Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 100 Popüler Film

Canımm harika bir paylaşım olmuş,yüreğine sağlık:KK60:
İzlemediklerimi izleyeceğim..

Çoğunu izledim, fantastik film severler için Avatar'ı kesinlikle tavsiye ederim, seyretmeyen varsa mutlaka seyretsin, duygusalsanız ve aşk filmlerinden hoşlanıyorsanız Titanic ama Titanic'i orjinal dilinde seyredin, Türkçe dublaj'da tonlamalar pek oturmamış ya da orjinal dilinde seyredince dublajlısı yavan geliyor da olabilir.

Korku seviyorsanız Halka'nın tüm serisini seyredin, Nicole Kidman'ın oynadığı The Others ( Diğerleri) güzeldir, bence bu listede olmayı hak ediyorlar.
Listede olup seyretmediklerim var, onları not edeyim, vakit buldukça seyrederim:-)

Son düzenleme:
Çoğunu izledim, fantastik film severler için Avatar'ı kesinlikle tavsiye ederim, seyretmeyen varsa mutlaka seyretsin, duygusalsanız ve aşk filmlerinden hoşlanıyorsanız Titanic ama Titanic'i orjinal dilinde seyredin, Türkçe dublaj'da tonlamalar pek oturmamış ya da orjinal dilinde seyredince dublajlısı yavan geliyor da olabilir.

Korku seviyorsanız Halka'nın tüm serisini seyredin, Nicol Kidman'ın oynadığı The Others ( Diğerleri) güzeldir, bence bu listede olmayı hak ediyorlar.
Listede olup seyretmediklerim var, onları not edeyim, vakit buldukça seyrederim:-)
Munecim, titanik görsel olarak geçekten oskarı haetmişti bencede..kork seyrdemiyorum ben:KK43:

Munecim, titanik görsel olarak geçekten oskarı haetmişti bencede..kork seyrdemiyorum ben:KK43:
Ben seviyorum korku filmlerini, halka, testere ne bulursam seyrederim, korkunç, iğrenç demem:KK14:
Konun sayesinde iyi aklıma geldi, seyretmediğim filmler var, onları seyredeyim, gülmek istiyorsanız yerli filmler arasında da komikler var, mesela Ferhan Şensoy'un Şans Kapıyı Kırınca 2005 yapımı bir filmdir ama seyret çatla gülmekten, hele Barboonia selamları yok mu komedi yamaaaaaa

Ben seviyorum korku filmlerini, halka, testere ne bulursam seyrederim, korkunç, iğrenç demem:KK14:
Konun sayesinde iyi aklıma geldi, seyretmediğim filmler var, onları seyredeyim, gülmek istiyorsanız yerli filmler arasında da komikler var, mesela Ferhan Şensoy'un Şans Kapıyı Kırınca 2005 yapımı bir filmdir ama seyret çatla gülmekten, hele Barboonia selamları yok mu komedi yamaaaaaa
maalesef munecim karanlık korkumu falan 30 yaşımda yendiğimden izleyemiyorum:KK53:

Bende korku filmi hiç izleyemiyorum abla çocukken izlemişliğim var bir kaç tane korku filmini

Halka,Kuzuların sessizliği,teksas katliamı gibi 17 yaşımdan sonra 1 tane bile korku filmi izlemedim

bende tam tersi oldu yani asıl çocukken izlememem gerekenleri izledim bir daha da korkudan

çok aşırı etkilendiğim içim 6 yıldır izlemiyorum.

ters bir insanım:KK53::confused:

cok fazla film izleyen biri degildim acikcasi daha son 4-5 aydir film izlemeye basladim dogru duzgun. iclerinden 10 tanesini izlemisim 1 tanesinin de kitabini okudum. bu konu cok iyi olmus buradan bir film listesi yapicam kendime. hatta bir tanesini de simdi izlicem.

Bende korku filmi hiç izleyemiyorum abla çocukken izlemişliğim var bir kaç tane korku filmini

Halka,Kuzuların sessizliği,teksas katliamı gibi 17 yaşımdan sonra 1 tane bile korku filmi izlemedim

bende tam tersi oldu yani asıl çocukken izlememem gerekenleri izledim bir daha da korkudan

ben doğru düzgün korku filmi izlemedim canım:)benim hemen rüyama girer,ondan korkuyorum galiba:KK53:

her izlediğimde ağladığım, 1483294 kere izlesem de bıkmayacağım en iyi aşk filmlerinden biri olan the notebook nasıl listeye girememiş anlamadım. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. :KK68:

image.jpg

bnmde son izlediğim filmdir teksas katliamı onun üstüne korku filmi izleymedim. bekarken izlemiştim yalnız yasıyodum. günlerce uyumadım cok net hatırlıyorum:KK23:

Film izlemeyi çok severim, izlerimde ama bu listeden sadece 25 filmi izlemişim :KK43:

cok fazla film izleyen biri degildim acikcasi daha son 4-5 aydir film izlemeye basladim dogru duzgun. iclerinden 10 tanesini izlemisim 1 tanesinin de kitabini okudum. bu konu cok iyi olmus buradan bir film listesi yapicam kendime. hatta bir tanesini de simdi izlicem.
iyi seyirler
90 kadar film izlemem gerekiyo ölmeden:KK52:
bu listeden 10 tane izlediysen az bence..çünki güzel filmler var izlenmemesi kayıp:)

yaşasın izlediğim 4,5 tan 5 film (beter böcek yarım kalmıştı tamamlayım bi ara)

X