Maddi gelirin yok mu bir ise falan girsen calismiyorsan eğer. Annenin psikolojik destek alması gerek. Onların durumuna bakıp sen de hayatını mahvediyorsun. Acilen toparlan kimseden bir şey bekleme. Şeker hastasiysan Eğer kendine bakman lazım yediğine içtiğine dikkat etmen lazım. Ölmek istiyorum demekle olmaz ki.Ne yapmam gerek bilmiyorum artık ölmek bile bir çözüm gibi gelmiyor ama her sabah uyanıp her gün aynı şeyleri yaşamaktan bıktım artık.
Babamı bundan 10 sene önce kaybettim annem başlarda ablam ve benimle eskisi gibi ilgilenirken birden kendini kaybetti babamın üniversiteden arkadaşıyla konuşmaya başladı. Annemin telefonunda o adamın iğrenç iğrenç mesajlar attığını gördüm annem bunları gormesine rağmen hiçbir şey yapmiyordu gittikce daha kötüleşti anneme defalarca yalvardım kendine gelmesi için doktora gitmesi için ama beni dinlemedi şuan iyice kafayi yemiş durumda sürekli kafasına vuruyor evdeki Kuran'lari paramparça ediyor 1 yıldan fazla süredir evimizin ne kirası ödendi ne faturası her yerden icra kağıdı gelip duruyor psikolojim çok bozuk ben şeker hastasıyım doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli cips çikolata dondurma yiyip sigara içip kendimi bunlarla avutmaya çalışıyorum sağlığım çok kötü durumda yaşım 20 ama sigara içmekten dişlerim mahvolmuş durumda 3 4 tanesi sallanıyor düştü dusecek yaptıracak maddi durumum yok bunların üstüne geçen ay büyük ihtimalle ilerde çocuğumun olmayacağını öğrendim hiç arkadaşım yok ablam annem kimse bana destek olmuyor çareyi buraya yazıp anlatmakta buldum ama artık hiç bir şeye dayanacak gücüm kalmadı ölmeyi istiyorum ama bi nişanlım var beni cok seviyor kendi hayatım mahvoldu onunkini de mahvetmek istemiyorum
Okuyorum ama okula da gitmek istemiyorum ne derse girebiliyorum ne sınavlara cildiracak gibi oluyorum kendimi tutamıyorum sürekli aglayip kendimi yerden yere vurmaktan başka yapabileceğim hiçbir şey yokMaddi gelirin yok mu bir ise falan girsen calismiyorsan eğer. Annenin psikolojik destek alması gerek. Onların durumuna bakıp sen de hayatını mahvediyorsun. Acilen toparlan kimseden bir şey bekleme. Şeker hastasiysan Eğer kendine bakman lazım yediğine içtiğine dikkat etmen lazım. Ölmek istiyorum demekle olmaz ki.
Gözlerinin önünde sinir krizi geçirirken annem beni dövmekten başka hiçbir şey yapmadıBu yaşta bu bıkkınlık nedir hiç mi maddi geliriniz yok öyleyse devlete başvurun. Annene yardımcı olman lazımlen sen kendini salıyorsun. Ha sen öleceksin sonra üzüntüden travmadan annen ölsün ablan ölsün bu mu istediğin
Ben de şeker hastasıyım, yaşımız aynı. sende kendimi gördüm bende her gün aynı şeyleri yaşamaktan bıktım her konuda. zor şeyler yaşamışsın ve yaşıyorsun, bende ailevi şeylerden ötürü çok zor zamanlar geçirdim ve aklımın köşelerinde intihar hep vardı,bazı insanlar intihara daha yakın olabiliyor işte ''belliki bende onlardan biriyim'' derim hep kendime, ancak her şeyi geç bi kendine dön bak.hayatta olduğun sürece yani şuan sana O hastalığın sana neler getirebileceğinin farkında mısın? eğer kendine yiyeceklerine dikkat etmeye çalışmazsan o hastalık senin ayaklarından saçlarına kadar iç organlarına zarar verebiliyor, ben de çektim çünkü biliyorum, nolursun en azından abur cuburu bırakmaya çalış yerine başka şeyler ye sağlığını aceleye getirme abur cuburla, yoksa sağlığın daha da kötüleyecek ve daha da çöküşe girecek vücudun, en azından şuan sağlığın için bişeyler yap , nişanlın a dertlerinden dolayı yük olacağını vs düşünüyo olabilirsin ama birbirinzi seviyosanız her zorlukta yardım etmeye çalışırsınız böyle düşünme, hayatın için elinden geleni yap başkasını kurtaramıyosan kendini kurtarmaya çalışNe yapmam gerek bil miyorum artık ölmek bile bir çözüm gibi gelmiyor ama her sabah uyanıp her gün aynı şeyleri yaşamaktan bıktım artık.
Babamı bundan 10 sene önce kaybettim annem başlarda ablam ve benimle eskisi gibi ilgilenirken birden kendini kaybetti babamın üniversiteden arkadaşıyla konuşmaya başladı. Annemin telefonunda o adamın iğrenç iğrenç mesajlar attığını gördüm annem bunları gormesine rağmen hiçbir şey yapmiyordu gittikce daha kötüleşti anneme defalarca yalvardım kendine gelmesi için doktora gitmesi için ama beni dinlemedi şuan iyice kafayi yemiş durumda sürekli kafasına vuruyor evdeki Kuran'lari paramparça ediyor 1 yıldan fazla süredir evimizin ne kirası ödendi ne faturası her yerden icra kağıdı gelip duruyor psikolojim çok bozuk ben şeker hastasıyım doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli cips çikolata dondurma yiyip sigara içip kendimi bunlarla avutmaya çalışıyorum sağlığım çok kötü durumda yaşım 20 ama sigara içmekten dişlerim mahvolmuş durumda 3 4 tanesi sallanıyor düştü dusecek yaptıracak maddi durumum yok bunların üstüne geçen ay büyük ihtimalle ilerde çocuğumun olmayacağını öğrendim hiç arkadaşım yok ablam annem kimse bana destek olmuyor çareyi buraya yazıp anlatmakta buldum ama artık hiç bir şeye dayanacak gücüm kalmadı ölmeyi istiyorum ama bi nişanlım var beni cok seviyor kendi hayatım mahvoldu onunkini de mahvetmek istemiyorum
Depresyon yaşıyorsun ilaç kullanman lazım hayatını düzeltmez ama başa çıkabilmeni kolaylaştırır. Ağlama nöbetleri, ölümü düşünmek depresyon belirtisi seninki biraz ilerlemiş durumda bir an önce toparlanman lazım ama kendi kendine yapamazsın.ancak ilaç alırsan kısa sürede toparlarsinOkuyorum ama okula da gitmek istemiyorum ne derse girebiliyorum ne sınavlara cildiracak gibi oluyorum kendimi tutamıyorum sürekli aglayip kendimi yerden yere vurmaktan başka yapabileceğim hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?