlar için paha biçilemez bir değerin olduğuna eminim... Burda biz varız ablaların olarak biz sana destek oluruz.... Yalnız değilsin.... Ayrıca burnun çok kötüyse tekrardan ameliyat olup düzeltebilirsin, çözümü var..... Ne şanslısın.İntihar etmek çok büyük günahmis araştırdim baktım affı yokmuş Allah katında başka çare olmayınca sonuç olarak akla Bir tek o geliyor
İnşaallah geçer bu günler tek umudum oCanım benim ben de sana kocaman sarılıyorumbir anneyi bir tek evlat acısı yıkabilir. Daha çok sarıl annene inan bana çok daha iyi olacaksın. Geçecek bu günler biraz sabır biraz da inan kendine.
O kadar bunalmisim ki başka çare görünmüyor gerçekten psikolojikmen çöktümAyyyyy ablacığım intihar et de git diğer dünyaya kalan burnunu da Allah kırsın.,, delirdin mi....????? Bir burun için intiharımı düşünüyorsun. İnsanların yüzleri yanıyor, vucutları vs.... Benim kızımda amaieliyat oldu bna şu anda çok çirkin geliyor ama zamanla düzelecek çünkü arkadaşımda oldu, bir yıl sonra normale döndü ordan biliyorum... Ailene gelince ağlamaktan onları bunalmış olabilirdin, yoksa onlar için paha biçilemez bir değerin olduğuna eminim... Burda biz varız ablaların olarak biz sana destek oluruz.... Yalnız değilsin.... Ayrıca burnun çok kötüyse tekrardan ameliyat olup düzeltebilirsin, çözümü var..... Ne şanslısın.
kim dolu dolu mutlu ki ama insanlar hep mutlu yanını gösterir. Herkesin içinde derin yaraları var. Bazılarımız bununla mücadele ederken güçleniyor, bazılarımız tek başına mücadele edecek gücü bulamıyor, destek alabilirsiniz. Hayat safi mutluluk üzerine kurulu bir düzen değildir
Oturmakla ilgisi Yok burnumu mahf etmiş yaniBelki daha burun oturmadi sen oyle sanıyorsun.. düzeltirirsin bunun için ölmek istemek ne allaha şükür caresi var üzülme
Özelden atım burdan atmak istemiyorum gizli kalsınBurnunun fotoğrafını atsana bir bakalım neler yapılabilir
Sorun nedir ?Biliyorum şükrediyorum Allah'a ama olmuyur Bir türlü yemin ederim olmuyor hayatım yok gibi direnmeye çalışıyorum
Burun için insan ölmek istermi bida duzelltirYaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık