- Konu Sahibi laylaylom0
-
kına gecesi şart değil bence ama düğünü bilemem. ama bu senin hayatın nasıl mutlu ve olmak istiyorsan öyle olsun nikah yap sadece sonra eğlence yap o zaman. o da olur hem kendini hem de etrafı mutlu etmiş olursun. ben mecbur yaptım uzak şehirler diye. yoksa en güzeli samimi olduğun insanlarla eğlenmek, hoş vakit geçirmek. eziyet olacaksa sana hiç bulaşma.
canım aslında düğün ve kına her zaman aynı zevki vermeyebiliyor. yine sen bilirsin ama kına daa samimi daha eğlenceli bir ortam oluyor ee tabi eğlenceside bol oluyorama düğün çoğu zaman daa ağır ve resmi geçebiliyor. tabi bu söylediklerim kişilere göre değişir. ama tabi yine sen bilirsin.. bu senin özel günün :)
Ben de akraba düğünlerine bile zorla götürülen kalabalıktan hoşlanmayan biriydim.
Düğündense kına gecemi iyiki yapmışım diyorum. Sadece mutluluğumu paylaşacak yakın akrabalarımı ve ark. çağırdım.
Evde bayanlar arasında yaptım. Herşeyi beğenerek aldım. Çok daha samimi, güzel oldu herşey.
Kına gecesi yapman şart değil ama onun mutluluğu, heyecanı da ayrı
hoşlanmıyorsan yapmaya bilirsin. insan ufak çaplı bişi yapıcam diye başlayıp o da olsun bu da olsun olmuşken iyisi olsun diyip işi iyice büyütebiliyor. iş büyüyünce de masraf artıyor. istemiyorsan yapma dediğin gibi paranı ev için tatil için harca kaftandı kınaydı derken minimum 200 tl çıkıcak cebinden bir gece fazla balayı yaparsın onunla. ya da bi eksiğini tamamlarsın.derim ben
Ben dügünden ziyade kına gecesini her genç kızın yaşamasından yanayım özellkile kınamda çok eğlencegimi düşünüyorum onun heyecanı başka bence :) Kınanın yerini yemekli bişey tutmaz kına kınadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?